Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ubiquiti EdgeRouter Lite

Zobraziť katalóg
Ubiquiti EdgeRouter Lite
4,2 10 hodnotení
Router 3× GLAN, procesor s frekvenciou 500 MHz, 512 MB RAM, 2048 MB Flash úložisko, porty RJ-45: 3ks, porty 10/100/1000Base-T: 3, TCP/IP, DHCP, DNS, IPsec, L2TP, prepínacia kapacita 3 Gb/s, VPN Pass-through
Kód:  PW088b Produktové číslo:  ERLite-3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ubiquiti EdgeRouter Lite

EdgeRouter Lite je výkonný desktopový router od výrobcu Ubiquiti z úplne nového radu produktov EdgeMax. Disponuje tromi ethernetovými portami a dvojjadrovým procesorom s výkonom 500 MHz. Je tak vhodný do menších a stredných firiem, kde zabezpečí smerovanie vo vašej podnikovej sieti. Router garantuje vysokú priepustnosť až 1 milión paketov za sekundu a dosahuje 99,9% uptime, hravo sa tak vyrovná oveľa drahším routerom.

Parametre ako profesionál

Jadro tohto routera tvorí dvojjadrový procesor MIPS64 na frekvencii 500 MHz s hardvérovou akceleráciou spracovanie paketov, ktorý je doplnený o 512 MB operačnej pamäte a 2 GB dátového úložiska. Pre pripojenie k sieti je vybavený trojicou gigabitových Ethernet portov , Ďalší port potom slúži pre správu. Jednou z najväčších predností routeru je pomer cena/výkon, ktorý je 25×-100× vyššia, než u konkurencie.

Široké možnosti konfigurácie

Operačný systém EdgeOS , ktorý je súčasťou routeru, je vysoko stabilný systém s radom užitočných funkcií. Podporuje IPv6 protokol, statické smerovanie, protokoly OSPFv3, RIP a BGP. Z bezpečnostných funkcií ponúkne ACL a Zone firewall, NAT, OpenVPN, IPSec a protokoly PPTL L2TP. Samozrejmosťou je potom služba DHCP, DNS forwarding a zaistenie kvality služieb Quality of Service (QoS).

Jednoduchá správa

Router ponúka intuitívne grafické užívateľské rozhranie Advanced UI , Prostredníctvom ktorého budete schopní ovládať všetky vyššie opísané funkcie a tiež získate informácie o aktuálnom stave. Samozrejmosťou je aj logovanie udalostí a podrobné štatistiky prevádzky. Rozhranie je prístupné jednoducho cez webový prehliadač. Ďalším spôsobom, ktorým možno router nakonfigurovať je prístup pomocou sériového portu a CLI, prípadne cez SSH.

Parametre a špecifikácia

Šírka
200 mm Hotovo!
Výška
30 mm Hotovo!
Hĺbka
90 mm Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Funkcie
VPN Hotovo!

Rozmery

Šírka
200 mm Hotovo!
Výška
30 mm Hotovo!
Hĺbka
90 mm Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ a funkcie

Funkcie
VPN Hotovo!

Rýchlosť

Prepínacia kapacita
3 Gb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Paketová kapacita (64B pakety, v miliónoch paketov/s)
1 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
345 g Hotovo!

Porty

RJ-45
3 ks Hotovo!
10/100/1000Base-T
3 Hotovo!

Procesor

Frekvencia
500 MHz Hotovo!

Štandardy a protokoly

Štandardy a protokoly
TCP/IP, DHCP, DNS, IPsec, L2TP Hotovo!

Rozhraní

LAN (fixný)
3 x Hotovo!

Úložisko

Flash
2 048 MB Hotovo!
Operačná pamäť
512 MB Hotovo!

Typ a funkcie

Funkcie
VPN Pass-through, QoS Hotovo!
Typ
Router Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jedna sa o starsi alebo sucasny model? Aktualny model je celokovovej konstrukcie bez skosenych hran, obrazok zodpoveda starsiemu. V sucasnej verzii som na Alza.sk nasiel iba PoE model, alebo potom X resp. X SFP, nie vsak LITE.

Diskusia a poradňa k Ubiquiti EdgeRouter Lite
Príslušenstvo pre Ubiquiti EdgeRouter Lite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ubiquiti EdgeRouter Lite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ubiquiti EdgeRouter Lite.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií