Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TP-LINK Archer C9 AC1900 Dual Band

Zobraziť katalóg
TP-LINK Archer C9 AC1900 Dual Band
4,8 11 hodnotení
WiFi router 802.11a/b/g/n/ac až 1900 Mbps, Dual-Band (2.4GHz 600 Mbps + 5 GHz 1300 Mbps), 3 odnímateľné antény, 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x Gwan, 4x GLAN
Kód:  TP640q Produktové číslo:  Archer C9 Stránky výrobcu

TP-LINK Archer C9 AC1900 Dual Band

Hlavné znaky:

  • Podporuje 802.11ac - ďalšiu generáciu Wi-Fi
  • Simultánne 2,4G Hz 600 Mbit/s a 5 GHz 1300 Mbit/s pripojenie, celková dostupná šírka pásma 1,9 Gbit/s
  • 3 odnímateľné dvojpásmové antény poskytujú maximálne pokrytie bezdrôtovým signálom vo všetkých smeroch a vysokú spoľahlivosť
  • Technológia vytvárania lúčov poskytuje vysoko efektívne bezdrôtové pripojenie
  • 1 GHz dvojjadrový procesor zaručuje, že nedôjde k prerušeniu, keď je naraz spracovávané niekoľko úloh v bezdrôtovej či káblovej sieti
  • Porty USB 3.0 a USB 2.0 - pre jednoduché lokálne zdieľanie tlačiarne a zdieľanie súborov a médií prostredníctvom sieťových zariadení alebo vzdialene cez FTP server

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Zadní strana Archer C

Super rýchle prenosové rýchlosti zabezpečujú dokonalé možnosti bezdrôtového pripojenia

Archer C9 je vybavený ďalšou generáciou bezdrôtového štandardu 11ac, ktorý umožňuje celkovú prenosovú rýchlosť až 1,9 Gbit/s. Vďaka rýchlostiam 1,3 Gbit/s v nerušenej frekvencii 5 GHz a maximálneho výkonu 600 Mbit/s v pásme 2,4 GHz, ktoré sa dosiahne pomocou dvoch čipov, celý váš domov bude mať vynikajúce pokrytie bezdrôtovej siete. Ultra rýchly 1 GHz dvojjadrový procesor predstavuje výkonné "srdce" pre rýchly, stabilný a citlivý výkon Wi-Fi, ethernetu a USB zariadení. Vynikajúce gigabitové bezdrôtové a káblové pripojenie je ideálne pre aplikácie náročné na šírku pásma, ako je streamovanie v HD rozlíšení a neprerušované hranie online hier. Archer 9 vám umožní získať super rýchle a výkonné pripojenie u vás doma.


Väčšie pokrytie a spoľahlivé bezdrôtové pripojenie

Tri dvojpásmové antény smerovača s vysoko výkonnými zosilňovačmi signálu zaručujú kontinuálny signál bezdrôtového pripojenia pre všetky vaše zariadenia a zároveň rozšírenie pokrytia po celom vašom domove.


Technológia tvarovania lúča pre efektívne bezdrôtové pripojenie

Technológia tvarovania lúča sústredí Wi-Fi signál smerom k vášmu Wi-Fi zariadeniu a zameriava tak prenos dát na miesto, kde to najviac potrebujete. Vynikajúce využitie šírky pásma zvyšuje rozsah bezdrôtovej siete a ponúka tak vysoko cielené a efektívne bezdrôtové pripojenie.


Duálne USB porty pre jednoduché zdieľanie

Vďaka portom USB 3.0 a USB 2.0 je zdieľanie miestnej tlačiarne, súborov a médií v rámci siete a medzi zariadeniami veľmi jednoduché. Keď ste mimo domova môžete pre prístup k súborom uloženým na smerovači využiť FTP server. Využite štandard USB 3.0, ktorý je 10x rýchlejší než tradičné USB 2.0.


Aplikácia Tether

Aplikácia TP-LINK Tether poskytuje ľahší spôsob prístupu a riadenia vášho smerovača prostredníctvom vašich zariadení so systémom iOS a Android.


Elegantný vzhľad

Sofistikovaný dizajn vylepšuje každú domácnosť. Jeho jemné krivky, vynikajúce spracovanie a kvalita vyžarujú štýl a eleganciu a to všetko s excelentným výkonom.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
1 900 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 900 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
3 × Hotovo!
Typ antény
Odnímateľná Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Odnímateľná anténa, Gigabit LAN, USB pre printserver, DMZ (De-militarised Zone), IPv6 Ready, Virtual Server , Port Triggering, UPnP, VPN , Rodičovská kontrola Hotovo!
DHCP funkcie
Server, Client, DHCP Client List, Address Reservation, DynDNS, NO-IP Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
8,6 cm Hotovo!
Šírka
22,1 cm Hotovo!
Výška
16,85 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Jelikož jste neodpověděli na můj doplňující dotaz v jiném vlákně, kdy se již jednou ptal jiný tazatel a adekvátní odpověď nedostal, táži se tedy znova, protože mne to zajímá také. Jaká je HW verze tohoto routeru? Tento router má HW verze V1, V2, V3, V4 a V5. A jak zjistíte HW verzi tohoto routeru ? Možná by jste měli kouknout tady na stránky výrobce Odkaz do neznáma Předem děkuji za adekvátní odpověď hodnou odborníků, ne jako v minulém případě, kdy byla odpověď hodná amatérů.

dobrý den prosím jakou verzi hw prodáváte

Dobrý den, nemohu najít informaci o počtu připojitelných klientů neboli s kolika zařízeními dokáže wifi router komunikovat. Děkuji za odpověď.

V PPPoE nastaveni je v principe Login a heslo. Po zmene routra na tento tp-link ( kedze mi ASUS odisiel ) mi spojenie PPPoE nefunguje u t-com ( pripojenie dsl ) Ak ho pripojim cez modem, ktory este mam od prvotneho pripojenie od t-com, tak PPPoE spojenie je funkcne. Lenze teraz mam internet cez 2 zariadenia. Pri tom ASUS ( ktory fungoval bez toho modemu ), existovalo nastavenie VPI, VCI, ale tu to nie je. Co s tym ? Vratit ? Upgrade bol na najnovsi FW a nic.

v kolonce obsah balení máte uveden pouze LAN kabel. Podle stránek výrobce by balení mělo obsahovat mnohem více věcí, minimálně napájecí zdroj a odnímatelné antény.

TP-LINK Archer C9 AC1900 Dual Band Dobrý den, koupil jsem si před nedávnem u vás tento router. Má výstup USB3. Dotaz zní, když k zařízení připojím externí HDD bez připojení k síti, nabíjení jen přes USB. Budou zařízení bez problému fungovat. Děkuji Balhárek

Dobrý den, router má službu Rodičovská kontrola. Co lze v této službě nastavovat?

Dobrý den, nedávno jsem pro klienta koupil TP-LINK Archer C9 AC1900 Dual Band včetně prvnostního nastavení. Bohužel jsem neuvedl, že router má jen poskytovat wifi pro LAN, která je vzdálená od routeru poskytovatele Internetu. Tento router má sloužit jen jako AP, ale nyní přiděluje všem PC jiný interval IP. Internet sice funguje, ale PC nevidí zbytek LAN. V nastavení jsem nenašel volbu módu AP nebo router. Můžete mi s nastavením poradit? Díky J. Pilát

Diskusia a poradňa k TP-LINK Archer C9 AC1900 Dual Band
Príslušenstvo pre TP-LINK Archer C9 AC1900 Dual Band Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK Archer C9 AC1900 Dual Band. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK Archer C9 AC1900 Dual Band. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK Archer C9 AC1900 Dual Band. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK Archer C9 AC1900 Dual Band.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií