Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

WD Caviar Blue 1TB 32MB cache

Zobraziť katalóg
WD Caviar Blue 1TB 32MB cache
5 1 hodnotení
Pevný disk SATA II, 7200ot, 8.9ms, WD10EALS
Kód:  FW135n Produktové číslo:  WD10EALS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WD Caviar Blue 1TB 32MB cache Predaj skončil

WD Caviar Blue 1TB 32MB cache

Profesionálne, rýchly a spoľahlivý pevný disk s výbornou kapacitou 1000 GB a unikátnou vyrovnávacie pamäťou 32 MB.Je určený pre vysokorýchlostné rozhranie Serial ATA II.Tieto parametre zaručujú nadštandardný výkon disku pre výkonné zostavy, multimediálne zariadenia a počítače určené pre hranie hier.Disk je vybavený veľkým množstvom technológií pre ochranu dát a bezporuchovú prevádzku, dosahuje rýchlosti 7200 otáčok za minútu a rozhranie Serial ATA II umožňuje prenášať dáta rýchlosťou až 3000 MBit/s

Výborný čas prístupové doby zaručuje rýchle a pohotové nájdenie uložených dát a pripravenosť na ich zápis.Tomu pomáha aj technológie IntelliSeek, ktorá pomocou vylepšeného vyhľadávacieho algoritmu pre zápis a čítanie zvyšuje účinnosť vykonávaných operácií.Ochrana dát je zabezpečená pomocou vynikajúcej technológie Data Lifeguard.Pevný disk automaticky hľadá poškodená miesta disku, ktoré následne izoluje a snaží sa ich opraviť.To spolu s ochranou ShockGuard chrániaca disk proti otrasom výrazne predlžuje dobu životnosti pevného disku.S lepší inštaláciou, diagnostikou a prípadnú jednoduchou opravou dát sú k dispozícii programy vytvorené špeciálne pre tieto disky v balíku Data Lifeguard Tools.

Použitá technológia SecureConnect zosilňuje konektory Serial ATA a zamedzuje tak praskanie pri manipulácii s káblami.

Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
1000 GB

Rýchlosť otáčania:
7 200 RPM

Vyrovnávacia pamäť:
32 MB

Rozhranie:
Serial ATA II (3000 MB/s)

Prístupová doba:
Priemerne: 8,9 ms

Hlučnosť:
V pokoji: 28 dB
V prevádzke: 33 dB

Rozmery:
26,1 x 101,6 x 147 mm

Váha:
0,69 kg

Prevádzková teplota:
0 - 60 ° C

Poznámka:
» Všetky interné disky

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WD Caviar Blue 1TB 32MB cache Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD Caviar Blue 1TB 32MB cache. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD Caviar Blue 1TB 32MB cache. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD Caviar Blue 1TB 32MB cache. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WD Caviar Blue 1TB 32MB cache.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií