PET AD homeoffice

Televizní tuner Aver TV Hybrid DVB-T+FM Volar

Zobraziť katalóg
Televizní tuner Aver TV Hybrid DVB-T+FM Volar
Televízna karta Aver TV Hybrid DVB-T+FM Volar USB2.0 Stick, externí digitální DVB-T/ analog tuner
Kód:  JT141c
Televizní tuner Aver TV Hybrid DVB-T+FM Volar Predaj skončil

Televizní tuner Aver TV Hybrid DVB-T+FM Volar

Kompaktný externý DVB-T tuner pre príjem analógového, digitálneho terestriálneho TV a rádiového vysielania umožňuje sledovať a zaznamenávať televízne programy v DVD kvalite.Je vo veľkosti bežného flash disku a využíva USB 2.0 rozhranie, možno tak ľahko používať na notebooku aj stolnom počítači.Ponúka mnoho pokročilých funkcií ako je napríklad obraz v obraze (PIP), digitálny teletext, elektronickú programovú príručku (EPG) alebo možnosť plánovaného nahrávania.Samozrejmosťou je automatické aj manuálne vyhľadávanie staníc.Pokročilá funkcia time shift umožňuje odejít od živého vysielania, to sa začne nahrávať na disk a neskôr sa môžete vrátiť na monitorovanie a pokračovať od miesta prerušenia.Nechýba možnosť záznamu vo formáte MPEG-2 a podpora HDTV.Svojimi kompaktnými rozmermi sa podobá klasickému flash disku a je preto ideálne napríklad k notebookom.Súčasťou balenia je aj diaľkový ovládač.

Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Jedná sa o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténovým systémami klasickej analógovej televízie.

Parametre a špecifikácie:

Podporované vysielania:
Analógová TV
DVB-T
FM tuner

Vstup:
Anténna (75 ohmov)
Kompozitné
S-Video

Rozhranie:
USB 2.0

Požiadavky na systém:
Počítač s procesorom Pentium 2,4 GHz alebo ekvivalent
256 MB RAM minimum
Doporučeno aspoň 1 GB voľného miesta na disku (pre záznam programov)
Voľný USB 2.0 port
Grafická karta s podporou Direct X 9.0
Zvuková karta
CD-ROM jednotka
Operačný systém Windows 2000 / XP

Obsah balenia:
Aver TV Volar
Diaľkový ovládač (s batériami)
FM anténa
Potrebná kabeláž
Užívateľská príručka
Inštalačné CD

Poznámka:pred kúpou sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize.sk / "> tu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Televizní tuner Aver TV Hybrid DVB-T+FM Volar. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Televizní tuner Aver TV Hybrid DVB-T+FM Volar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Televizní tuner Aver TV Hybrid DVB-T+FM Volar. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Televizní tuner Aver TV Hybrid DVB-T+FM Volar.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií