Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alzaboxy

Thrustmaster T100 Racing Wheel

Zobraziť katalóg
Thrustmaster T100 Racing Wheel
4,8 5 hodnotení
Volant s pedálmi, Force Feedback technológia, plne programovateľný, 10 tlačidiel + D-pad, radenie pod volantom, automatické centrovanie, kompatibilný s PC a PS3
Kód:  MA516g Produktové číslo:  4060051 Stránky výrobcu

Thrustmaster T100 Racing Wheel

Thrustmaster T100 zahŕňa hneď niekoľko prvkov, ktoré využijete exkluzívne na hernú konzolu od Sony, napríklad inteligentné firmware pre automatické rozpoznanie volantu ihneď po pripojení, rovnako ako tlačidlá "options" a "ps" na jednoduchý prístup k funkciám. Vďaka nim môžete okamžite zdieľať obľúbené okamihy a svoje úspechy demonštrovať priateľom na sociálnych sieťach.

Tento špičkový model bol navrhnutý tak, aby vám pomohol k dosiahnutiu tých najlepších časov. K tomu prispieva autentický uhol rotácie, ktorý je oveľa širší, než aký sa dá dosiahnuť pomocou páčok na bežnom gamepade. Pozadu nestojí ani ergonomický dizajn s pogumovanými časťami pre navýšenie presnosti riadenia aj driftovania. K vernému pocitu z jazdy potom prispieva exkluzívna technológia TouchSense s realistickým lineárnym odporom a automatickým vystredením.

Volant vám umožní dosiahnuť až na pomyselný vrchol v tuhých multiplayerových bitkách. Systém sekvenčného radenia je umiestnený samozrejme priamo pod volantom. Ľavým pádlom radíte dole a pravým hore, ako v skutočnom pretekárskom špeciáli. Centrálne upevnenie zaisťuje volantu dokonalú stabilitu aj počas intenzívnych herných podujatí. Pedálová súprava navyše podporuje nastavenie uhla sklonu pre pohodlnú akceleráciu a brzdenie pri akomkoľvek usadení používateľa.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:
Sony PlayStation 3
PC

Rozhranie:
USB

Ostatné:
10 tlačidiel
Osemsmerný D-Pad
Radenie pod volantom
Automatické centrovanie
Technológia TouchSense
Nastavenie uhla sklonu pedálov

Obsah balenia:
Volant
Pedále

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Thrustmaster T100 Racing Wheel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster T100 Racing Wheel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thrustmaster T100 Racing Wheel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thrustmaster T100 Racing Wheel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thrustmaster T100 Racing Wheel.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií