Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ZOTAC ZBOX nano ID69

Zobraziť katalóg
ZOTAC ZBOX nano ID69
1,0 1 hodnotení
Mini PC Intel HM77, Intel Core i7 4500 Dual Core, Haswell, Intel HD Graphics 4400, 1x SO-DIMM DDR3 1600, 2.5" SATA III, eSATA, 4x USB 3.0, 2x USB 2.0, DisplayPort, HDMI, WiFi, Bluetooth 4.0, GLAN, VESA mounting kit, čítačka kariet
Kód:  AZ110n5 Produktové číslo:  ZBOXNANO-ID69-BE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX nano ID69

Energeticky úsporný a pritom výkonný mini počítač ZOTAC ZBOX nano prináša dokonalý pôžitok pri práci i zábave vďaka silnému procesoru Intel 4. generácie Haswell. Malé rozmery umožňujú počítač položiť na stôl, bez toho, aby odkrojil z cennej pracovnej plochy alebo ho vďaka montážnemu kitu VESA môžete jednoducho pripevniť na zadnú stranu monitora s podporou tohto systému. Aj napriek kompaktnosti celého systému ponúka ZBOX nano celé množstvo konektorov a tiež multiformátovú čítačku pamäťových kariet. Z konektorov možno vymenovať rýchle USB 3.0 aj USB 2.0, eSATA, samostatné audio konektory na slúchadlá (reproduktory) aj mikrofón. Monitor alebo televízor možno pripojiť pomocou HDMI alebo DisplayPortu. Nezabudlo sa ani na pripojenie na internet a to ako bezdrôtovo cez WiFi tak aj LAN káblom. Priaznivci bezdrôtových pripojení uvítajú aj Bluetooth so špecifikáciou 4.0.

O výpočtový výkon sa stará silný dvojjadrový procesor Intel Core i7 4500, ktorý beží na frekvencii až 3 GHz s funkciou automatického pretaktovania a disponuje aj technológiou Hyper-Threading, s ktorou zvládne paralelne spracovávať až 4 vlákna naraz. To všetko s maximálnou spotrebou len 15 W TDP. Grafický výkon dodáva čip Intel HD Graphics 4400, ktorý je integrovaný v rovnakom puzdre ako procesor, čo ešte viac znižuje napájacie požiadavky. Pre operačnú pamäť je pripravená jedna voľná pozícia pre bežný modul SO-DIMM DDR3 s kapacitou až 8 GB. Rovnako tak vnútri počítača nenájdete žiadne úložisko. Je možné teda použiť akýkoľvek 2,5" disk s rozhraním SATA III a prispôsobiť si tak zostavu presne podľa vašich predstáv. Rovnako tak je to aj s voľbou operačného systému, ktorý nie je k zostave dodávaný.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3 GHz (3 000 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3 GHz (3 000 MHz) Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4400 Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1168 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11 ac/n/g/b Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Biela Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
eSATA, LAN Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
127 mm Hotovo!
Výška
127 mm Hotovo!
Hĺbka
45 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZOTAC ZBOX nano ID69 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOTAC ZBOX nano ID69. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX nano ID69. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX nano ID69. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZOTAC ZBOX nano ID69.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií