Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Bomann EK 6021 CB

Zobraziť katalóg
Bomann EK 6021 CB
5 2 hodnotení
Elektrický krb – elektrický, 2 stupne nastavenia, vykurovací výkon 1800 W, vhodný na umiestnenie na stenu, poistka proti prehriatiu, časovač, diaľkové ovládanie, regulátor výkonu
Kód:  BOMEK021 Produktové číslo:  EK 6021 CB

Bomann EK 6021 CB

Bomann EK 6021 CB je elektrický kozub, ktorý váš domov obohatí o čaro hrejivého plameňa. Kozub je nielen dizajnovým prvkom so simuláciou plameňa, ale takisto disponuje skutočnou vyhrievacou funkciou. Dva stupne nastavenia výkonu umožňujú regulovať jeho vykurovanie. Kozub disponuje ambientným osvetlením cez bočné LED, ktoré je možné nastaviť v 7 rôznych kombináciách. Rovnako tak efekt plameňa môžete prepínať v 5 krokoch. Kozub je vybavený funkciou proti prehriatiu a zakriveným predným sklom, ktoré prispieva k jeho modernému dizajnu. Bomann EK 6021 CB je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí chcú zútulniť svoj domov a vychutnať si čaro horiaceho kozubu. 

Kľúčové vlastnosti Bomann EK 6021 CB

  • Elektrický kozub v modernom dizajne
  • Bomann EK 6021 CB so simuláciou plameňa a vyhrievacou funkciou
  • Dva stupne nastavenia výkonu
  • Ručné aj automatické zapnutie
  • Možnosť ovládania cez dotykový displej aj diaľkové ovládanie
  • Displej zobrazujúci čas, deň v týždni, jas plameňov, výkon, teplotu v izbe a časovač
  • Ambientné osvetlenie cez bočné LED
  • Možnosť prepínania efektu plameňa
  • Ochranná funkcia proti prehriatiu
  • Zakrivené predné sklo, ktoré je odnímateľné
  • Čierne farebné vyhotovenie

Jednoduché ovládanie 

Bomann EK 6021 CB je možné zapnúť priamo cez dotykový displej aj pomocou diaľkového ovládania. Vďaka funkcii časovača je možné nastaviť aj automatické zapnutie. Displej umiestnený na prístroji pritom zobrazuje čas, deň v týždni, jas plameňov, nastavený výkon, teplotu v izbe a časovač. Zakrivené predné sklo je odnímateľné, preto sa veľmi ľahko čistí. Elektrický kozub je vhodný na umiestnenie do priestoru izby, rovnako jednoducho ho môžete primontovať na stenu. V každom prípade je tento kozub skvelou alternatívou toho klasického a navyše je aj skvelým dizajnovým prvkom. 

Rozmery:
65 × 52 × 14 cm

Hmotnosť:
12,8 kg


Parametre a špecifikácia

Typ ohrievača
Elektrický Hotovo!
Umiestnenie
Na stenu Hotovo!
Vlastnosti
Elektronické ovládanie Hotovo!
Vykurovací výkon
1 800 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
2 Hotovo!

Typ ohrievača

Typ ohrievača
Elektrický Hotovo!

Vlastnosti

Umiestnenie
Na stenu Hotovo!
Vlastnosti
Elektronické ovládanie Hotovo!
Vykurovací výkon
1 800 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
2 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Poistka proti prehriatiu, S časovačom, Diaľkové ovládanie, Regulátor výkonu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Mam vestavěny krb ,ale uz v něm netopime. A tak bych rad namontoval do něho elektryckou imitaci bylo by to mozne? Ale rozmněry bych dodal. Děkuji za odpvěd.

Dobrý den, chci se zeptat jestli je součástí výrobku držák na zeď, na který se topidlo pověsí, případně, jak se topidlo na zeď zavěsí. Děkuji.

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli se může dát i na zeď s dřevěnými palubkami? Jestli po nějaké době nebudou palubky tmavnout nebo černat?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné si dřevěná polínka rozmístit v krbu sám nebo zda jsou umístěny napevno. Děkuji

Dobrý večer, umožňuje krb zapnutí imitace zvuku lupání dřeva?

Dobrý den, je možné mít zapnuté plameny bez ohřevu? Děkuji

Diskusia a poradňa k Bomann EK 6021 CB
Príslušenstvo pre Bomann EK 6021 CB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bomann EK 6021 CB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bomann EK 6021 CB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bomann EK 6021 CB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bomann EK 6021 CB.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií