Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 PET

Bose Noise-Masking Sleepbuds II

Zobraziť katalóg
Bose Noise-Masking Sleepbuds II
4,5 4 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – na zlepšenie zaspávania a celkovej kvality spánku, technológia Noise Masking s podporou relaxačných a upokojujúcich zvukov, Bluetooth LE technológia, aplikácia Bose Sleep, neprehráva vlastnú hudbu
Kód:  BOS9092s Produktové číslo:  841013-0010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bose Noise-Masking Sleepbuds II

BOSE Noise-Masking Sleepbuds II

BOSE Noise-Masking Sleepbuds II sú špeciálne slúchadlá, ktoré sú určené pre váš pokojný a ničím nerušený spánok. Či vás vyrušujú hlasní susedia. chrápanie či iné zvuky, pri použití BOSE Noise-Masking Sleepbuds II sa vždy kvalitne vyspíte a nebudete sa v noci budiť. Vďaka komfortnému minimalistickému vyhotoveniu navyše takmer nespoznáte ich prítomnosť v ušiach a nebudú vám prekážať ani pri častom otáčaní.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE Noise-Masking Sleepbuds II
Bezdrôtové slúchadlá BOSE Noise-Masking Sleepbuds II

Zlepšenie kvality spánku

Bezdrôtové slúchadlá BOSE Noise-Masking Sleepbuds II boli špeciálne vyvinuté na zlepšenie spánku. Silikónové špunty sa dokonale prispôsobia každému uchu a precízne blokujú okolitý hluk. Vďaka odzvučeniu si budete môcť dopriať ničím nerušený spánok a naberiete dostatok energie na úspešné absolvovanie vášho náročného dňa.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE Noise-Masking Sleepbuds II

Slúchadlá bez kábla BOSE vydržia celú noc

Na jedno nabitie BOSE Noise-Masking Sleepbuds II vydržia v prevádzke až 10 hodín. K dispozícii je rovnako praktické nabíjacie puzdro, ktoré poskytne slúchadlám ďalšie 3 plné nabitia. Slúchadlá bez kábla BOSE Noise-Masking Sleepbuds II vynikajú kompaktným dizajnom, preto takmer nespoznáte, že ich máte nasadené a nebudú vás rušiť ani pri otáčaní.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE Noise-Masking Sleepbuds II

Aplikácia na ukladanie zvukových stôp

Slúchadlá do uší BOSE Noise-Masking Sleepbuds II pracujú v spolupráci s aplikáciou Bose Sleep, ktorá ponúka kapacitu na uloženie až 40 zvukových stôp. Vyberajte z rôznych relaxačných zvukov a upokojujúcich melódií. Tieto melódie vám pomôžu pri zaspávaní a podporia odblokovanie okolitých zvukov. Môžete tiež nastaviť osobný budík, ktorý vás ráno bezpečne a opatrne zobudí.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE Noise-Masking Sleepbuds II

Bluetooth pripojenie

S vaším telefónom budú BOSE Noise-Masking Sleepbuds II komunikovať prostredníctvom technológie Bluetooth, vďaka čomu je prepojenie zariadenia veľmi jednoduché a rýchle. Balenie Bluetooth slúchadiel BOSE Noise-Masking Sleepbuds II obsahuje 3 rôzne veľkosti štupľov, takže si každý vyberie tú svoju.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE Noise-Masking Sleepbuds II

Kľúčové vlastnosti BOSE Noise-Masking Sleepbuds II

  • Špeciálny dizajn na tlmenie okolitého hluku
  • Aplikácia Bose Sleep
  • Výrazne zlepšujú kvalitu spánku
  • Ukľudňujúce a relaxačné melódie
  • Dlhá výdrž
  • Biela farba
  • Technológia Bluetooth
  • Dobíjacie puzdro na ďalšie 3 dobitia

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Nie Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Nie Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!

Batéria

Výdrž batérie (slúchadlá)
10 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
24 g Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky monitory spánku
» Všetky bezdrôtové slúchadlá – štuple

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěla bych se zeptat jak se čistí, mohu je umýt pod vodou? Toto zboží když by nevyhovovalo tak se asi z hygienických důvodů nedá vrátit, že?

Jaka je k tomu potreba nabijecka? V baleni je jen USB kabel, zkousel jsem ho propojit k teto nabijecce: https://www.alza.cz/samsung-ep-ta20e-bila-d2300556.htm ale nenabiji se. Stejne tak, kdyz to zapojim do notebooku.

Dobrý den, tato sluchátka maskují okolní zvuk i když do nich nic nehraje nebo to tlumí právě tím přehrávaným zvukem na spaní?

Jak to přesně prosím funguje? Když jdu spát po noční a během dne začne štěkat sousedovic pes, tak to automaticky zaznamená a pustí mě to do uší třeba zvuk vichřice?

Lze u těchto sluchátek, v případě potřeby, vyměnit baterie? Dle obrázku 7 to tak vypadá... Díky.

Jak dlouho vydrží hrát hudbu na jedno nabití??

Diskusia a poradňa k Bose Noise-Masking Sleepbuds II
Príslušenstvo pre Bose Noise-Masking Sleepbuds II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE Noise-Masking Sleepbuds II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSE Noise-Masking Sleepbuds II.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií