AD homeoffice MPLA318265

Topcom Baby Bath Thermometer 200 Duck

Zobraziť katalóg
Topcom Baby Bath Thermometer 200 Duck
4,7 23 hodnotení
Teplomer do vody do kúpeľa, LED indikácia pripravenosti teploty detského kúpeľa, alarm vysokej teploty
Kód:  JQ670b11 Produktové číslo:  5411519016676

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Topcom Baby Bath Thermometer 200 Duck Predaj skončil

Topcom Baby Bath Thermometer 200 Duck

Topcom Baby Bath Thermometer 200 Duck do vane vám poslúži ako perfektný pomocník pri kúpaní. Vašej ratolesti tak budete môcť pripraviť kúpeľ tentoraz úplne bez starosti.

Číry LCD displej vám s presnosťou ukáže, koľko má váš kúpeľ práve stupňov. Ponúkne sa vám tu tiež upozornenie, ako zvukové, tak aj vizuálne na nastaviteľnú teplotu. Vďaka odpočítavacím stopkám sa vám nič v kuchyni už nespáli. Teplomer v podobe kačičky sa iste stane aj obľúbenou hračkou vášho potomka. Je to presne to, čo dnes drvivá väčšina oteckov a mamičiek hľadá. Praktické pre vás a zábava pre vaše dieťa. 

Výrobky Topcom sa teraz stali súčasťou medzinárodnej spoločnosti Tristar Europe B.V., ktorej história siaha až do roku 1977. Spoločnosť s medzinárodným profilom ponúka veľkú radu komunikačných výrobkov, domácich spotrebičov, spotrebnej elektroniky a vonkajších výrobkov, a to významných značiek. Tristar kombinuje vysokú kvalitu výrobkov, dizajnu a ich využitie spoločne s výhodnou cenou. To jej dáva možnosť osloviť významný počet zákazníkov.

Parametre a špecifikácia:
- Zobrazuje teplotu vody
- Upozornenie (zvukové aj vizuálne) na nastaviteľnú teplotu
- Teplotný signalizácia funguje iba pri kontakte s vodou
- Časovač: 59'59 "
- Odpočítavacie stopky
- Automatický prechod do režimu spánku po 30 minútach
- Zmena na stupne celzia a Fahrenheita
- Číry LCD displej
- Vysoká presnosť
- Vodotesné
- Prívod el. energie: 2 x LR44
- Jednoduché používanie
- Schválené podľa EN7


 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, rád by som sa informoval, aká je minimálna teplota vody, ktorú dokáže tento teplomer odmerať? Za odpoveď vopred ďakujem.

Měří to, prosím, už od O stupňů?

Dobrý den, jde u tohoto teploměru nastavit maximální teplota vody, či ne? V hodnocená se píše ,že nastavení a upozornění funguje, ale tady v diskuzi píšete, že nastavit nelze, že je teplota již přednastavená.. Děkuji

Nikde neviem najst ani v navode ani na kačičke ako nastavit vyšku teploty vody kedy sa spusti vystraha. Podla navodu sa len da prepnut so ° C na stupne °F . Vie niekto poradit. Dakujem

Diskusia a poradňa k Topcom Baby Bath Thermometer 200 Duck
Príslušenstvo pre Topcom Baby Bath Thermometer 200 Duck Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Topcom Baby Bath Thermometer 200 Duck .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií