Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CANDY CST 370L-S

Zobraziť katalóg
CANDY CST 370L-S
4,6 13 hodnotení
Práčka plnená zhora, energetická trieda A+++, biela farba, hlavné funkcie: hmotnostná automatika, odložený štart, rýchly program, displej, LED indikátory, ovládanie mobilom a detská poistka, odhad. ročná spotreba vody 9300 l, kapacita bielizne 7kg, odhad. ročná spotreba energie 175 kWh/annum, špeciálne technológie: aquaoverflow, rozmery: 40×86.5×60 cm (Š×V×H), hmotnosť 56.5kg
Kód:  CANPR028 Produktové číslo:  31007711 Stránky výrobcu

CANDY CST 370L-S


Práčka s horným plnením Candy CST 370L-S

So zvrchu plnenou práčkou CandyCST 370L-S energetickej triedy A +++ nielen maximálne ušetríte, ale oceníte aj jej pomerne nízku prevádzkovú hlučnosť 61/78 dB, vďaka ktorej vás nebude obťažovať nadmerným hlukom. Je nabitá modernými technológiami, ktoré v kombinácii s výhodnou cenou robia z tohoto zariadenia ozajstného profesionála vo svojej kategórii.


7 kg

Kapacita prania

14 + 40

Počet programov

A+++

Energetická trieda


Kľúčové vlastnosti práčky Candy CST 370L-S

  • Úsporná energetická trieda A+++
  • 14 základných + 40 Smart Touch programov
  • Kapacita postačujúca na 7 kg špinavej bielizne
  • Bubon Shiatsu – masážne body na povrchu kvôli šetrnej starostlivosti o tkaniny
  • Odložený štart až o 3, 6, alebo 9 hodín
  • Až 1 000 otáčok za minútu pri odstreďovaní
  • Spoľahlivá ochrana pred únikom vody Antioverflow
  • Ochrana proti prepeneniu a bezpečnostný zámok dverí
  • Hmotnostný detektor – detekcia množstva vloženej bielizne a prispôsobenie prania
  • Šírka plniaceho otvoru XXL – 21,5 cm


Maximálna starostlivosť o tkaniny

Srdcom zvrchu plnenej práčky Candy CST 370L-S je bubon Shiatsu s masážnymi bodmi na povrchu, kam pohodlne umiestnite až 7 kilogramov špinavej bielizne. Zvrchu plnená práčka Candy je vďaka tomu vhodná aj pre početnejšiu rodinu s množstvom oblečenia. Poteší vás efektívny a vysoko účinný prací cyklus aj široká škála programov na špecifické typy tkanín. Dvierka bubna sú navyše potiahnuté špeciálnym Techno polymérom pre šetrnejší kontakt pri otváraní. Spoločnosť Candy pamätala aj na maximálnu bezpečnosť, preto je práčka vybavená ochranou proti pretečeniu Antioverflow, prepeneniu a detskou poistkou.



Ovládajte práčku Candy CST 370L-S pomocou smartfónu

Zhora plnená práčka Candy CST 370L-S disponuje inteligentnou technológiou Smart Touch, ktorú spoločnosť Candy vyvinula pre ešte pohodlnejšie ovládanie. Pomocou NFC bezdotykovo prepojí práčku s vaším smartfónom a ponúkne vám nové možnosti využitia. Cez mobil môžete ľahko spustiť jeden zo 40 Smart Touch programov, alebo zostať pri 14 základných automatických režimoch. Nastavte si čas, kedy chcete spustiť prací cyklus a vyskúšajte aj hlasové ovládanie či kontrolný cyklus na zistenie stavu práčky. Pozrite si štatistiky prania a spotreby energie, aby ste mali všetko pod dokonalou kontrolou. Nezaostávajte a kúpte si práčku novej generácie.


Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
56,5 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
56,5 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
C Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Zhora Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Výška
86,5 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky smart práčky plnené zhora
» Všetky inteligentné práčky
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, znamená hlasové ovládání možnost připojení s Google Home nebo Alexa do chytré domácnosti? Nebo se jedná o samostatné řešení Candy kde funguje hlasové ovládání, ale nelze pračku propojit na tyto zařízeni.

Dobrý den mám problém co když se mi nevyzďimalo prádlo manželka to otevřela a jak to bylo těžké tak se otevřený buben otočil dolů a seknul se co s tim mám půl roku po zaruce setkali jste se s tim už má cenu opravovat dekuji

dobrý den, je možné se na pobočce v Osravě podívat na pračku candy cst 370ls, nebo zanusi zwy 61025ci, na stolní myčku beko, a na varné desky? T.

Dobrý den. Chci se jen ujistit, že to chápu správně. K tomuto produktu je tedy ze zákona daná záruka 2 roky plus si k tomu mohu přikoupit další 3? Dohromady tedy záruka na tento výrobek bude 5 let? Děkuji za odpověď a přeji krásný den :)

Dobry den, mohu se zeptat, proc mezi pobockami pro osobni odber neni Plzen ?

Dobry den,je mozne tovar dorucit aj na pobocku v Trencine?Lebo ked zadam sposob dopraby,tak mi to naponuka.A platit este ovela viac kuriera,to sa mi neoplati.Mozem si to kupit aj inom e-shope s lacnejsim dorucenim. Dakujem Kýšková

Prosím je možno nastavit poloviční náplň? Děkuji

Diskusia a poradňa k CANDY CST 370L-S
Príslušenstvo pre CANDY CST 370L-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CST 370L-S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY CST 370L-S.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií