Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Vypalovačka Lite-On DH-20A6S

Zobraziť katalóg
Vypalovačka Lite-On DH-20A6S
DVD napaľovačka Lite-On iHAS120-19 SATA černá (black) - DVD±R 20x, DVD+R9 8x, DVD-R DL 8x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, DVD-RAM 12x, bulk
Kód:  GL047 Produktové číslo:  iHAS120-19 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vypalovačka Lite-On DH-20A6S Predaj skončil

Vypalovačka Lite-On DH-20A6S

Kvalitné a spoľahlivá vypalovací SATA mechanika, ktorý okrem zápisu na klasická média DVD podporuje aj napaľovanie na dvojvrstvové DVD a disky DVD-RAM.Vďaka pripojenie cez SATA konektor je prenos dát rýchlejšie a spoľahlivejšie.Mechanika zvláda vysoké rýchlosti napaľovania, klasické DVD vypaluje rýchlosťou až 20 x, dvojvrstvová DVD 8x a disky DVD-RAM dokonca 12x.Samozrejmosťou je tiež zápis na CD a CD-RW.Mechanika je vybavená množstvom pokročilých technológií pre bezpečné a kvalitné napaľovanie.Vďaka funkcii Super All Write môžete napríklad DVD-RAM disk prepísať viac ako 100 000x.Mechaniku dá do počítača umiestniť vo vertikálnej aj horizontálnej polohe.Dodáva sa v cenovo výhodnom bulk balenie (iba vypalovací mechanika).

Parametre a špecifikácie:

Rýchlosti zápisu:
20x DVD ± R, 8x DVD + RW, 6x DVD-RW
8x DVD + R9, 8x DVD-R DL
48x CD-R, 32x CD-RW
12x DVD-RAM

Rýchlosť čítania:
20x DVD ± R
48x CD-ROM
8x DVD ± R DL
12x DVD-RAM

Rozmery diskov:
12 cm, 8 cm

Kompatibilita médií:
CD-DA, CD-ROM, CD-ROM/XA, Photo-CD, Multi-session, Karaoke-CD, Video-CD, CD-I FMV, CD Extra, CD Plus, CD-R, CD-RW, DVD single / dual layer (PTP / OTP), DVD-R (3.9GB / 4.7GB), DVD-R multi-borders, DVD-RAM, DVD + R, DVD + R multi-sessions, DVD-RW a DVD + RW

Prístupová doba:
CD-ROM:160 ms
DVD-ROM:160 ms

Vyrovnávacia pamäť:
2 MB

Farba:
Čierna

Rozhranie:
SATA

Rozmery:
145 x 41,3 x 170 mm

Hmotnosť:
0,7 kg

Napaľovačky podporujú aj nižšiu rýchlosť zápisu dát. V popise sa uvádza väčšinou iba maximálna možná rýchlosť.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vypalovačka Lite-On DH-20A6S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vypalovačka Lite-On DH-20A6S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vypalovačka Lite-On DH-20A6S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vypalovačka Lite-On DH-20A6S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vypalovačka Lite-On DH-20A6S.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií