Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Toshiba Excite Pre AT10LE-A-108 strieborný

Zobraziť katalóg
Toshiba Excite Pre AT10LE-A-108 strieborný
4,0 10 hodnotení
Tablet - NVIDIA Tegra 4 Quad-Core 1.6 GHz, dotykový 10.1" LED IPS 2560x1600 PixelPure 16:10, RAM 2GB DDR3L, interná pamäť 16GB, microSDHC, WiFi, Bluetooth, GPS, Kamera 8 Mpx + 1,2 Mpx, micro USB 2.0, micro HDMI , Google Android 4.2
Kód:  NV003q Produktové číslo:  PDA0EE-002015CZ Stránky výrobcu
Toshiba Excite Pre AT10LE-A-108 strieborný Predaj skončil

Toshiba Excite Pre AT10LE-A-108 strieborný

Toshiba Excite Pro predstavuje ultimátny nástroj zábavy. Najvyšší možný výkon a displej v ultravysokom rozlíšení PixelPure sú jedinečným spojením, ktorý musí vo všetkých smeroch uspokojiť aj toho najnáročnejšieho užívateľa. S rozprestretím bodov 2560 x 1600 obraz ožije v neuveriteľných detailoch a široké pozorovacie uhly s presným 10-bodovým ovládaním ešte viac umocní interaktivitu.





S výkonným štvorjadrovým procesorom NVIDIA Tegra 4 už nebudete musieť čakať. Prehliadanie webu, HD video a mobilné hry sú plynulejšie a rýchlejšie. Nielen že je čip výkonný, ale tiež je energeticky efektívny vďaka špeciálnemu úspornému jadru. Môžete si tak užívať zábavu dlhšiu dobu bez nabíjania tabletu - až 11 hodín.







Nechajte sa pohltiť hrami a filmami plnými akčných scén s perfektným zvukom systému DTS Premium Voice vychádzajúci z reproduktorov Harman Kardon. Rozsiahla ponuka zábavy na vás čaká na webe Google Play, ktorý je podporným portálom pre masovo rozšírený systém Google Android.






Zaznamenajte vo vysokej kvalite všetky významné okamihy s 8 Mpx fotoaparátom. Chcete mať svoju multimediálnu zbierku stále so sebou? Vďaka 16 GB internej pamäte a slotu na kartu micro SDHC môžete obrázky, hudbu a obsiahle videá ukladať do zásoby, a potom sa o ne podeliť s ostatnými - napríklad cez micro HDMI na veľkej obrazovke.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Toshiba Excite Pre AT10LE-A-108 strieborný
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toshiba Excite Pro AT10LE-A-108 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toshiba Excite Für AT10LE-A-108 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Toshiba Excite Für AT10LE-A-108 Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Toshiba Excite Pro AT10LE-A-108 stříbrný.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií