AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TRITTON AX-120 Gaming Headset

Zobraziť katalóg
TRITTON AX-120 Gaming Headset
Sluchátka pro konzole Xbox 360 , PC, černé
Kód:  MH790 Produktové číslo:  TRIAX120

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TRITTON AX-120 Gaming Headset Predaj skončil

TRITTON AX-120 Gaming Headset

Sluchátka AX-120 nabízí perfektní zvukovou kvalitu a komfort jednoho z nejlepších herních headsetů v této cenové kategorii. Zaměřeno na herní výkon, je TRITTON AX-120 prvním headsetem určeným zejména pro Xbox 360. Uplatní se však také i při PC bitvách.

Přichází s odnímatelným nástavcem a extra měkkými ušními klapkami pro dosažení maximálního komfortu. Extra odlehčený design umožňuje používat je najednou velmi dlouho bez toho, aby vás bolela hlava či uši. Vybalancované 40mm reproduktory nabízejí mocný a čistý zvuk bez zkreslení a s dokonalou redukcí šumu. Mikrofon je odnímatelný a sluchátka tedy mohou pracovat i samostatně.

Headset dále nabídne oddělené nastavení zvuku a rychlé MUTE tlačítko. Můžete si tak být jistí, že vždy uslyšíte své týmové kolegy a nic nezmeškáte.

Parametry a specifikace:

Typ:

headset
sluchátka + mikrofon

Určeno pro:
Xbox 360
PC

Vlastnosti:
odnímatelný nástavec
extra měkké ušní klapky
kontrola hlasitosti
tlačítko MUTE

Barevné provedení:
černé

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TRITTON AX-120 Gaming Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRITTON AX-120 Gaming Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TRITTON AX-120 Gaming Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TRITTON AX-120 Gaming Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TRITTON AX-120 Gaming Headset.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií