Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

YARVIK Xenta 10ic

Zobraziť katalóg
YARVIK Xenta 10ic
3,9 13 hodnotení
Tablet Cortex A9 1.6Ghz dvojjadrový, dotykový 10 "IPS 1280x800, RAM 1GB, 16GB + Micro SD, mini USB host, mini HDMI, bluetooth, WiFi, Batéria 6000mAh, Google Android 4.1
Kód:  UD988aa58 Produktové číslo:  TAB10-201

YARVIK Xenta 10ic

S desaťpalcovým tabletom Yarvik Xenta získate veľmi výkonný multimediálny prístroj, kombinujúci všetky najmodernejšie technológie vo spoľahlivý, cenovo dostupný celok.Kapacitný displej s technológiou IPS, HD rozlíšením a ochranným sklom zobrazí verné farby a blysne sa tiež skvelými pozorovacími uhlami.Výpočty vykonáva dvojjadrový procesor ARM Cortex A9, dostupný len v tých najvýkonnejších prenosných zariadeniach.Populárne operačný systém Google Android 4.1 je svižný a poskytne maximálnu flexibilitu pre vaše činnosti.

Bezchybný multimediálny zážitok s videom i 3D hrami zaistí Štvorjadrové grafická karta Mali-400 MP podporujúcu rozhranie OpenGL 2.0.Bez problému prehrá aj 3D video v rozlíšení Full HD.Širokú ponuku softvéru, vrátane najobľúbenejších hier, nájdete na stránkach obchodu Google Play, veľká časť z nich je dokonca zadarmo.K internetu sa pripojíte prostredníctvom Wi-Fi s rýchlosťou až 150 Mb/s, k dispozícii je tiež Bluetooth 4.0.

Vaše obľúbené filmy si samozrejme užijete aj so zvukom, vybrať si môžete medzi stereo reproduktormi a slúchadlami, ktorá zapojíte do 3,5 mm výstupu.Vo výbave je aj dvojica kamier - predná s rozlíšením 0,3 Mpx a dvojmegapixelový zadná kamera.Aj napriek nadštandardné vybavenie si tablet zachováva slušnú hmotnosť a hrúbku len 10 milimetrov.Integrovaný Li-Pol akumulátor vydrží až 4 hodiny prevádzky a 3 dni v pohotovostnom režime.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YARVIK Xenta 10ic
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YARVIK Xenta 10ic . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YARVIK Xenta 10ic . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YARVIK Xenta 10ic . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YARVIK Xenta 10ic .
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií