AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ZOTAC GeForce GTX260 896MB DDR3 Synergy Edition

Zobraziť katalóg
ZOTAC GeForce GTX260 896MB DDR3 Synergy Edition
Grafická karta 896MB DDR3 (1998MHz), NVIDIA GeForce GTX260 (576MHz), PCIe x16 2.0, 448bit, 2x DVI
Kód:  EB057b Produktové číslo:  ZT-X26E3KA-FDR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC GeForce GTX260 896MB DDR3 Synergy Edition Predaj skončil

ZOTAC GeForce GTX260 896MB DDR3 Synergy Edition

Grafická karta pre hráčov, ponúkajúca skělý pomer cena/výkon.

Parametre jadra GeForce GTX260 sú vskutku impozantné - 1,4 miliardy tranzistorov (Predchádzajúca generácia mala len polovicu), zvýšený počet 192 stream procesorov, 64 textúrovacích jednotiek a široká 448bitová pamäťová zbernica.Všetky tieto parametre prepožičiavajú tejto grafickej karte výkon 715 gigaflop.Čip samotný je taktovaný na frekvencii 576 MHz a rýchle DDR3 pamäte na úctyhodných 1998 MHz.Samozrejmosťou je podpora PCI Express x16 2.0 rozhrania, ktorá oproti súčasnému PCI Express zaručuje zrýchlenie dátového prenosu na dvojnásobok a tým aj výrazné zlepšenie priepustnosti.Kartu je možné pripojiť až k dvom monitorom pomocou 2 DVI výstupov.

Grafická karta je vyrobená pomocou modernej 65 nm technológie, ktorá znamená predovšetkým nižšiu spotrebu a vyradenie teplo.Vďaka použitiu nových úsporných technológií je spotreba karty v režime 2D pouhých 25W.Výrobca ZOTAC kartu osadil kvalitným a efektívnym chladičom, ktorému vďačí za stabilnú prevádzku a vysokú životnosť.Ďalej vylepšená je možnosť zapojenie až troch grafických kariet v režime SLi (V prípade použitia kompatibilný základnej dosky), ďalej zvyšujúcej už tak ohromný grafický výkon.

Vďaka obrovskému množstvo nových technológií, predovšetkým vďaka revolučnému rozhrania CUDA sa investície do grafickej karty oplatí nielen náruživým hráčom, ale aj všetkým náročným užívateľom.Rozhranie CUDA je totiž schopné využiť obrovský výkon nielen k akcelerácii hier, ale aj k akcelerácii hernej fyziky alebo veľmi rýchlemu prevodu videa (Až 15x rýchlejšie ako pri použití bežného procesora).Počet aplikácií využívajúcich túto technológiu sa veľmi rýchlo zvyšuje a tak sa investície do novej grafickej karty skutočne oplatí.

Okrem maximálneho výkonu v hrách sa karta sústredí aj na špičkovú reprodukciu obrazu z Blu-Ray a HD DVD filmov.K tomu sú pripravené funkcie dynamického zvýšení kontrastu a farebného rozpätie, ktoré optimalizujú obraz scénu po scéne a zaisťujem tak veľkolepú jasnosť obrazu.Karta podporuje grafické rozhranie Microsoft DirectX 10 a OpenGL 2.1.

Moderná technológia NVIDIA HybridPower, ktorou karta disponuje, umožňuje na kompatibilných základných doskách prepínať medzi GeForce 260 GTX a integrovanou grafickou kartou.V prípade, že nie je k práci či hraniu potrebný intenzívny grafický výkon, prepne sa na integrovanú grafickú kartu, čím dôjde k zníženiu spotreby a tiež zníženie hluku ventilátora karty na minimum.

Parametre a špecifikácie:

Čip:
NVIDIA GeForce 260 GTX
Počet tranzistorov:1,4 miliardy
Počet stream procesorov:192

Pamäť:
1 GB DDR3
448-bitová zbernica

Frekvencia:
Jadro:576 MHz
Pamäť:1998 MHz

Rozhranie:
PCI Express x16 2.0

Výstupy:
2 x DVI-I
TV výstup

Podporované štandardy:

Podpora Shader Model 4.0
Podpora OpenGL 2.

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZOTAC GeForce GTX260 896MB DDR3 Synergy Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOTAC GeForce GTX260 896MB DDR3 Synergy Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOTAC GeForce GTX260 896MB DDR3 Synergy Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOTAC GeForce GTX260 896MB DDR3 Synergy Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZOTAC GeForce GTX260 896MB DDR3 Synergy Edition.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií