PET PET

WD TV HD Media Player

Zobraziť katalóg
WD TV HD Media Player
4,4 36 hodnotení
Multimediálne centrum XviD / AVI / AVC / MPEG / VOB / MPEG1 / 2/4 / WMV9 / H.264 / MP3 / WAV / WMA / OGG / JPEG Full HD prehrávač, LAN, WiFi, HDMI, AV, USB 2.0, optický výstup, DO
Kód:  FW917b31 Produktové číslo:  WDBPUF0000NBK-EESN

WD TV HD Media Player

Vaša zábava
práve začala byť osobná.

WD TV
Media Player

Všetky médiá na veľkej obrazovke.

Vybudovanie kolekcie médií vám zabralo nejaký čas. WD TV teraz prináša najlepší spôsob, ako ich prehrávať na širokouhlej televízii. Vychutnajte si videá, fotografie i obľúbené skladby v ľubovoľnom formáte. Pohodlne sa posaďte, uvoľnite sa a prezrite si svoje mediálne súbory vo vynikajúcom rozlíšení 1080p. So širokou podporou všetkých najbežnejších formátov si vychutnáte absolútnu slobodu.

Užite si médiá z ľubovoľného zdroja.

Prehrávajte si videá, hudbu a fotografie uložené na jednotkách USB a sieťových úložiskách, ako sú zariadenia My Passport Ultra a My Cloud, aj na všetkých počítačoch vo vašej sieti. Knižnica médií zhromažďuje obsah zo všetkých zdrojov, takže vyhľadanie akéhokoľvek videa, skladby alebo fotografie je ľahšie než kedykoľvek predtým.

Chytrý telefón ako diaľkové ovládanie.

Pomocou svojho smartfónu alebo tabletu môžete prehrávač WD TV ovládať jednoduchým kliknutím prsta. Získajte prístup k často navštevovaným službám online jedným dotykom a používajte ovládanie pomocou gest pre jednoduchú navigáciu k vašim médiám. Toto riešenie prináša výhody predovšetkým pri písaní počas prihlasovania do služby alebo vyhľadávania názvu filmu.

Obľúbené relácie doma i na cestách.

Sledujte vysielanie alebo záznamy svojich obľúbených programov na ktoromkoľvek televízore v domácnosti. Pripojte prehrávač WD TV k ľubovoľnej domácej televízii a získajte prístup k zariadeniu Slingbox pomocou aplikácii SlingPlayer. Chystáte sa na cesty? Vezmite si prehrávač WD TV so sebou! Zaistíte si tak prístup k zariadeniu Slingbox a ku káblovým službám, nech ste kdekoľvek. Môžete tak rozšíriť zábavu vo vysokom rozlíšení zo svojej obývacej izby do ktoréhokoľvek televízora v domácnosti, a dokonca aj kamkoľvek na svete.

Domovská obrazovka presne na mieru.

Prispôsobte si prehrávač WD TV a majte svoju zábavu pevne v rukách. Môžete pridať aj zástupcu osobných priečinkov pre rýchly prístup k vašej zbierke médií. Na domovskej obrazovke si navyše možno nastaviť obľúbené služby.

Doplňujúce informácie:

Vhodné pre:

  • Prehrávanie formátov mediálnych súborov MKV, MP4, XVID, AVI, WMV, MOV a ďalších
  • Prehrávanie médií uložených na disku USB alebo sieťovom úložnom zariadení, napr. My Passport Ultra, My Cloud, alebo ľubovoľnom počítači v sieti
  • Streamovanie filmových hitov, aktuálnych videí, televíznych relácií a obľúbenej internetovej zábavy so službami YouTube, Pandora, voodoo a ďalšími
  • Zdieľanie mobilnej obrazovky zariadenia s podporou Miracast na televízore
  • Jednoduché ovládanie médií pomocou inteligentného telefónu alebo tabletu vďaka aplikácii WD TV
  • Pripojenie k službe Slingbox a streamovanie televízneho vysielania do ktorejkoľvek miestnosti v dome

Prehľad funkcií:

  • Prehrávanie všetkých mediálnych súborov, vrátane MKV, MP4, XVID, AVI, WMV, MOV a ďalších
  • Streamovanie médií uložených na zariadení USB, sieťovom disku a ľubovoľnom počítači v sieti
  • Streamovanie populárnych televíznych relácií, hudby a ďalších
  • Zdieľanie mobilné obrazovky zariadenia s podporou Miracast na veľkej televíznej obrazovke
  • Prispôsobiteľné užívateľské rozhranie

Parametre a špecifikácie:

Podporované formáty:
Video - AVI (Xvid, AVC, MPEG1 / 2/4), MPG / MPEG, VOB, MKV (H.264, x.264, AVC, MPEG1 / 2/4, VC-1), TS / TP / M2T ( MPEG1 / 2/4, AVC, VC-1), MP4 / MOV (MPEG4, H.264), M2TS, WMV9, FLV (H.264)
Fotografie - JPEG, GIF, TIF / TIFF, BMP, PNG
Audio - MP3, WAV / PCM / LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF / AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS
Playlist - PLS, M3U, WPL
Titulky - SRT, ASS, SSA, SUB, SMI

Možnosti pripojenia:
HDMI, USB 2.0, AV out, LAN, optický výstup

Rozmery:
125 x 100 x 30 mm

Obsah balenia:
Diaľkové ovládanie s batériami
Kompozitný kábel AV
Napájací adaptér
Stručný sprievodca inštaláciou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WD TV HD Media Player
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD TV HD Media Player. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD TV HD Media Player. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD TV HD Media Player. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WD TV HD Media Player.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií