Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

ASUS MyCinema U3000Hybrid

Zobraziť katalóg
ASUS MyCinema U3000Hybrid
4,0 2 hodnotení
Externý USB tuner - analogový + digitální DVB-T příjmač
Kód:  JT383w Produktové číslo:  90-YT04A12-UAY0Z Stránky výrobcu
ASUS MyCinema U3000Hybrid Predaj skončil

ASUS MyCinema U3000Hybrid

Externé televízny tuner vybavený oproti svojej predošlej verzii tiež o príjem analógového vysielania.Vďaka tomu teraz môžete prijímať okrem DVB-T signálu aj analógový televízny signál i FM rádio.Novo je k dispozícii aj podpora operačného systému Microsoft Windows Vista.Kompaktné prevedenie a univerzálna USB 2.0 rozhranie predurčuje zariadenia pre použitie k notebooku, možno však použiť aj ku klasickému stolnému počítaču.K tunera je dodávané aj bohaté príslušenstvo vrátane diaľkového ovládania.

Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Ide o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, tento formát je plne kompatibilný so všetkými anténním systémami klasickej analógovej televízie.

Parametre a špecifikácie:

Hlavné vlastnosti:
Typ:Hybrid (DVB-T a anologové vysielania)
Príjem FM
Infračervené diaľkové ovládanie
Možnosť pripojenia externej antény
Interná anténa
Časovač
Napájanie z USB
TimeShift
Možnosť záznamu na pevný disk
Podpora Windows Vista

TV Tuner:

IXCEIVE

DVB-T dekodér:
DiBcom

Rozhranie:
USB 2.0

Obsah balenia:
ASUS MY CINEMA-U3000 Hybrid
Infračervené diaľkové ovládanie
USB kábel
Externá anténa
Anténny adaptér
Power Cinema CD
Manuál

Systémové požiadavky:
Procesor:Centrino 1,3 GHz ekvivalent Intel Pentium 4 2,6 GHz alebo rýchlejší
Operačná pamäť:256 MB RAM (odporúča sa 512 MB)
Voľné miesto na pevnom disku:1 GB
Windows Media Center Edition, Vista
USB 2.0 port

Poznámka:pred nákupom sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize.cz / "> tu.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS MyCinema U3000Hybrid. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS MyCinema U3000Hybrid. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS MyCinema U3000Hybrid. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS MyCinema U3000Hybrid.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií