Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Televizní karta LifeView TV FlyDVB Duo

Zobraziť katalóg
Televizní karta LifeView TV FlyDVB Duo
Set-top box LifeView TV FlyDVB Duo, interní DVB-T/ Analog TV/ FM přijímač, PCI, DO, EPG, Time-Shifting
Kód:  JT890c
Televizní karta LifeView TV FlyDVB Duo Predaj skončil

Televizní karta LifeView TV FlyDVB Duo

Hybridní televizní karta umožňujúca príjem digitálneho pozemného vysielania, klasického analógového vysielania a FM rádia.Vďaka tomu je možné sledovať digitálnu aj analógový obraz na rovnakej obrazovke a v rovnaký čas.Na karte nájdete jeden konektor pre pripojenie digitálnej antény, jeden pre analógovú anténu aj rozhrania na pripojenie FM antény.Nechýba ani vstupy v podobe S-Video konektora, kompozitný vstup a dva audio vstupy.Karta sa do počítača pripája pomocou PCI slotu.Jednoduchú a pohodlnú voľbu funkcií Vám zprostředkuje infračervené diaľkové ovládanie, ktoré je súčasťou balenia.

Pomocou dodávaného programu možno jednoducho konfigurovať jednotlivé nastavenia a funkcie karty.Pokročilá funkcia Time shift (časový posun) Vám umožní sledovaný pořad kdekoľvek pozastaviť a následne potom kedykoľvek pokračovať v sledovaní záznamu, ktorý sa medzičasom ukladá na pevný disk.Samozrejmosťou je už stereo zvuk, možnosť zobrazenia titulkov, teletext alebo elektronická programová príručka pre jednoduché získanie informácií o programe.Nechýba ani funkcia ako je PiP (Obraz v obraze) alebo PoP.

Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Jedná sa o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše k využívaniu DVB-T nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténovým systémami klasickej analógovej televízie.Na karte nechýba ani klasický analógový tuner.Pre príjem rádia je karta vybavená FM prijímačom.

Parametre a špecifikácie:

Podporované formáty:
DVB-T
Príjem analógového vysielania
Príjem FM rádia

Vstupný frekvenčný rozsah:
Digitálne:45 - 863 MHz
Analógový:45,25 - 863,25 MHz

Tunery:
1x interní DVB-T tuner
1x interní analogový tuner

TV norma:
PAL
SECAM

Vstupy:

S-Video
Kompozitní RCA jack
2x Audio RCA jack

Rozhranie:
PCI 2.3
Low Profile

Dekompresie audio-video:
MPEG-1
MPEG-2
MPEG-4

Ostatné funkcie:
Time Shift
Timer (časovač)
Automatické ladenie programov
Teletext
Titulky
EPG (elektronický programový sprievodca)

Rozmery:
120 x 56 x 35 mm

Systémové požiadavky:
Procesor:Pentium 4 alebo AMD Athlon 2,0 GHz alebo rýchlejší
RAM:256 MB RAM (odporúča sa 512 MB)
Voľné miesto na pevnom disku:100 MB
Grafická karta:s plnou podporou DirectX 9.0 a 32 MB
Microsoft Windows 2000 (SP4), XP (SP2)

Obsah balenia:
Karta FlyDVB Duo PCI
Adaptér PAL / NTSC
AV kábel
Diaľkové ovládanie
IR senzor
Inštalačné CD s užívateľským manuálom
Inštalačná príručka

Poznámka:pred kúpou sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize.sk / "> tu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Televizní karta LifeView TV FlyDVB Duo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Televizní karta LifeView TV FlyDVB Duo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Televizní karta LifeView TV FlyDVB Duo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Televizní karta LifeView TV FlyDVB Duo.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií