Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

WD SiliconEdge Blue 64GB

Zobraziť katalóg
WD SiliconEdge Blue 64GB
SSD disk 2.5", SATA II, MLC, čtení 250MB/s, zápis 170MB/s - bez pohyblivých částí !!
Kód:  FW800b Produktové číslo:  SSC-D0064SC-2100

WD SiliconEdge Blue 64GB

Kvalitný, veľmi spoľahlivý a rýchly SSD disk značky Western Digital vo formáte disku 2,5 as okamžite prístupnú kapacitou 64 GB. Tento disk poskytuje rýchlosť čítania úžasných 250 MB/sa zápis 170 MB/s. Disk neobsahuje žiadne pevné časti av mnohých ohľadoch predčí svoje grilovacie predchodcu. Na rozdiel od platní citlivých na nárazy a otrasy je tento disk veľmi odolný do nárazu až 1500 G, navyše absolútne bezhlučný, energeticky menej náročný a so strednou dobou chyby až 1,5 milión hodín. Vďaka týmto prednostiam a navyše jeho formát 2,5 "z neho dela perfektného kandidáta napríklad do notebooku, kde sa ukážu jednoznačne pozitívne všetky spomínané vlastnosti. Svoje uplatnenie môže nájsť aj ako rýchly zálohovací disk v rámčeku alebo v rôznych diskových prehrávačoch.

Parametre a špecifikácie:

Formát:
2,5 "SSD

Kapacita:
64 GB

Rýchlosť:
Čítanie: až 250 MB/s
Zápis:až 170 MB/s

Rozhranie:
SATA II 3 GB/s

Stredná doba chyby:
1,4 mil hodín

Spotreba:
Aktivita: 2 W
Zápis: 3,5 W
Idle: 0,5 W

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WD SiliconEdge Blue 64GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD SiliconEdge Blue 64GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD SiliconEdge Blue 64GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD SiliconEdge Blue 64GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WD SiliconEdge Blue 64GB.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií