Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3 in 1

Zobraziť katalóg
XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3 in 1
2,3 3 hodnotení
3D tlačiareň FDM, tlačový priestor 200mm×200mm×190mm, tlačový materiál 1.75mm PLA, ABS, PETG, HIPS, Wood, PVA a ASA, hrúbka vrstvy 0.02mm–0.4mm, rýchlosť tlače 120mm/s, možnosť tlače z: PC cez USB 2,0 a Cez WiFi
Kód:  DF4510a Produktové číslo:  3F1ASXEU01K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3 in 1

Tlač vlastných predmetov nie je výdobytkom fanúšikov sci-fi, ale reálnou možnosťou vďaka 3D tlačiarni XYZprinting da Vinci 1.0 Pro. Vyrábajte vlastné hračky, kancelárske pomôcky alebo potreby pre domácnosť s pomocou technológie tlače FDM, ktorá nanáša roztavené vlákno nad tlačový stôl a s minimom odpadu vytvára vami navrhnutý model priamo pred vašimi očami. Táto verzia má navyše 3D skener, takže objekty tiež naopak digitalizuje do 3D modelu.

Kľúčové vlastnosti

  • 100 % bezpečná tlač a 3D skenovanie
  • Tenká tryska na detailnú modeláciu
  • Intuitívny kalibračný systém
  • Materiál ABS/PLA
  • Pripojenie cez USB alebo WiFi
  • Možnosť inštalácie modulu na laserové gravírovanie

Späť do počítača

Ak máte v ruke už vytvorený objekt a potrebujete ho v počítači, už nie je nutné všetko ručne vytvárať. Tlačiareň má vo svojej výbave laserový skener, ktorému neutečie žiadny detail. Stačí teda umiestniť predmet dovnútra a nechať tlačiareň pracovať. Získate kompletný sken alebo len určené strany. Môžete tiež objektom otáčať pri viacerých skenoch, a získať tak model, kde nechýba napríklad ani spodná časť.

Bezpečný svet 3D tlače

Model pracuje s tryskou s priemerom 0,4 mm, ponúkajúcou kompromis medzi rýchlosťou výroby vašich návrhov a apelom na jemné detaily spracovania. Ľahkú ovládateľnosť tlačiarni prepožičiava 2,6" displej a jednoducho inštalovateľné farebné cartridge, ktoré sa rovnako ľahko dopĺňajú a v prípade vyčerpania aj vymieňajú. Plne uzatvárateľný vršok tlačiarne vždy dbá o vaše 100 % bezpečie a ochranu pred vysokými prevádzkovými teplotami, ktoré k výrobnému procesu 3D tlačiarní neodmysliteľne patria.

Nepodcenená príprava

Sledujte, ako na hliníkovej podložke vzniká váš model. Vďaka nej sa rýchlo odvádza prebytočné teplo a znižuje sa šanca na deformácii tlačeného objektu. So správnym nastavením tlačiarne vám pomôže intuitívny kalibračný systém, ktorý využíva špeciálne gombíky a dodávaný softvér.

Originálna zábava pre všetkých

Nič vám tak nebráni prekvapiť vašich blízkych nevšedným darčekom, vyrobeným pomocou nezvyklej, hoci čoraz rozšírenejšej metódy, alebo len tak pre radosť dať priechod vaším tvorivým ambíciám. Svojím poňatím sa 3D tlačiareň aj hodí na zabavenie vašich detí, ktoré sa môžu doslova vyblázniť. Ak vám dôjde inšpirácia, múzu dokáže prebudiť aplikácia XYZ Cloud, kde môžete čerpať tisíce ďalších podnetov na výrobu hračiek, módnych produktov alebo kancelárskeho príslušenstva. Za symbolický poplatok alebo zadarmo sa potom môžete o svoje návrhy podeliť s ostatnými používateľmi aj vy sami.

Spoločne s nákupom tejto tlačiarne získate možnosť bezplatného stiahnutia veľmi užitočného softvéru XYZmaker. Tento softvér je navrhnutý s ohľadom na úplných začiatočníkov. Poskytuje používateľom knižnicu modelov a veľa jednoduchých nástrojov na vytváranie nových objektov, tvarov s detailmi aké potrebujete. XYZmaker je plne kompatibilný so všetkými tlačiarňami XYZprinting a tiež súbormi formátu .stl, .obj, .amf, alebo .ply.

 

Parametre a špecifikácia

Technológia 3D tlače
FDM Hotovo!
Tlačový materiál
ABS, ASA, HIPS, PETG, PLA, PVA, Wood Hotovo!
Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!
Hĺbka
200 mm Hotovo!
Šírka
200 mm Hotovo!

Technológia 3D tlače

Technológia 3D tlače
FDM Hotovo!

Vlastnosti tlačového materiálu

Tlačový materiál
ABS, ASA, HIPS, PETG, PLA, PVA, Wood Hotovo!
Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!

Tlačový priestor

Hĺbka
200 mm Hotovo!
Šírka
200 mm Hotovo!
Výška
190 mm Hotovo!

Hrúbka vrstvy

Min. hrúbka vrstvy
0,02 mm Hotovo!
Max. hrúbka vrstvy
0,4 mm Hotovo!

Max. odporúčaná rýchlosť tlače

Max. odporúčaná rýchlosť tlače
120 mm/s Hotovo!

Možnosti tlače

Možnosti tlače z
PC cez USB 2.0, Cez WiFi Hotovo!

Rozmer tlačiarne

Šírka
468 mm Hotovo!
Výška
558 mm Hotovo!
Hĺbka
510 mm Hotovo!
Hmotnosť
23 kg Hotovo!

Počet hláv

Počet hláv
1 Hotovo!

Displej

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne
» Všetky FDM tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, roztrhol sa mi v tejto tlaciarni jeden remen (chyba 0031, os Y, oznacenie co na remeni vidim: BANDO S2M 132, FE 26 1006) viete zabezpecit tento nahradny diel? Vopred dakujem za odpoved.

Dobrý den, chci se zeptat, zda se do tiskárny XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3 in 1 dají dát různé druhy značek filamentů, a nebo jestli má tiskárna určenou značku filamentů. Již máme jednu 3D tiskárnu ale bohužel má určený filament, který je na čip, tudíž jiné značky filamentů bez čipu neumí přečíst takže netiskne. Předem děkuji za odpověď.

Nedaří se mi tiskárnu připojit k WIFI. Přes USB kabel komunikuje, ale wifi na tiskárně nejde ani zapnout. Přes SW XYZEare Pro nevyhledává přes tlačítko vyhledání wifi nenajde jedinou WIFI síť a proběhne to ihned (tedy ani nehledá). Přes XYZ Print jsem zkoušel také ale zde to hlásí že WIFI je vypnutá ale chybí v aplikaci tlačítko pro zapúnutí WIfi. Na Youtube tam někdo dal video a to tlařítko na zapnutí wifi tam má... Nevíte co s tím?

Dobrý den, zajímalo by mne, jaký je příkon tiskárny.

Dobrý den,chtěl by jsem se optat ohledně této tiskárny a gravírování. Jaká je doba gravírování (jak dlouho musí tiskárna odpočívat než mohu vypalovat další obrázek?). Jaké jsou provozní náklady na gravírování jestli je potřeba něco vyměňovat a nebo doplňovat chci tiskárnu používat hlavně na gravírování ? samozřejmě dokoupím i gravírovací nástroj - XYZprinting RS1AWXY100A. děkuji za odpověď

Takže predpokladám že vzhľadom na teplotu nedokáže tlačiť ani PETG Karbon?

Dokáže tlačiť aj RubberJet

Dobry den, koupila jsem si tuto tiskarnu a nedari se mi nic dotisknout do konecneho vzhledu (ani zkusebni 3D modely). Po cca 10-20 minutach se zacnou odchlipovat rohy az se nakonec polotovar v prubehu tisku udrhne z desky. Na desku jsem nalepila prilozeny "papir", ktery ma zvetsit prilnavost deky, ale i presto to nefunguje. Experimentovala jsem i s teplotou desky ale ani to nepomohlo. Dekuji za odpoved, jakym zpusobem problem vyresit.

Přemýšlím nad koupí 3D tiskárny, ale také přemýšlím jakou koupit, jestli tuto nebo tiskárnu za stejnou cenu duo 2.0. Doporučil by mi někdo tu lepší tiskárnu ?

Máte v ponuke laserovú gravírovaciu hlavu?

Diskusia a poradňa k XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3 in 1
Príslušenstvo pre XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3 in 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3 in 1.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií