AlzaBoxy Q1 PET

ZOTAC ZBOX SD-ID10 Barebone černý

Zobraziť katalóg
ZOTAC ZBOX SD-ID10 Barebone černý
4,0 1 hodnotení
Mini PC Intel NM10 Express, Intel Atom D510 Dual Core, 2x SO-DIMM DDR2 800, SATA II, eSATA, 6x USB 2.0, GLAN, HDMI, VESA mounting kit, čtečka karet
Kód:  AZ102d Produktové číslo:  ZBOXSD-ID10-E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX SD-ID10 Barebone černý Predaj skončil

ZOTAC ZBOX SD-ID10 Barebone černý

Kompaktná a výkonná verzia miniatúrneho počítača značky ZOTAC. Počítač je plne vybavený pre potreby kancelárie, kde nezaberie drahocenné miesto a svojim výkonom nebude nikdy rušiť, ale aj ako zábavné centrum v obývacej izbe. Počítač ľahko zapadne vedľa Vašej LCD alebo plazmové televízie, ktorú pripojíte digitálnym rozhraním HDMI a nič už nebráni v zábave Vám ani Vašim priateľom. Dodávaný je aj VESA mounting kit, takže počítač ľahko schováte na zadnú stranu televízie alebo stolového LCD.

Vnútri je osadený čipovou sadou Intel NM10 Express (PineTrail) a inovatívnym dvojjadrovým procesorom Intel Atom D510 s vyváženým pomerom výkon/spotreba a pracovnou frekvenciou každého jadra až 1,66 GHz. Táto nová rada procesorov je vybavená vlastnou integrovanou grafickou kartou Intel Graphics Media Accelerator 3150, ktorá plne dostačuje určenému používania. Tieto moderné komponenty poskytnú ekonomickú reverzibilita, vďaka energetickej úspornosti oproti veľkým stolným počítačom.Jediné čo tomuto počítaču chýba je pevný disk a operačná pamäť, ktorú doplníte podľa Vášho vkusu vhodným modulom SO-DIMM typu DDR2.

Pre rozšírenie o ďalšie externý disk nechýba vysokorýchlostné eSATA konektor. Priaznivci digitálne fotografie alebo mobilných zariadení uvítajú integrovanú čítačku pamäťových kariet. Externé zariadenia typu myš, tlačiareň, napaľovacia mechanika a ďalšie pripojíte cez 6 dostupných USB 2.0. Samozrejmosťou je sieťová konektivita cez gigabitovú sieťovou kartou alebo pohodlným bezdrôtovým WiFi. Počítač je dodávaný bez predinštalovaného operačného systému.

Parametre a špecifikácie:

Procesor:
Intel Atom D510 s frekvenciou 1,6 GHz
1 MB L2 Cache
667 MHz FSB
2 jadrá, 4 thready
Max TDP: 13 W

Čipová sada:
Intel NM10 Express

Operačná pamäť:
2x slot pre SO-DIMM DDR2

Grafická karta:
Intel Graphics Media Accelerator 3150

Pevný disk:
Pozície pre HDD 2,5 "s rozhraním SATA

Multimédiá:
High Definition Audio

Komunikácia:
Gigabit Ethernet 10/100/1000 Mbps
WiFi 802.11b/g/n

Rozhranie:
1x HDMI
1x D-Sub (VGA)
6x USB (4x vzadu, 1x vpredu, 1x hore)
1x eSATA
1x RJ-45
1x Slúchadlá, mikrofón
1x Čítačka pamäťových kariet 6v1 (MMC, SD, SDHC, MS, MS Pro, xD)

Rozmery:
188 x 188 x 44 mm

Operačný systém:
Bez OS

Príslušenstvo:
Zotac Zbox
Stojanček
VESA kit
4x montážne súbežne
Adaptér
Napájací kábel
Záručná karta
Manuál
CD s ovládačmi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZOTAC ZBOX SD-ID10 Barebone černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOTAC ZBOX SD-ID10 Barebone černý.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií