AD homeoffice PET

Televizní tuner ASUS MyCinema P7131 Hybrid

Zobraziť katalóg
Televizní tuner ASUS MyCinema P7131 Hybrid
- ASUS MyCinema P7131 Hybrid, PCI, analogový a DVB-T přijímač (Digital Terrestrial) + TV + FM Radio, DO, IR senzor
Kód:  JT380b Produktové číslo:  90-YC01A04-UAYZ Stránky výrobcu
Televizní tuner ASUS MyCinema P7131 Hybrid Predaj skončil

Televizní tuner ASUS MyCinema P7131 Hybrid

Špičkový televízny tuner pre príjem digitálneho aj analógového televízneho vysielania na Vašom počítači!Túto kartu využijete ako pri sledovaní Vašich obľúbených televíznych programov, tak ik načasovaní a nahrání programov, ktoré zrovna nemôžete v daný čas sledovať.Táto karta však ponúka vďaka priloženému softvér i prehrávanie a vypaľovanie DVD / VCD, počúvanie muziky v MP3 formáte a integrované FM rádio.Vďaka zakomponovanému rozšírenému dekodéra a TV tunera karta poskytuje audio / video v tej najvyššej kvalite.Připočtete-li k tomu diaľkové ovládanie, premení táto karta okamžite Váš počítač vo vyspelej multimediálne centrum.

Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Ide o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténním systémami klasickej analógovej televízie.

Parametre a špecifikácie:
A / V dekodér:Philips
Dekodér kanálov:Philips
TV tuner:Philips
Rozhranie:32-bitov PCI revízie 2.2

Vstupy a výstupy:
2x RF anténa pre TV a FM
1x S-Video
Konektor pre IR senzor diaľkového ovládania

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows XP Home / Pro / Media Center Edition, Vista

Príslušenstvo:
Diaľkové ovládanie
IR senzor
Anténny kábel
Adaptér Audio-in a Video-in
Softvér

Poznámka:pred nákupom sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize.cz / "> tu.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Televizní tuner ASUS MyCinema P7131 Hybrid. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Televizní tuner ASUS MyCinema P7131 Hybrid. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Televizní tuner ASUS MyCinema P7131 Hybrid. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Televizní tuner ASUS MyCinema P7131 Hybrid.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií