AP+ nový vizuál PET

ZOTAC ZBOX MI520

Zobraziť katalóg
ZOTAC ZBOX MI520
Mini PC Intel Core i3 4010 Haswell, Intel HD Graphics 4400, 2x SODIMM DDR3 1600, 2.5 "SATA, 4x USB 3.0, WiFi, GLAN, Bluetooth 4.0, HDMI, DVI-D, VESA mounting kit
Kód:  AZ104h2 Produktové číslo:  ZBOX-MI520-BE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX MI520

ZOTAC ZBOX nano MI520 je mini počítač, vyznačujúce sa nízkou energetickou náročnosťou, dostatočným výkonom pre kancelárske využitie a tichou prevádzkou. Jedná sa o prípravu počítača, ktorá ľahko zapadne vedľa vašej LED televízie. Tú možno ľahko s MI520 prepojiť digitálnym rozhraním HDMI vo vysokom rozlíšení. Aby bol počítač kompletný, ostáva už len dokúpiť operačnú pamäť DDR3 SODIMM a pevný disk.

O vypotenie výkon sa v počítači stará pokročilý dvojjadrový procesor Intel Core i3 4010 modernej architektúry Haswell, ktorého obe jadrá pracujú na frekvencii 1,7 GHz. Priamo v procesore sa tiež nachádza grafická karta Intel HD Graphics 4400 s úsporným prevádzkou a podporou DirectX 11.1 a OpenGL 4.3. Zvláda teda aj videa v HD rozlíšení.

Priaznivci digitálne fotografie alebo mobilných zariadení uvítajú integrovanú čítačku pamäťových kariet 6v1 (SD/SDHC/MS/MSPro/xD/MMC). Ovládacie periférie a ďalšie príslušenstvo pripojíte cez šesticu USB portov , Vrátane štyroch vysokorýchlostných vo verzii 3.0 alebo bezdrôtovo pomocou Bluetooth verzia 4.0 . Samozrejmosťou je sieťová konektivita cez gigabitovú sieťovú kartu alebo bezdrôtové WiFi .

Počítač ZOTAC ZBOX nano MI520 je dodávaný bez predinštalovaného operačného systému , Máte tak voľnú ruku pri výbere systému, ktorý vám vyhovuje. V našej ponuke nájdete ako Microsoft Windows 7, tak stále obľúbenejšie Windows 8.1. Súčasťou počítača je však držiak VESA pre praktické uchytenie na zadnú stranu monitora alebo televízie, čím si ušetríte veľa miesta na stole.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4400 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11ac Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!
Veľkosť skrine
Mini ITX Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
DVI, HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZOTAC ZBOX MI520 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOTAC ZBOX MI520. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX MI520. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX MI520. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZOTAC ZBOX MI520.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií