Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Red

Zobraziť katalóg
CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Red
4,0 17 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, certifikácia IPX5, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 90 dB/mW, impedancia 16 Ohm, výdrž batérie až 25h(5h+20h)
Kód:  JD731l22v4 Produktové číslo:  CEP-9100-RD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Red Predaj skončil

CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Red

Slúchadlá CONNECT IT True Wireless Hyper-Bass

Hitom poslednej doby sú úplne bezdrôtové špunty. Máte radi voľnosť pohybu bez kábla? Potom sú slúchadlá CONNECT IT True Wireless Hyper-Bass Ed. 2 Red stvorené práve pre vás. Zamilujete si ich nielen vďaka ich vkusnému dizajnu v červenom vyhotovení, ale aj kvôli dlhej výdrži batérie.

Jednoducho sú vyvinuté pre všetkých, ktorí nechcú robiť kompromisy medzi kvalitou hudby a skutočne bezdrôtovou technológiou. Pripojenie ktelefónu či inému zariadeniu možno uskutočniť pomocou modernej bezdrôtovej technológie Bluetooth.

CONNECT IT True Wireless Hyper-Bass

Bezdrôtové špunty, ktoré vydržia až 25 hodín

Slúchadlá CONNECT IT True Wireless Hyper-Bass Ed. 2 Red vydržia na jedno nabitie prehrávať hudbu až 5 hodín. Disponujú tiež štýlovým nabíjacím puzdrom, ktoré ponúka možnosť magnetického nabíjania a zároveň slúži ako powerbanka.


 

Slúchadlá stačí pripnúť k puzdru pomocou integrovaných magnetov a po nabití ich jednoducho vybrať. Výdrž prehrávania pri použití dobíjacieho puzdra je krásnych 25 hodín. O stave batérie vás prehľadne informuje LED dióda umiestnená na tele slúchadiel. Samotné puzdro je nabíjané klasickým micro USB káblom.

Čistý zvuk s technológiou Hyper-Bass

Vynikajúci zvuk slúchadiel CONNECT IT True Wireless Hyper-Bass Ed. 2 Red poskytne integrovaná technológia Hyper-Bass. Vy tak máte zaručené kvalitné basy doplnené o vyvážené výšky.

CONNECT IT True Wireless Hyper-Bass

Jednoduché ovládanie priamo na špuntoch

Zadná plocha na oboch štupľoch rozpoznáva dotyky a slúži ako multifunkčný ovládač. Môžete tak jednoduchým dotykom meniť hudbu, pretáčať skladby alebo prijímať hovory.

CONNECT IT True Wireless Hyper-Bass

Kľúčové vlastnosti slúchadiel CONNECT IT
True Wireless
Hyper-Bass Ed. 2 Red

CONNECT IT True Wireless Hyper-Bass Ed. 2 Red
  • Úplne bezdrôtové bluetooth slúchadlá so zabudovaným mikrofónom
  • Kvalitný zvuk s technológiou Hyper-Bass
  • Odstránenie okolitého hluku
  • Prehrávanie hudby až 5 hodín na jedno nabitie a až 25 hodín pri použití dobíjacieho puzdra
  • Automatické párovanie + v balení 3 veľkosti špuntov
CONNECT IT True Wireless Hyper-Bass Ed. 2 Red

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
90 dB/mW Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!
Citlivosť
-42 dB Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
25 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
5 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
20 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
9 g Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den mám problém že se mi nechce sparovat práve sluchátko v nabítce se mi vubec neukazuje.

Dobrý večer, koupila jsem dvoje stejná sluchátka dětem. Jedny se ihned spárovací a fungují, druhé nemohu s ničím spárovat. Je možné, že jsou vadné?

Dají se s nimi sledovat i filmy na notebooku?

Budou mi tato sluchátka fungovat s mobilním telefonem ASUS ZENFONE MAX M1 který má podle specifikace bluetooth 4.0? A pokud ne, jaká podobná byste doporučili v ceně do cca 1000,- Kč? s pozdravem Vladimír

SU NEJAKE HARDWAROVE CI SOFTWAROVE ROZDIELY MEDZI FARBAMI ???

Dobry den , tento produkt RED farba ma aku verziu BLUETOOTH ? 4.2 alebo 5 alebo Bluetooth 5.1 ? Dakujem za odpoved.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, proč na černou verzi těchto sluchátek neplatí slevový kód na 30% (Connect IT týden), stejně jako na červenou verzi, nebo zda je to jen nějaký překlep? Díky za odpověď!

Dobry den, sluchatka maji velmi slabe basy. Ve srovnani s Niceboy skoro zadne. V komentarich lde pisi, ze jsou basy v pohode, lze reklamovat? Dekuji.

Dobrý den.prosim vas jsou tyto sluchatka vhodné na běh?Jestli nebudou padat z uši děkuji za odpověď!

Dobrý den.prosim vas jsou tyto sluchatka vhodné na běh?Jestli nebudou padat z uši děkuji za odpověď!

12
Diskusia a poradňa k CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Red
Príslušenstvo pre CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2, piros.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií