Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zaváranie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky

Zaváranie je časom osvedčená metóda konzervácie potravín, ktorá prináša radosť nielen z domácej úrody. Či už ide o zaváranie zeleniny, ovocia alebo napríklad marmelády, správne potreby sú kľúčom k úspechu. Poháre, viečka, hrniec na zaváranie a ďalšie nástroje, každý detail je dôležitý na dosiahnutie chutných a dlhotrvajúcich výsledkov. Nie ste si istí, ako začať alebo čo všetko potrebujete? Čítajte ďalej a poradíme vám. 

Pokračovať

Čo všetko potrebujete na zaváranie?

Zaváranie je umenie a ako každé umenie, aj ono si vyžaduje správne nástroje. Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo človek so skúsenosťami, určité produkty sú pre úspech tohto procesu absolútne nevyhnutné. Bez týchto kľúčových pomôcok by bolo zaváranie náročnejšie a menej efektívne. Tu sú najbežnejšie typy produktov, ktoré by vám v kuchyni nemali chýbať.

Klasikou je hrniec na zaváranie

Hrniec na zaváranie je navrhnutý tak, aby poskytol rovnomerné a kontrolované teplotné podmienky, ktoré sú nevyhnutné na správne konzervovanie potravín. Tento hrniec je často vybavený teplomerom a tlakomerom, čo umožňuje presné sledovanie teploty a tlaku počas celého procesu. Jeho robustná konštrukcia a špeciálne navrhnuté steny zaisťujú, že teplo je rovnomerne rozložené, čím sa minimalizuje riziko prasknutia pohárov alebo nerovnomerného zavarenia.


Elektrický hrniec na zaváranie Sencor
Elektrický hrniec na zaváranie

Klasický hrniec na zaváranie Orion
Klasický hrniec na zaváranie

Tlakový nerezový hrniec na zaváranie Tefal
Tlakový hrniec na zaváranie

Nezabudnite na nevyhnutné príslušenstvo na zaváranie

Príslušenstvo môže zaváranie a proces konzervácie potravín urobiť jednoduchším, efektívnejším a bezpečnejším. Okrem základných potrieb, ako sú poháre, viečka a hrniec na zaváranie, existuje množstvo drobných pomôcok, napríklad teplomery, kliešte či lieviky a mnoho ďalších. Nie je tiež na škodu mať po ruke rukavice odolné voči teplu, aby sa predišlo popáleninám pri manipulácii s horúcim riadom.

i

Po zaváraní využijete aj otvárače na zaváracie poháre

Otvárače na zaváracie poháre sú nevyhnutným pomocníkom na jednoduché otváranie pevne uzavretých viečok, čím šetria silu a chránia obsah pohárov. Ich ergonomický dizajn a materiály zabezpečujú dobrý úchop, zjednodušujú prácu a dodávajú komfort. Multifunkčné modely s pridanými funkciami navyše poskytujú univerzálnosť a zvyšujú používateľský komfort pri manipulácii.

Zaobstarajte si vhodné poháre na zaváranie

Poháre na zaváranie sú základným kameňom úspešného zavárania. Ich rôzne veľkosti a tvary zodpovedajú rôznym typom potravín a cieľom zavárania. Malé poháre sú ideálne na marmelády, džemy alebo čatní, kde je dôležitá presnosť dávkovania a atraktívna prezentácia. Na druhú stranu, veľké poháre sú vhodné na zaváranie celých kusov ovocia, zeleniny, alebo dokonca celých jedál, ako sú polievky alebo omáčky.

Vysokokvalitné poháre na zaváranie sa vyznačujú odolnosťou voči teplotným šokom a dlhou životnosťou, vďaka čomu sú ideálnou voľbou na opakované použitie pri zaváraní. Tieto poháre neabsorbujú pachy ani farby, takže každá nová várka bude čistá.

Nesmú chýbať ani viečka na zaváranie a tesnenia

Viečka na zaváranie a tesnenia sú nevyhnutné na zaistenie hermetického uzavretia zaváranín. Ich kvalita priamo ovplyvňuje trvanlivosť a bezpečnosť potravín. Viečka by mali byť pevné, bez korózie a schopné zaistiť pevné uzavretie bez rizika úniku vzduchu alebo kontaminácie. Dôležité je pravidelne kontrolovať viečka a tesnenia pred každým použitím, aby sa predišlo zbytočným rizikám spojeným s kontamináciou alebo skazením potravín.

  • Skrutkovacie uzávery sa skladajú z kovového viečka s vonkajším závitom, ktorý sa skrutkuje na závit pohára. Poskytujú pevnú a bezpečnú pečať, ľahko sa aplikujú a sú vhodné na jednorazové aj opakované použitie. Sú široko používané pri komerčnom aj domácom zaváraní.
  • Uzávery so sponami zahŕňajú kovovú sponu, ktorá zabezpečuje, že viečko zostane pevne pritlačené k hornej časti pohára. Ľahko sa otvárajú a zatvárajú, takže sú praktické na časté používanie. Ponúkajú spoľahlivú pečať a sú vhodné na zaváranie širokej škály potravín.
  • Uzáver s klipsou sa skladá z viečka a gumového tesnenia, ktoré spoločne tvoria hermetickú pečať. Poskytuje vynikajúcu tesnosť a je ideálny na dlhodobé skladovanie potravín. Gumové tesnenie je kľúčové na zachovanie vákuového efektu a zabraňuje vniknutiu vzduchu do pohára.

Viete, ako sa zavárajú skrutkovacie poháre na zaváranie?

Premýšľate, ako zavárať skrutkovacie poháre na zaváranie? Dôležitá je starostlivá príprava a postup. Začnite dôkladným umytím a sterilizáciou pohárov aj viečok. Pri plnení nechajte dostatočný priestor od okraja a utrite akékoľvek zvyšky z okrajov pohárov. Skrutkovacie viečka starostlivo utiahnite, ale nie príliš silno, aby počas procesu zavárania mohlo dôjsť k úniku vzduchu. Potom sa vykonáva otáčanie pohárov hore dnom, ktoré pomáha zabezpečiť tesné uzavretie. 


Poháre na zaváranie so sponami
Pohár na zaváranie so sponami

Skrutkovacie poháre na zaváranie
Skrutkovací pohár na zaváranie

Poháre na zaváranie s patentným zatváraním
Zatváranie s klipsou

Tesnenie je kľúčom k zachovaniu kvality a čerstvosti pohárov pri zaváraní na dlhú dobu. Produkty s tesnením ponúkajú väčšiu istotu hermetického uzavretia, zatiaľ čo produkty bez tesnenia môžu vyžadovať dodatočný nákup.

Počet kusov potrieb na zaváranie sa líši

Ponuka produktov v rôznych množstvách umožňuje používateľom prispôsobenie podľa množstva produktov pri zaváraní. Či už potrebujete jeden pohár na malý experiment, alebo veľké množstvo na sezónne zaváranie. Táto variabilita uľahčuje plánovanie a zaisťuje, že budete mať vždy k dispozícii správne množstvo pohárov, či už ide o malú rodinnú oslavu, alebo veľkú úrodu zo záhradky.

i

Súpravy sú na zaváranie najlepšie

Výber súpravy na zaváranie prináša pohodlie a jednotnosť. Súpravy často obsahujú všetko potrebné na začatie zaváracieho procesu, hrniec na zaváranie, poháre na zaváranie aj príslušenstvo, takže sú ideálne pre začiatočníkov alebo ako darček. Naopak, samostatné výrobky umožňujú flexibilitu a možnosť špecifického výberu podľa individuálnych potrieb.

Z čoho sa vyrábajú pomôcky na zaváranie?

V oblasti výroby pomôcok na zaváranie je výber správneho materiálu kľúčový na zaistenie funkčnosti, trvanlivosti a bezpečnosti výrobkov. Materiály ako sklo, plast a oceľ sú bežne využívané pre svoje jedinečné vlastnosti, ktoré zodpovedajú špecifickým požiadavkám procesu zavárania. Správna kombinácia týchto materiálov môže výrazne uľahčiť a spríjemniť celý proces zavárania, od prípravy surovín až po skladovanie hotových produktov.

  • Sklo je tradičný a obľúbený materiál na výrobu pohárov na zaváranie vďaka svojej inertnosti, čo znamená, že nereaguje s obsahom pohárov a neovplyvňuje jeho chuť ani vôňu. Je tiež transparentné, čo umožňuje jednoduchú vizuálnu kontrolu obsahu. Jeho nevýhodou je krehkosť a náchylnosť na praskanie.
  • Plast sa využíva na výrobu pomôcok, ako sú lyžice, lieviky alebo misy, ktoré sú odolné, ľahké a ponúkajú veľkú variabilitu, navyše sú lacné a ľahko sa čistia. Dôležité je však zvoliť plast, ktorý je vhodný na potravinárske účely, aby nedochádzalo k uvoľňovaniu škodlivých látok pri kontakte s jedlom alebo vysokými teplotami.
  • Nehrdzavejúca oceľ je preferovaná pre nástroje, ako je otvárač, hrniec na zaváranie alebo nástroje na manipuláciu s pohármi. Je vysoko odolná proti korózii, ľahko sa udržiava a má dlhú životnosť. Okrem toho je oceľ odolná voči vysokým teplotám, čo je kľúčové pre bezpečné zaváranie.

Pomôcky na zaváranie vhodné do umývačky riadu ponúkajú významnú úsporu času a úsilia pri čistení. Na druhú stranu produkty, ktoré si vyžadujú ručné umývanie, môžu byť šetrnejšie k materiálu, a tak predĺžiť ich životnosť.

Objem a veľkosť zohrávajú pri zaváraní svoju rolu

Veľkosť a objem pomôcok na zaváranie zohrávajú kľúčovú úlohu v procese zavárania a majú významný vplyv na jeho efektivitu a praktickosť. Je dôležité starostlivo zvážiť tieto parametre, pretože zodpovedajú špecifickým potrebám a predpokladanému využitiu. Je tiež dôležité zvážiť, aké množstvo potravín chcete zavariť a aký priestor máte k dispozícii na skladovanie. Toto všetko pomôže zaistiť, že zaváranie bude nielen úspešné, ale aj príjemné a efektívne.

Hrniec na zaváranie a jeho potrebný objem

Hrniec na zaváranie je dostupný v širokej škále objemov, zvyčajne od menších s objemom 10 l až po veľké priemyselné zaváracie hrnce s objemom cez 30 l. Objem hrnca by mal byť zvolený s ohľadom na množstvo pohárov a množstvo potravín. Väčšie hrnce sú vhodné na zaváranie väčšieho množstva pohárov naraz, čo šetrí čas a energiu, zatiaľ čo menší hrniec na zaváranie je praktickejší pre menšie množstvo potravín alebo pre tých, ktorí majú obmedzený priestor.

Rozmery pohárov na zaváranie uľahčia skladovanie

Poháre na zaváranie sa ponúkajú v rôznych rozmeroch a objemoch, zvyčajne od malých pohárov s objemom 150 ml na džemy a marmelády až po veľké poháre s objemom 1 l a viac na celé kusy ovocia alebo zeleniny. Výber správneho objemu a rozmeru pohára závisí od typu potravín, ktoré chcete zavárať, a od spôsobu, akým plánujete potraviny skladovať a konzumovať.

Širšie poháre na zaváranie umožňujú ľahšie plnenie a vyberanie obsahu, zatiaľ čo užšie poháre môžu byť vhodnejšie na skladovanie v obmedzenom priestore. Líšia sa tiež jednoduchosťou ukladania.

Zaváranie – prečo sa do neho pustiť?

Zaváranie je osvedčená metóda konzervácie, ktorá zachováva chuť a výživné látky potravín. Existuje niekoľko metód, pričom každá z nich má svoje špecifiká a využitie. Každá z týchto metód má svoje výhody a špecifiká a záleží len na vašich preferenciách a potrebách, ktorú metódu si vyberiete na zaváranie vašich obľúbených potravín. Bez ohľadu na zvolenú metódu je však kľúčové dbať na správne postupy a hygienu, aby boli potraviny bezpečne a efektívne zavarené.

  • Zaváranie v hrnci s vodou je tradičný a veľmi rozšírený spôsob. Poháre s potravinami sa umiestnia do veľkého hrnca, zalejú vodou a pomaly sa zahrievajú. Dôležité je dodržať správny čas varenia pre daný typ potravín. Potom sa poháre nechajú vychladnúť a skladujú sa na chladnom, tmavom mieste.
  • Zaváranie v rúre je alternatívna metóda, pri ktorej sa poháre umiestnia na plech a zavárajú sa pri teplote 110 – 120 °C. Táto metóda je vhodná pre niektoré typy potravín a je dôležité zabezpečiť, aby sa poháre zahrievali a ochladzovali postupne, aby nedošlo k ich prasknutiu.
  • Zaváranie v mikrovlnke je rýchly a praktický spôsob, ktorý je vhodný pre menšie množstvo potravín. Poháre sa naplnia, umiestnia do mikrovlnnej rúry a zavárajú na strednom alebo vysokom výkone. Je dôležité použiť vhodné poháre na zaváranie a nechať potraviny po zavarení chvíľu oddýchnuť.

i

Čo je švajčiarsky spôsob zavárania?

Švajčiarsky spôsob zavárania, ktorý zahŕňa pomalé zahrievanie pohárov v rúre, je alternatívnou metódou vhodnou pre niektoré druhy potravín. Bez ohľadu na zvolenú metódu je dôležité dodržiavať zásady zavárania – sterilitu nástrojov a pohárov, kvalitu surovín, správne plnenie pohárov, starostlivé uzavretie a vhodné skladovanie.

Dodržujte zásady zavárania

Ak chcete uspieť, dodržiavajte kľúčové zásady zavárania: sterilita pohárov a nástrojov zabraňuje kontaminácii, zatiaľ čo použitie čerstvých a kvalitných surovín zaisťuje chuť a trvanlivosť zaváranín. Poháre na zaváranie by mali byť správne naplnené s dostatočným priestorom na expanziu a starostlivo uzavreté, čo zaistí hermetické tesnenie. Správne skladovanie v chladnom a tmavom prostredí potom pomáha udržať kvalitu zavarených potravín.

Ako zavárať v zaváracom hrnci?

Klasický zavárací hrniec je osvedčenou voľbou pre jeho trvanlivosť a schopnosť rovnomerne rozložiť teplo, čo je ideálne na dlhodobé zaváranie. Pre tých, ktorí hľadajú optimálny výkon a pohodlie, môže byť najlepšou voľbou hrniec s prídavnými funkciami, ako je vstavaný teplomer alebo regulátor tlaku. Navyše, moderný hrniec na zaváranie môže ponúkať aj ďalšie vylepšenia, ako sú špeciálne vložky na ľahké zdvíhanie pohárov alebo pokročilé izolačné materiály.

Malý hrniec na zaváranie je skvelou voľbou pre tých, ktorí majú obmedzený priestor, alebo na prípravu menších dávok potravín.

Ako zavárať v hrnci bez teplomera?

Viete, ako zavárať v hrnci bez teplomera? Základom je dodržať správny postup. Poháre vložte do hrnca a zalejte ich vodou tak, aby boli minimálne 1 – 2 cm pod hladinou. Potom vodu pomaly priveďte do varu a nechajte ich variť. Ako dlho zavárať v hrnci? Doba zavárania sa líši v závislosti od typu a množstva potravín, rovnako ako od veľkosti pohárov – vo všeobecnosti sa pohybuje od 10 minút pre menšie poháre až po desiatky minút pre tie väčšie.


Lievik
Lievik

Kliešte na zaváranie
Kliešte na zaváranie

Teplomer na zaváranie
Teplomer na zaváranie

Strúhadlo
Strúhadlo

Zaváranie a jeho odlišnosti pri určitých druhoch potravín

Zaváranie je tradičná metóda konzervácie rôznych druhov potravín. Každý typ potraviny vyžaduje špecifický prístup, aby boli zachované jeho najlepšie vlastnosti. Pre každú potravinu platí, že kvalita surovín a starostlivosť pri zaváraní sú kľúčom k dlhodobému a bezpečnému uchovaniu. Vždy je dôležité dodržiavať osvedčené postupy a odporúčania pre konkrétny typ potravín, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky.

  • Zaváranie uhoriek je obľúbené pre ich chutnú chrumkavosť a osviežujúcu chuť. Zvyčajne sa pripravujú v nakladacom náleve z octu, vody, cukru a soli, ktorý je doplnený o korenie, ako je kôpor, cesnak alebo bobkový list. Sterilizované uhorky vložte do pohárov, zalejte horúcim nálevom a starostlivo uzavrite.
  • Zaváranie orechov, ktoré sú potom výborné ako občerstvenie alebo prídavok do šalátov či pečiva. Orechy je potrebné najskôr poriadne očistiť a vysušiť. Potom môžu byť zavarené v cukrovom sirupe alebo mede. Poháre s orechmi musia byť starostlivo uzavreté a skladované na chladnom, tmavom mieste.
  • Zaváranie mäsa vyžaduje starostlivú prípravu a sterilizáciu, aby bolo zaistené jeho bezpečné uchovanie. Mäso je potrebné najskôr uvariť alebo upiecť, potom nakrájať a umiestniť do sterilizovaných pohárov. Poháre sa plnia až po okraj, zalejú sa vývarom alebo tukom a starostlivo sa uzavrú.
  • Zaváranie paradajok je trendom, pretože sú na zaváranie ideálne vďaka ich bohatej chuti a všestrannému použitiu. Môžete ich zavárať celé, nakrájané, ako šťavu alebo v podobe omáčky. Sterilizované poháre naplňte pripravenými paradajkami, pridajte korenie podľa chuti a uzavrite.
  • Zaváranie paprík je skvelé, pretože si zachovávajú svoju charakteristickú chuť a sú skvelým doplnkom mnohých jedál. Papriky môžete zavárať celé, nakrájané alebo ako lečo spolu s paradajkami a cibuľou. Nezabudnite papriky sterilizovať v horúcej vode, než ich umiestnite do pohárov a zalejete nálevom.

Chcete sa pustiť do zavárania a hľadáte lacnejší hrniec na zaváranie? Bazár vám ponúkne osvedčené výrobky so zárukou.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Zavárací pohár – skrutkovací, objem 260 ml, okrúhly, vhodný do umývačky a s viečkom, kovové viečko, výška 7 cm, priemer pohára 7,5 cm
1 €

2.
Zavárací pohár – skrutkovací, objem 250 ml, okrúhly, s viečkom, jednofarebné, kovové viečko, výška 9,3 cm, priemer pohára 8,6 cm
2,59 €

3.
Tlakový hrniec – s objemom 9 l, materiál nerezová oceľ, funkcia varenia a zaváranie, parný kôš, počet ventilov 2, indikátor tlaku, uzatváranie pomocou jednej ruky, počet bezpečnostných prvkov 5, kompatibilný so všetkými typmi ohrevu vrátane indukcie, vhodné do umývačky, záruka 10 rokov na nádobu, vyrobené vo Francúzsku, 15-ročná záruka opraviteľnosti
183,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
96 položiek
5,0 10×
Tefal Tlakový hrniec na zaváranie Clipso Minut Easy 9 l P4624967
Tlakový hrniec – s objemom 9 l, materiál nerezová oceľ, funkcia varenia a zaváranie, parný kôš, počet ventilov 2, indikátor tlaku, uzatváranie pomocou jednej ruky, počet bezpečnostných prvkov 5, kompatibilný so všetkými typmi ohrevu vrátane indukcie, vhodné do umývačky, záruka 10 rokov na nádobu, vyrobené vo Francúzsku, 15-ročná záruka opraviteľnosti
183,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFHT651
5,0
BANQUET Hrniec nerezový na odšťavovanie TOWER 8 l
Hrniec – priemer 26 cm, objem 8 l, vonkajší povrch nerezový, vnútorný povrch nerezový, rukoväť antikorová, na použitie s varnou doskou plynovou, elektrickou, indukčnou, sklokeramickou
50,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BANQH389
3,7
ORION Zavárací hrniec set 30 l
Zavárací hrniec , materiál hrnca: smalt, objem 30 l, typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, béžová farba
71,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIZH518
41,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESHR006
4,7
TESCOMA Súprava na zaváranie DELLA CASA, s teplomerom
Zavárací hrniec , materiál hrnca: plast, vhodné do umývačky, biela a zelená farba
44,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESHR005
5,0
Westmark so skrutkovým uzáverom 230 ml
Zavárací pohár – skrutkovací, objem 230 ml, okrúhly, vhodný do umývačky a s viečkom, výška 10 cm, priemer pohára 6,6 cm
2,70 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WESDO873
4,0
Westmark so skrutkovým uzáverom 440 ml
Zavárací pohár – skrutkovací, objem 440 ml, okrúhly, vhodný do umývačky a s viečkom, výška 11,7 cm, priemer pohára 8,2 cm
3,29 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WESDO576
5,0
Westmark so strmeňovým uzáverom a tesnením, 500 ml
Zavárací pohár – s klipsou, objem 500 ml, okrúhly, s viečkom a s gumovým tesnením, sklenené viečko, výška 9,9 cm, priemer pohára 9 cm
7,39 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WESDO872
5,0 11×
TESCOMA Zaváracie poháre s klipom TESCOMA DELLA CASA 5000 ml
Zavárací pohár – s klipsou, objem 5000 ml, okrúhly, vhodný do umývačky, s viečkom a s gumovým tesnením, sklenené viečko, výška 28 cm, priemer pohára 17 cm
18,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESDO797
5,0 12×
ORION Zavárací pohár + viečko VERINE 0,26 l
Zavárací pohár – skrutkovací, objem 260 ml, okrúhly, vhodný do umývačky a s viečkom, kovové viečko, výška 7 cm, priemer pohára 7,5 cm
Cenová bomba
1 € Ušetríte 7,99 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIDO852
4,3
ORION Poháre zaváracie + viečko 0,212 l Deva
Zavárací pohár – skrutkovací, objem 212 ml, okrúhly, vhodný do umývačky a s viečkom, jednofarebné, kovové viečko, výška 7,5 cm, priemer pohára 7 cm
0,89 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIDO214
Westmark so strmeňovým uzáverom a tesnením, 1000 ml
Zavárací pohár – s klipsou, objem 1000 ml, hranatý, s viečkom, sklenené viečko, výška 16 cm, priemer pohára 9 cm
7,50 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WESDO070
5,0
ORION Poháre zaváracie STURZGLAS 0,44 l
Zavárací pohár – skrutkovací, objem 440 ml, okrúhly, vhodný do umývačky, výška 11,5 cm, priemer pohára 7,5 cm
Cenová bomba
1 € Ušetríte 7,99 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIDO535
5,0
TESCOMA Zaváracie poháre s klipom TESCOMA DELLA CASA 350 ml
Zavárací pohár – s klipsou, objem 350 ml, okrúhly, vhodný do umývačky, s viečkom a s gumovým tesnením, sklenené viečko, výška 11,5 cm, priemer pohára 7 cm
7,30 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESDO759
5,0
ORION Zavárací pohár + viečko 80 ml
Zavárací pohár – skrutkovací, objem 80 ml, okrúhly, vhodný do umývačky a s viečkom, jednofarebné, kovové viečko, výška 7 cm, priemer pohára 5 cm
0,79 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIDO876
Westmark so strmeňovým uzáverom a tesnením, 200 ml
Zavárací pohár – s klipsou, objem 200 ml, okrúhly, s viečkom a s gumovým tesnením, sklenené viečko, výška 11,3 cm, priemer pohára 8 cm
7,39 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WESDO476
4,0
ORION Zavárací pohár + viečko 0,145 l Amfo
Zavárací pohár – skrutkovací, objem 145 ml, okrúhly, vhodný do umývačky a s viečkom, jednofarebné, kovové viečko, výška 8 cm, priemer pohára 6 cm
0,89 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIDO184
5,0 12×
ORION Gothika Dóza sklo klip 0,75 l
Dóza – sklenená, štvorcová, tesniaca, veko s klipmi, materiál veka sklo, vhodná do umývačky a chladničky, objem 0,75 l, rozmery 14 × 10 × 10 cm (V׊×H), v balení veko
4,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GOTZA706
5,0
ORION Zavárací pohár + viečko 60 ml
Zavárací pohár – skrutkovací, objem 60 ml, okrúhly, vhodný do umývačky a s viečkom, jednofarebné, kovové viečko, výška 6 cm, priemer pohára 4,5 cm
0,79 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIDO596
4,5
ORION Zavárací pohár + viečko 0,245 l Majo
Zavárací pohár – skrutkovací, objem 245 ml, okrúhly, vhodný do umývačky a s viečkom, jednofarebné, kovové viečko, výška 9,5 cm, priemer pohára 7,5 cm
1 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIDO191
Westmark so skrutkovým uzáverom 720 ml
Zavárací pohár – skrutkovací, objem 720 ml, okrúhly, vhodný do umývačky a s viečkom, výška 15 cm, priemer pohára 8,2 cm
3,50 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WESDO271
Westmark Tulpe 1750 ml, 4 kusy
Zavárací pohár – so sponami, objem 1750 ml, okrúhly, s viečkom, s gumovým tesnením a vhodný do rúry, sklenené viečko, 4 poháre v balení, priemer pohára 10 cm - 5,15 €/ks
30,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WESSS904
4,5
ORION Súprava 2 ks dóz sklo / bambus klip patent 0,5 l
Dóza Skleněná dóza o objemu 0,5 l a průměru 11 cm, uzavřená bambusovým víčkem s kovovým patentem a silikonovým těsněním.
4,39 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIdz69
4,5
ORION Súprava 2 ks dóz sklo / bambus klip patent 2,3 l
Dóza Skleněná dóza o objemu 2,3 l a průměru 13 cm, uzavřená bambusovým víčkem s kovovým patentem a silikonovým těsněním.
6,70 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIdz338

Zaváranie

sponzorovaný článokPečte doma ako profesionál. S výrobkami Tescoma Della Casa to pôjde samo Domáce pečenie nie je výsadou iba starých mám. Áno, doba je hektická a málokto má čas piecť domáci chlieb, rožky, nieto ešte niečo sladké k popoludňajšej káve. Ale čo ak pečenie nie je až taká veda, ako sa na prvý pohľad zdá? Potrebujete mať iba správnu motiváciu,...
Zaváranie nie je žiadna veľká veda, ale predsa len je dobré si pripomenúť základné pravidlá vedúce k úspechu. V našom článku vám okrem nich odovzdáme aj užitočné tipy. Vedeli ste napríklad, že sa dá pohodlne zavárať v umývačke riadu?
Ako zavárať, keď som diabetik? A prečo sa vlastne dáva želírovací prípravok? Čo je to čatní? V našom článku sa dozviete nielen to, ale poradíme vám aj 15 skvelých receptov na domáce marmelády a džemy. Chcete si pripraviť jahodovú marmeládu alebo napríklad...

Zaváranie

V kategórii Zaváranie máme práve teraz na Alza.sk celkom 96 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné zaváranie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií