Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

43" HITACHI 43HK5100

Zobraziť katalóg
43" HITACHI 43HK5100
Televízor SMART LED, 108cm, 4K Ultra HD (50Hz), Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, herný režim, Netflix, párovanie s mobilným zariadením, VESA 100×100, repro 20W
Kód:  WH045v86c Produktové číslo:  100000480686 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" HITACHI 43HK5100


Pre tie správne divácke zážitky je najlepšie zaobstarať si TV s výnimočným obrazom a bohatými funkciami. Plnohodnotná uhlopriečka 40" dokopy s rozlíšením 4K Ultra HD je vhodná pre každého, kto chce televízor do rozmerných obývacích izieb. Dokonalé rozlíšenie 4K ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Použitá technológia LCD LED vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy sľubuje meniteľný odtieň bielej až do rohov obrazovky. Smart technológia televízora vám otvára úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Po spárovaní už túto akciu nie je potrebné vykonávať odznovu, v budúcnosti sa bude pri priblížení pripájať automaticky.

Najpodstatnejšie vychytávky televízora 43" HITACHI 43HK5100

  • Vo vysokom 4K rozlíšení si užijete skvelé detaily
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom pre bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Na televízore HITACHI 43HK5100 je možné používať Google Assistant a Amazon Alexa
  • Multifunkčné využitie televízora dovoľuje HbbTV, čo je kombinácia televízneho vysielania a širokopásmového internetu
  • Televízor HITACHI 43HK5100 ponúkne uhlopriečku 43"
  • Červené tlačidlo HbbTV ovládača pre čítanie napríklad aktuálneho programu, archívov relácií a filmov, spätné prehrávanie, počasie alebo hranie zábavných aplikácií
  • Gaming režim skracuje rýchlosť odozvy obrazu na minimum, keď práve hráte, vďaka tomu máte nepretržitý dozor nad celou hrou
  • Vstavaná Wi-Fi TV umožňuje prístup k internetovému obsahu
  • Možnosť nahrávania obsahu na USB disk pre uchovanie obľúbených filmov a opätovného prehrávania
  • Štandard VESA uchytenie s vyvŕtanými závitmi v rozpätí 100 × 100 mm na zachytenie napríklad na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA pre najjednoduchší prenos videí, muziky či obrázkov do televízora
  • Typ tunera DVB-T2 – HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro pre sledovanie pozemného vysielania nezaobídu

Výnimočne detailný obraz televízora HITACHI

Patríte medzi náročnejších divákov? Televízor 43" HITACHI 43HK5100 s mimoriadne jemným rozlíšením je pre vás ideálny. Prídomok 4K predstavuje obrazovku s celkom štvornásobným počtom takzvaných obrazových bodov oproti donedávna najbežnejším Full HD televízorom. Obraz je zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a práve vďaka tomu ponúka dobrú úroveň prekreslenia a detailov. Ani pri sledovaní z menšej vzdialenosti sa nijako nemení jeho kvalita, zostáva perfektne ostrý. Nadpriemerné rozlíšenie si môžete vychutnať u veľkého množstva kvalitnej produkcie, najmä u filmov z Blu-ray diskov. Aj staršie filmy a seriály nenatočené v patričnom rozlíšení zvládne televízor preniesť do vyššieho, a tým obraz vylepší. Pekným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva svižnejšie fungovanie inteligentných funkcií a aplikácií, v týchto TV totiž býva výkonnejší hardvér.

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita 43" HITACHI 43HK5100

Ak prijímate signál klasickou anténou, môžete si rovno škrtnúť najväčšiu starosť. Najnovší tuzemský štandard pozemného vysielania DVB-T2 televízor zvláda, je jednoduchým riešením aktuálneho prechodu. Keďže obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať satelitný signál obľúbený kvôli výnimočnému pokrytiu. V prípade káblovej televízie napojíte 43" televízor HITACHI 43HK5100 pomocou DVB-C tunera. Potenciál inteligentnej TV rozvinie až internet, kvôli ktorému je televízor vybavený klasickým konektorom. Ak doma nemáte alebo nechcete inštalovať káble, pripojíte TV k internetu prostredníctvom Wi-Fi. Rovnako ako na počítači alebo tablete, aj tu nájdete nielen pestré originálne aplikácie, ale aj bežný prehliadač pre surfovanie internetom. Pre spárovanie s ďalšou elektronikou poslúži bluetooth signál. Jednoduchou, ale veľmi užitočnou funkciou je prehrávanie obsahu z externých diskov prostredníctvom USB konektoru. S týmto modelom je možné aj naopak obsah na disk nahrať.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Skylink Live TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
97,3 cm Hotovo!
Výška
62,1 cm Hotovo!
Hĺbka
24,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
56,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Potreboval by som poradiť, prečo tuner pri kvalite signálu 100 % a úrovni signálu 77 % na kanáli 39, frekvencii 618 MHz, Multiplexu 4 (plustelka) nenájde pri vyhľadávaní dané programy ? Ani s aktivovaným modulom plustelky. Na starom Hyunday televízore to ide bez problémov. Ďakujem.

dobry den prečo nie su fotene dialkove ovladace?

Dobrý den,prosím jaká je rozteč mezi nožičkami ?

Dobrý den,má televize konektor pro STA?

Dobrý den televize má 102cm, je tedy 40' nebo 43'? Protože na váš web vám dochází žení 2 verze, ta co má v popisku 108 cm je o 500 dražší než tahle co má (možná) 101

Zdravím...má to bluetoth?

Dobrý den, umožňuje televize "řazení" příjmu z DVB-T2 a S2 současně? nebo musím volit, zda chci sledovat ze satelitu, nebo pozemního vysílání? Stará telka to neumí a je to dost nepříjemné, pro některé členy rodiny až neřešitelné. (zůstane-li např. zvolen satelit, babička se na Ordinaci nepodívá, neb to nezvládne přehodit)

Dobrý den. V hlavním textu nadpisu uvádíte úhlopříčku TV 43 palců a v dalším textu uvádíte úhlopříčku 102 cm ? Jaká je skutečná velikost úhlopříčky. Jaký je přepočet PPI u 50 Hz panelu tohoto TV ? Jaké jsou přesné rozměry TV se stojanem ? Děkuji.

Dobrý den, znamená "duální tuner" to, že mohu jeden program sledovat a jiný současně nahrávat? Díky předem.

Diskusia a poradňa k 43" HITACHI 43HK5100
Príslušenstvo pre 43" HITACHI 43HK5100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" HITACHI 43HK5100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" HITACHI 43HK5100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" HITACHI 43HK5100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" HITACHI 43HK5100.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií