Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

ZOTAC ZBOX ID91

Zobraziť katalóg
ZOTAC ZBOX ID91
4,8 5 hodnotení
Mini PC Intel H81, Intel Core i3 4130T Dual-Core, Intel HD Graphics 4400, 2x SO-DIMM DDR3 1600, 2.5 SATA III, 4x USB 3.0, WiFi, 2x GLAN, Bluetooth 4.0, DVI, HDMI, VESA mounting kit, čítačka kariet
Kód:  AZ102x8 Produktové číslo:  ZBOX-ID91-BE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX ID91

Plnohodnotný počítač ukrytý v miniatúrnom tele ponúkne veľmi nízku spotrebu, ktorá nezaťaží životné prostredie ani vašej peňaženku. Dvojjadrový procesor s dedikovanou grafickou kartou zaručí plynulú odozvu systému, umožní vám prehrávať videá, prezerať fotky, chatovať s priateľmi na sociálnych sieťach alebo pracovať v kancelárskych aplikáciách. Pomocou dodávaného VESA držiaku je možné počítač umiestniť na zadnú stranu monitora alebo televízie.

Na základnej doske je integrovaný dvoujádorvý procesorIntel Core i3 4130T z novej rodiny Haswell, ktorého jadrá tikajú na frekvencii 2,9 GHz.Moderný 22 nm výrobný proces a pokročilá optimalizácia sú zárukou nízkej spotreby as tým spojeného minimálneho zahrievanie vnútorných komponentov. Integrovaná grafická karta oproti predchádzajúcej generácii ponúkne vyšší výkon v hrách a poradí si aj s akceleráciou 3D videí, čím robí z minipočítače centrum multimediálnej zábavy.

Až 16 GB operačnej pamäte RAM verzieSO-DIM DDR3, Ktorými možno počítač osadiť, je pripravené pracovať s mnohými naraz spustenými aplikáciami. Na uloženie dát využíva počítač slot pre2,5 "disks prenosovou technológiouSATA III Zabudovaná čítačka kariet si poradí s najbežnejšími typmi pamäťových médií a pre pripojenie periférií poslúži štvorica vysokorýchlostnýchUSB 3.0 portov. K monitoru alebo televízii pripojíte obraz cez digitálnyDVIalebo HDMI.Prenášať dáta medzi mobilnými zariadeniami a počítačom môžete prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth 4.0.

Kvôli minimálnemu zahrievanie nie je k chladenie vnútorných komponentov potreba vysokého prietoku vzduchu a ventilátor môže ísť na minimálne otáčky, v ktorých nevydáva rušivé zvuky alebo vibrácie. Počítač je kompatibilný s operačnými systémami Microsoft Windows 7 i novším Windows 8.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Frekvencia procesora
2,9 GHz (2 900 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Max TDP
35 W Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Frekvencia procesora
2,9 GHz (2 900 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Max TDP
35 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4400 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11 b/g/n Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
DVI, HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZOTAC ZBOX ID91 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOTAC ZBOX ID91. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX ID91. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX ID91. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZOTAC ZBOX ID91.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií