Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Webkamera Logitech QUICKCAM Communicate STX for Skype, USB

Zobraziť katalóg
Webkamera Logitech QUICKCAM Communicate STX for Skype, USB
- Webkamera Logitech QUICKCAM Communicate STX for Skype, USB
Kód:  JS029c Produktové číslo:  961464-0924

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Webkamera Logitech QUICKCAM Communicate STX for Skype, USB Predaj skončil

Webkamera Logitech QUICKCAM Communicate STX for Skype, USB

Vynikající webová kamera s kvalitným CMOS senzorom pre videokomunikaci cez internet.Vďaka tejto kamere sa môžete zúčastniť videokonferencie alebo natáčet videosekvence či fotit fotografie.Zariadenie je vybavené vlastným mikrofónom s technológiou RightSound, ktorá zamedzuje ozvěna.Základ kamery tvoria senzor typu CMOS, vďaka ktorému vytvoríte video bez interpolácie až do rozlíšenia 640 x 480 pixelov.Ukladať môžete aj fotografie, ktoré vďaka softvérové interpoláciu majú maximálne rozlíšenie až 1280 x 1024 pixelov.Plynulý obraz zaisťuje frekvencia 30 snímok za sekundu.Jednoduchú inštaláciu a pripojenie zaručuje rozhrania USB.

Webová kamera spolupracuje so všetkými programami pre zasielanie okamžitých správ, ako je napríklad Skype alebo MSN Messenger.Podporované sú operačné systémy Microsoft Windows 98 SE, 2000, ME a XP.Súčasťou balenia sú aj programy pre komunikáciu alebo jednoduchú úpravu fotografií.

Parametre a špecifikácie:

Typ senzora:
CMOS

Záznam videa:
Až 640 x 480 pixelov

Záznam statických obrázkov:
Až 1280 x 1024 pixelov (interpolovaně)

Obrazová frekvencia:
Maximálne 30 snímok / s

Rozhranie:
USB 2.0 (spätne kompatibilný s USB 1.1)

Ostatné funkcie:
Zabudovaný mikrofón

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 98 SE, 2000, ME, XP

Certifikované aplikácie:
MSN Messenger Video Conversation
AOL Instant Messenger
Yahoo!Messenger
Skype Video
Windows Messenger

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Webkamera Logitech QUICKCAM Communicate STX for Skype, USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Webkamera Logitech QUICKCAM Communicate STX for Skype, USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Webkamera Logitech QUICKCAM Communicate STX for Skype, USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Webkamera Logitech QUICKCAM Communicate STX for Skype, USB.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií