PET AD homeoffice

TV karta Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid

Zobraziť katalóg
TV karta Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid
5 1 hodnotení
- PCI, analogový a DVB-T TV a FM tuner (stereo), DO
Kód:  JT309d Produktové číslo:  DTV2000 H
TV karta Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid Predaj skončil

TV karta Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid

Výborne vybavená televizní karta DVB-T pre príjem digitálneho terestriálneho TV a klasického analogového i rádiového vysielania s přídavnými analogovými vstupy pro zachytávání videa z ľubovoľného zdroja ako je kamera, stolní video/DVD rekordér a ďalšie zariadenia.Vďaka príjmu digitálneho vysielania je možné sledovať a zaznamenávať televízne programy v DVD kvalite.

Využiť môžete napríklad časovanie nahrávania alebo pokročilé funkcie time shift, ktorá umožňuje odejít od živého vysielania.To sa začne nahrávať na disk a neskôr sa môžete vrátiť na monitorovanie a pokračovať od miesta prerušenia.Nechýba samozrejme ani funkcia ako je obraz v obraze alebo možnosť priameho vypalování záznamu na disk DVD.

Tuner je vybavený dvoma anténovým vstupy pre oddelené pripojenie digitálneho aj analógového vysielania.Ak máte jeden anténní zvod pre príjem analógového i digitálneho vysielania, nemusíte anténny vstup fyzicky přepojovat, o to se interně postará software.Oddelený vstup je pripravený aj na príjem FM rádia.Podpora HDTV je zaručená pri použití grafickej karty s plnou podporou Microsoft DirectX 9.0.Súčasťou balenia je aj diaľkový ovládač, ktorý umožňuje všetko riadiť bez toho, že by ste sa museli obtěžovat k počítaču.

Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Jedná sa o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténovým systémami klasickej analógovej televízie.

Parametre a špecifikácie:

Chipset:
Conexant CX23881 + Conexant CX22702

Tuner:

Philips FMD1216

Rozhranie:
PCI v 2.3 32-bit

Rozsah frekvencií:
TV Tuner:48,25 - 863,25 MHz
FM rádio:87,50 - 108.00 MHz

Konektory:
Anténne
S-Video
Kompozitné
Audio
Čidlo diaľkového ovládača

Formát záznamu:
MPEG-1/2/4
WMV
VCD
DVD

Ďalšie funkcie:
Načasovanie nahrávania
Time Shifting
Obraz v obraze (PIP, POP, PAP)
DirectBurn
EPG (Electronic Programs Guide)


Obsah balenia:
DTV2000 H PCI Card x1
Diaľkové ovládanie
FM Anténny kábel
6-pin MiniDin kábel
Užívateľský manuál
CD s ovládačmi a softvérom

Minimálna konfigurácia:
Procesor:Pentium 4 alebo AMD Athlon 1.8GHz a vyššia
Pamäť:256MB MB
Pevný disk:100MB pre inštaláciu
Grafická karta:s plnou podporou DirectX 8.1 (pre HDTV je potreba plná podpora DirectX 9.0)
Operačný systém:Windows XP SP2

Poznámka:Pred kúpou sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr//www.digitalnitelevize.sk/"> tu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TV karta Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TV karta Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TV karta Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TV karta Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií