Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TP-LINK TL-WR841ND

Zobraziť katalóg
TP-LINK TL-WR841ND
4,5 1506 hodnotení
WiFi router 802.11b/g/n až 300Mbps, odnímateľné antény, 1x WAN, 4x LAN
Kód:  TP630 Produktové číslo:  TL-WR841ND

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-WR841ND


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.

TP-LINK TL-WR841ND

Dve antény pre stabilný signál

Výkonný router

Dizajnovo veľmi podarený bezdrôtový router spoločnosti TP-LINK je ideálnou voľbou na použitie v domácnostiach či v malých podnikoch, kde je kladený dôraz na vysokú rýchlosť a bezpečnosť bezdrôtového aj káblového pripojenia.

Vďaka technológii 2T2R MIMO dosahuje router výnimočný bezdrôtový výkon a bezproblémovo si poradí so streamovaním HD videa, volaním cez VoIP alebo hraním online hier. Nechýba ani prítomnosť QSS (Quick Setup Security) tlačidla na WPA2 šifrovanie pre maximálne zabezpečenie siete.


Kvalitný dosah signálu

Vďaka podpore štandardu IEEE 802.11n dokáže router vytvoriť stabilné spojenie s rýchlosťou až 15x väčšou ako v prípade bežných routerov podporujúcich iba štandard 11g. Maximálna prenosová rýchlosť sa pohybuje okolo skvelých 300 Mbit/s a prenášanie dát tak bude naozaj rýchle.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.

Rychlost na velkou vzdálenost

Rýchlosť na veľkú vzdialenosť

Obslúži aj početnú domácnosť

Výnimočná je tiež priestupnosť signálu cez múry a router si poradí s veľmi veľkou vzdialenosťou dokonca aj v budovách s oceľovou a betónovou konštrukciou. Nemusíte sa tak nijako obmedzovať a vašu bezdrôtovú sieť rozvinúť na veľkej ploche. Žiadne náročné operácie, ako je streamovanie HD videa či VoIP telefonovanie, tak nebudú robiť problémy ani na väčšie vzdialenosti a túto výhodu tiež určite ocenia hráči online hier.


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.

WPS

WPS

Bezpečnosť

Zabezpečte si vašu sieť jednoduchým spôsobom. Podpora WPS (Wi-Fi Protected Setup) vám umožní takmer okamžite nastaviť zabezpečenie siete len jediným stlačením tlačidla QSS. Sieť bude zabezpečená pomocou WPA2 šifrovania, ktoré vám ponúkne oveľa vyššiu úroveň bezpečnosti, ako jednoduchšie WEP šifrovanie.

Okrem výhody v rýchlosti zabezpečenia si navyše vôbec nemusíte pamätať žiadne heslá!


  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Typ antény
Odnímateľná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, je mozne pres tento router dostat >100 Mb? Mam 1GB LAN kartu, 5e kabel, ale nedari se. Pres prime pripojeni k modemu se jevi jako 1GB, pres pripojeni pres router stale 100MB. diky

Dobrý deň, aká je to prosím hardwarova vrzia produktu? Malo by to byť dakde na štítku vedľa modelu ako Vxx.Ďakujem

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či existuje nejaka "redukcia" na zapojenie bezdratovej Wi-Fi, súčasnú máme zapojenú cez DSL kabel, a chcem zapojiť túto Wi-Fi, ale keďže nemá port na DSL kabel, je možné ho zapojiť aj bez toho? Za odpoveď pekne ďakujem.

Dobrý den, poslední dobou máme několikrát denně výpadky v připojení k internetu přes tento router - na ikoně wifi se objeví vykřičník v oranžovém trojúhelníku - nápis: připojení k internetu je omezeno. Odpojení a znovuzapojení routeru nepomáhá. Dle poskytovatele je zřejmě poškozen router. Ale pokud by byl poškozen, tak by nešel internet přes wifi router vůbec, ne? Jak zjistit, zda je závada opravdu v routeru a nebo na straně poskytovatele? Je pravda, že se router může poškodit i jen výpadkem el. proudu apod? Že je tak háklivý? Děkuji, Z.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi TP-LINK TL-WR841N a TP-LINK TL-WR841ND

lze vypnout router at to funguje jako accessbpoint dekuji

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem vhodného wifi-modemu-routeru pro domácnost. Je vybraný model dostačující? Měl by sloužit k zajištění sítě pro cca tři osobní počítače a jednu smart tv. Internet odebírám od UPC na Praze 3. Díky moc za odpověď

Dobry den, Je mozno vypnout WIFI, a pouzivat jenom dratove konekce?

Diskusia a poradňa k TP-LINK TL-WR841ND
Príslušenstvo pre TP-LINK TL-WR841ND Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TL-WR841ND. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-WR841ND. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-WR841ND. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK TL-WR841ND.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií