Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ZOTAC ZBOX nano ID64 PLUS

Zobraziť katalóg
ZOTAC ZBOX nano ID64 PLUS
Mini PC Intel HM77, Intel Core i5 3337 (1.8GHz) Ivy Bridge, Intel HD Graphics 4000, 4GB DDR3 1600, HDD 500GB 5400 otáčok, eSATA, 4x USB 3.0, 2x USB 2.0, DisplayPort, HDMI, WiFi, Bluetooth 4.0, GLAN, VESA mounting kit, čítačka kariet
Kód:  AZ110m6 Produktové číslo:  ZBOXNANO-ID64-PLUS-BE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX nano ID64 PLUS

Plnohodnotný výkonný počítač ukrytý v miniatúrnom tele ponúkne veľmi nízku spotrebu, ktorá nezaťaží životné prostredie ani vašej peňaženku. Dvojjadrový procesor s integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics 4000 zaručí plynulú odozvu systému, umožní prehrávať HD videá, prezerať fotky, chatovať s priateľmi na sociálnych sieťach alebo pracovať v kancelárskych aplikáciách. Pomocou dodávaného VESA držiaku je možné počítač umiestniť na zadnú stranu monitora alebo televízie.

Základom počítača je veľmi rýchly procesor Intel Core i5 3337, ktorého jadrá tikajú na frekvencii 1,8 GHz a sú schopné spracovávať až 4 vlákna naraz. Moderný 22 nm výrobný proces a pokročilá optimalizácia sú zárukou minimálneho zahrievanie vnútorných komponentov. Grafický čip ponúkne výrazne vyšší výkon v hrách a poradí si aj s akceleráciou 3D videí, čím robí z minipočítače centrum multimediálnej zábavy.

4 GB operačnej pamäte je pripravené pracovať s mnohými naraz spustenými aplikáciami a na uloženie vašich dát poslúž i2,5 "pevný disk s dostatočnou kapacitou 500 GB. Zabudovaná čítačka kariet si poradí s najbežnejšími typmi pamäťových médií. Externé periférie skrotí štvorica vysokorýchlostných USB 3.0, Dvojica USB 2.0 aj port typu eSATA. K monitoru alebo televízii pripojíte obraz pomocou digitálneho HDMI alebo DisplayPort. Spojenie s bezodným svetom internetu môžete nadviazať pomocou rýchle Wi-Fi a nechýba ani Bluetooth 4.0. Počítač je plne kompatibilný s operačnými systémami Microsoft Windows 7 i novším Windows 8.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Typ zostavy
Mini PC Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,7 GHz (2 700 MHz) Hotovo!
Max TDP
17 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4000 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska
500 GB (0,5 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11b/g/n Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
eSATA, LAN Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
127 mm Hotovo!
Výška
127 mm Hotovo!
Hĺbka
45 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaké je napájecí napětí a proud?

Diskusia a poradňa k ZOTAC ZBOX nano ID64 PLUS
Príslušenstvo pre ZOTAC ZBOX nano ID64 PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOTAC ZBOX nano ID64 PLUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX nano ID64 PLUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX nano ID64 PLUS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZOTAC ZBOX nano ID64 PLUS.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií