AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CANDY RO4 H7A2TEX-S

Zobraziť katalóg
CANDY RO4 H7A2TEX-S
4,5 9 hodnotení
Sušička prádla kondenzačná, energetická trieda A++, s účinnosťou sušenia B, kapacita bielizne: 7kg, hlavné funkcie: odložený štart, displej, rýchly program a ovládanie mobilom, hlučnosť 67 dB, odhad. ročná spotreba energie 212 kWh/annum, biela farba, rozmery: 85×60×46.5 cm (V׊×H), hmotnosť 37.5kg
Kód:  CANSU034 Produktové číslo:  31102044 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY RO4 H7A2TEX-S

Hľadáte kvalitnú a pritom cenovo dostupnú úzku sušičku do svojej domácnosti? Sušička bielizne z radu Rapidó CANDY RO4 H7A2TEX-S je skvelou voľbou. Ponúkne vám kombináciu rýchlych cyklov, jednoduchého použitia a inteligentného pripojenia, ktoré vám umožní ovládať sušičku odkiaľkoľvek pomocou inteligentnej aplikácie Simply-Fi. Ak nedisponujete inteligentným telefónom, možno ju ovládať pomocou dotykového displeja, ktorý je plne v českom jazyku. Maximálna hmotnosť náplne sušičky CANDY RO4 H7A2TEX-S  predstavuje 7 kg. Na výber máte hneď zo 7 rýchlych programov Rapid a 4 úrovní sušenia, ktoré si môžete vybrať presne podľa svojich potrieb. Pre vaše vlnené odevy je pripravený špeciálny certifikovaný program Woolmark Apparel Care. Vo dvierkach sušičky nájdete tiež praktickú nádobu na kondenzovanú vodu.



Kľúčové vlastnosti sušičky CANDY RO4 H7A2TEX-S

  • Kombinácia rýchlych cyklov Rapido, jednoduchého použitia a inteligentného pripojenia
  • Maximálna hmotnosť náplne sušičky RO4 H7A2TEX-S predstavuje 7 kg
  • Štyri úrovne automatického senzorového sušenia
  • Možnosť prepojenia cez aplikáciu Simply-Fi
  • Certifikované šetrné sušenie vlny
  • Špeciálna nádoba na kondenzovanú vodu
  • Sedem rýchlych programov od 30 do 90 minút
  • Prehľadný dotykový displej v českom jazyku
  • Ergonomický dizajn sušičky prádla s hĺbkou do 45 cm CANDY RO4 H7A2TEX-S
  • Jednoduché vkladanie a vyberanie bielizne
  • Sušička je opatrená otočným programátorom
  • Kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa
  • Energetická trieda A++

Možnosť prepojenia cez aplikáciu Simply-Fi

Sušičku prádla CANDY RO4 H7A2TEX-S je možné ovládať aj pomocou smart aplikácie Simply-Fi, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do svojho inteligentného telefónu. Sušičku s WiFi pripojením tak budete môcť ovládať odkiaľkoľvek, takže si môžete pohodlne nastaviť presný čas sušenia. Pri návrate domov tak budete mať všetko hotové. Okrem vzdialeného ovládania, optimalizovania spotreby a oznámení môžete sťahovať nové funkcie a cykly.

Sušička CANDY RO4 H7A2TEX-S so špeciálnou nádobou na kondenzovanú vodu Easy Care

Súčasťou sušičky prádla slim (úzkej) CANDY RO4 H7A2TEX-S je praktická nádoba na kondenzovanú vodu Easy Case. Zásobník nájdete priamo v dvierkach sušičky, takže máte úplný prehľad o tom, či je nádobu potrebné vyprázdniť. Veľkou výhodou nádoby je rukoväť a praktický lievik, vďaka ktorému je manipulácia naozaj jednoduchá a rýchla. Vodu môžete použiť do žehličky či ako vodu pre svoje kvety.

Sedem rýchlych programov od 30 do 90 minút

Sušička bielizne CANDY Rapidó RO4 H7A2TEX-S vám ušetrí nielen váš čas, ale aj energiu. Na výber máte hneď 7 rýchlych programov, ktoré vám zaistia perfektné výsledky sušenia.

Ergonomický dizajn sušičky CANDY RO4 H7A2TEX-S

Vkladanie a vyberanie bielizne bude vďaka ergonomickému tvaru sušičky CANDY RO4 H7A2TEX-S a širšiemu plniacemu otvoru jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Nebudete sa tak musieť zbytočne zohýbať, všetko sa dá veľmi pohodlne ovládať. Sušička je opatrená otočným programátorom, ktorým jednoducho zvolíte príslušný program. Na ovládanie vám tiež poslúži horizontálny dotykový displej na hrane dvierok a textový displej. Všetko je plne v českom jazyku, takže je ovládanie úplná hračka.

Kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa

Sušičku bielizne CANDY RO4 H7A2TEX-S môžete prepojiť prostredníctvom WiFi, ktorá vám umožní ovládať a spravovať všetky funkcie prostredníctvom inteligentnej aplikácie Simply-Fi alebo pomocou hlasovej služby Amazon Alexa či Google Assistant, ktoré sú plne v anglickom jazyku.

Pripojte sušičku CANDY RO4 H7A2TEX-S cez WiFi

Sušička bielizne CANDY Rapidó RO4 H7A2TEX-S ponúka možnosť pripojenia cez WiFi. Stačí si stiahnuť bezplatnú aplikáciu Simply-Fi, pomocou ktorej budete môcť so spotrebičom komunikovať. Sušička Rapidó zodpovie vaše otázky na ideálne cykly, odstraňovanie škvŕn a ešte oveľa viac. V aplikácii je možné spustiť špeciálne doplnkové programy a spravovať prácu a sušiace cykly či získať množstvo tipov na umývanie a ako sa starať o bielizeň. Získate tiež podporu a vysvetlenia o funkciách súvisiacich s údržbou. To však nie je všetko, sami si môžete v aplikácii nájsť, čo práve potrebujete.

Prehľadný dotykový 5-miestny textový displej

Sušička CANDY RO4 H7A2TEX-S je vybavená praktickým a prehľadným dotykovým displejom, ktorý je plne v českom jazyku. Jednoducho zvolíte vami vybraný program a funkciu, ktorú práve potrebujete. O všetko ostatné sa sušička postará sama.

Sušička CANDY RO4 H7A2TEX-S so senzorovým sušením

Sušička prádla slim (úzka) CANDY RO4 H7A2TEX-S si pre vás pripravila 4 úrovne automatického senzorového sušenia, ktoré si môžete vybrať podľa svojich potrieb. Úroveň Extra suchá bielizeň je ideálna na uloženie bielizne rovno do šatníka prípadne si ju môžete hneď obliecť. Aby sa vám lepšie žehlilo, vyberte úroveň Na žehlenie, ktorá bielizeň nechá mierne vlhkú. Nechýba ani úroveň Na vešiak na zavesenie a postupné dosušenie a úroveň Do skrine na zavesenie na vešiak.



Certifikované šetrné sušenie vlny

Vaše obľúbené svetre budú mať so špeciálnym certifikovaným programom Woolmark Apparel Care tú najlepšiu starostlivosť. Program sa o vaše vlnené oblečenie postará bez zničenia vláken, takže sa nemusíte ničoho obávať. Zároveň zabraňuje opotrebovaniu, tvorbe „žmolkov“ (hrčiek), obmedzuje trenie odevov a starostlivo kontroluje teplotu sušenia.



  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,8 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
212 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
67 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi Hotovo!
Kompatibilita
Simply-Fi Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
67 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,8 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
212 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
46,5 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
37,5 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie sušičky
Odložený štart, Displej, Rýchly program, Ovládanie mobilom Hotovo!
Súprava na pripojenie k odpadu
Nie Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jak probiha u susicek Candy cisteni filtru (dole pod bubnem)? Lze vyndat a cistit manualne? Dekuji

Dobrý den, mám pračku GORENJE WE62SDS s hloubkou 43 cm, je možné na ni připevnit tuto sušičku, případně jakým mezikusem? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaký použít mezikus k sušičce CANDY RO4 H7A2TEX-S a pračce Candy RO41274DWMSE/1-S.Dekuju

Dobrý den, je tuto sušičku možno napojit přímo na odpad? A jaký mezikus doporučujete pro postavení na pračku CANDY CS 1271D3/1-S? Děkuji.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda sušička má program peří a outdoor? děkuji za odpověd.

Dobrý den, lze tuto sušičku umístit na pračku(Bosch) jejíž rozměr desky je 40 x 59,5 cm a popřípadě jaký mezikus použít. Děkuji za odpověď

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda je možné sušičku CANDY RO4 H7A2TEX-S, umístit na pračku Electrolux EWS 1264 SDU, pokud ano jaký mezikus použít. Předem moc děkuji.

Dobrý den, mám pračku whirpool, model AW0/D 43141, š. 60 cm, hloubka 46 cm. Lze na pračku postavit tuto sušičku? Pokud ano, jaký mezikus musíme koupit? Děkuji za odpověď. LK

Dobrý den, potřebuje tato susicka připojení na vodu? Děkuji

Dobrý den prosím jaká je šířka susicky ,hloubku jsem vycetla ta je 51cm že?děkuji

123
Diskusia a poradňa k CANDY RO4 H7A2TEX-S
Príslušenstvo pre CANDY RO4 H7A2TEX-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY RO4 H7A2TEX-S.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií