Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

VisionBook 8Q

Zobraziť katalóg
VisionBook 8Q
4,2 33 hodnotení
Tablet ARM Cortex A9 Quad-Core 1.4GHz, dotykový 7.85" 1024x768 kapacitný, RAM 1 GB, 8GB + microSD, WiFi, micro USB, micro HDMI, batéria 4000 mAh, Google Android 4.4
Kód:  VB0211 Produktové číslo:  UMM200V8Q Stránky výrobcu

VisionBook 8Q

 
VisionBook 8Q

Multifunkčná elegancia

Elegantný a cenovo dostupný tablet s 9,6 mm tenkým telom a hmotnosťou iba 380 g. Elegantné čierne telo ukrýva dostatočný výkon, ktorý vám umožní plynulú prácu aj zábavu s tabletom VisionBook. Hranie hier aj prezeranie internetu bude príjemné vďaka multidotykovému 7,85" displeju s dostatočným rozlíšením 1024 × 768. Tablet sa tak stane vaším príjemným spoločníkom na cestách aj pri surfovaní po internete alebo pri sledovaní filmov v pohodlí domova.


Vysoký výkon

Tablet je vybavený operačným systémom Google Android 4.4 KitKat a výkon zaisťuje štvorjadrový procesor ARM Cortex-A9 s frekvenciou 1,4 GHz, ktorému sekunduje grafický akcelerátor Mali so štyrmi jadrami. Dostatok priestoru na uloženie vašich dát a aplikácií zaistí interná flash pamäť s kapacitou 8 GB a ďalšie rozšírenie je možné dosiahnuť použitím micro SD karty s kapacitou až 64 GB.

VisionBook 8Q

VisionBook 8Q

Pohodlná komunikácia

Svoje zážitky z ciest zachytíte 2 Mpx fotoaparátom a na komunikáciu s priateľmi poslúži predná webkamera. Samozrejmosťou je prítomnosť Wi-Fi modulu, ktorý podporuje pripojenie k sieťam 802.11 b/g/n. Skvelou vlastnosťou je funkcia USB OTG, ktorá umožní prepojiť tablet s iným zariadením a nabíjať tak napríklad mobilný telefón cez USB pomocou tabletu alebo pripojiť váš flash disk.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , prosím má tablet GSP? Nikde ani zmínka. Děkuji. Ostratický.

Diskusia a poradňa k VisionBook 8Q
Príslušenstvo pre VisionBook 8Q
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VisionBook 8Q.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií