Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tritton PRO + True 5.1 Surround Headset PC/Mac biele

Zobraziť katalóg
Tritton PRO + True 5.1 Surround Headset PC/Mac biele
1,0 1 hodnotení
Headset 5.1 surround zvuk, pre PC/Mac, odopínací mikrofón
Kód:  MH790t Produktové číslo:  TRI903050001/02/1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tritton PRO + True 5.1 Surround Headset PC/Mac biele Predaj skončil

Tritton PRO + True 5.1 Surround Headset PC/Mac biele

Štýlové slúchadlá v bielom vyhotovení vás vtiahnu do deja vašej obľúbenej hry alebo filmu. 8 reproduktorov plne sprostredkuje šesťkanálový zvuk 5.1 bez nutnosti vlastniť drahé domáce kino. Získajte dokonalý prehľad o dianí v hre, budete počuť každý krok nepriateľa za vami. TRITTON PRO+ využívajú vysoko kvalitné neodymové meniče, ktoré zaistia úderné basy a krištáľové výšky.

Nezávislé nastavenie

Prístup k dôležitým ovládacím prvkom, akými sú nastavenie hlasitosti a stlmenie mikrofónu, máte ihneď na dosahu ruky. Mikrofón môžete kedykoľvek zložiť, ak ho práve nepoužívate. Nastavte si ideálny herné či filmové podmienky a prispôsobte si nezávisle hlasitosť chatovania a herného prostredia tak, aby vás napríklad nerozptyľovali spoluhráči, ale stále ste počuli zvuky herného prostredia.

Pohodlné nosenie

Samozrejmosťou je tiež maximálne komfortné spracovanie headsetu. Starajú sa o neho dostatočne čalúnené mušle v spolupráci s mäkčeným a nastaviteľným hlavovým mostom. Príjemný materiál náušníkov zaručí pohodlné nosenie dlhé hodiny. V balení nájdete všetku potrebnú kabeláž.

Parametre a špecifikácia:

Meniča:
Priemer: 40 mm
Typ magnetu: neodymový

8 reproduktorov:
Stredový reproduktor: 2× 23 mm
Predný reproduktor: 2× 30 mm
Zadný reproduktor: 2× 30 mm
Subwoofer: 2× 40 mm
Dĺžka kábla: 3,7 m

Ovládanie na kábli:
Hlasitosť a slúchadiel
Hlasitosť mikrofónu
Ovládanie hlasitosti jednotlivých kanálov

Kompatibilita:
PC/Mac: 3,5 mm vstup, USB port

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kde je hodnocení?

Diskusia a poradňa k Tritton PRO + True 5.1 Surround Headset PC/Mac biele
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRITTON PRO+ True 5.1 Surround Headset PC/ Mac bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tritton PRO + Echte 5.1 Surround Headset PC / Mac Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tritton PRO + Echte 5.1 Surround Headset PC / Mac Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tritton PRO + True 5.1 surround fejhallgató PC / Mac White.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií