PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

De'Longhi Barista Pack ECKG 6821.M

Zobraziť katalóg
De'Longhi Barista Pack ECKG 6821.M
5 3 hodnotení
Pákový kávovar tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1.2 l, šľahač mlieka, mlynček na kávu, príprava dvoch šálok naraz, displej, s parnou tryskou, výškovo nastaviteľný podstavec, ohrievač šálok, odkvapkávací systém, časovač, automatické vypnutie, režim úspory energie a cappuccino a latte, príkon 1300 W, šírka 14.9 cm, výška 30.5 cm, hĺbka 33 cm, hmotnosť 11.44 kg, farba strieborná
Kód:  DELPK700 Produktové číslo:  ECKG 6821.m Stránky výrobcu

De'Longhi Barista Pack ECKG 6821.M

Kvalitná káva každý deň

Táto profesionálna súprava sa skladá z pákového kávovaru Dedica EC685.M a elektrického mlynčeka na kávu Dedica KG521.M. Je určená pre všetkých milovníkov kávy, ktorí si každý deň chcú dopriať lahodnú šálku obľúbeného nápoja s dokonalou arómou. Oba spotrebiče disponujú elegantným dizajnom v striebornom vyhotovení, ktorý sa stane vkusným doplnkom každého kuchynského interiéru.


Kľúčové vlastnosti súpravy kávovaru a mlynčeka De'Longhi ECKG 6821.M

  • Pákový kávovar Dedica EC685.M s tlakom 15 barov
  • Nastaviteľná parná dýza na napenenie mlieka
  • Odnímateľná nádržka na vodu s objemom 1,2 l
  • Príprava dvoch šálok naraz
  • Výškovo nastaviteľný podstavec
  • Nahrievač šálok
  • Odvápňovací zvukový signál
  • Funkcia na automatické vypnutie
  • Profesionálny mlynček na kávu Dedica KG521.M
  • Možnosť nastavenia hrubosti mletia v 18 krokoch
  • Podsvietený LCD displej
  • Príslušenstvo: vtláčadlo na kávu, odklepávač na kávu a konvička na mlieko


Káva ako od baristu

Káva ako od baristu

Pákový espresso kávovar je prispôsobený na prácu s tlakom dosahujúcim 15 barov, ktorý zabezpečí optimálnu extrakciu kávy so zachovaním jej bohatej chuti a arómy. Vďaka tomu si v pohodlí domova pripravíte dokonalú kávu ako z vašej obľúbenej kaviarne.

Termoblok

Rýchly ohrev vody

O rýchly ohrev vody sa postará kvalitný termoblok s elektronickou kontrolou teploty. Na výber máte 3 druhy filtrov –  pody, 1 porcia mletej kávy, 2 porcie mletej kávy. Filtre môžete jednoducho rozobrať a veľmi ľahko čistiť.

Príprava 2 šálok

Praktické funkcie kávovaru De'Longhi ECKG 6821.M

S kávovarom ľahko pripravíte dve šálky espressa naraz. Vďaka odnímateľnej nádržke na vodu s objemom 1,2 l bez problémov pripravíte kávu aj pre početnejšiu návštevu. Nechýba ani nahrievač šálok, výškovo nastaviteľný podstavec, či praktický odkvapkávací systém.

Dýza na napenenie mlieka

Parná dýza na napenenie mlieka

Ak si neviete predstaviť deň bez šálky kávy s našľahanou mliečnou penou, ako je napríklad cafe latté alebo cappuccino, určite vás poteší nastaviteľná vysokotlaková napeňovacia dýza, pomocou ktorej mlieko ľahko a rýchlo našľaháte.

Profesionálny mlynček na kávové zrná

Profesionálny mlynček na kávové zrná

Elektrický mlynček na kávové zrná disponuje vysoko kvalitným celokovovým puzdrom a minimálnym zahrievaním počas mletia. Kužeľová mlecia jednotka z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele je vybavená odnímateľnou hornou vložkou pre ľahšie čistenie.

LCD displej

LCD displej

Pomocou podsvieteného LCD displeja a manuálneho ovládača nastavíte stupeň hrubosti namletia kávových zŕn (18 krokov), počet šálok a intenzitu arómy. Priehľadná nádoba na kávové zrná disponuje kapacitou 350 g. Navyše si môžete zvoliť výstup namletej kávy buď do nádobky, alebo priamo do páky kávovaru De'Longhi ECKG 6821.M.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 300 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,2 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Časovač, Príprava dvoch šálok naraz, Automatické vypnutie Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Príprava nápoja
Výškovo nastaviteľný podstavec, Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Prídavný šľahač mlieka, Bez mliečneho riešenia Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
33 cm Hotovo!
Šírka
14,9 cm Hotovo!
Výška
30,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,44 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

aky je prosim priemer sitka v pake?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je fotografie ilustrační nebo jestli za tu cenu člověk dostane všechny produkty (mlýnek, kávovar, tamper, odklepávač a konvičku)? Žádný popis totiž není k dispozici...

Dobry den, prosim muzete znovu overit parametry v popisku? šířka 3,8 cm, výška 4,85 cm, hloubka 3,9 cm se mi nezda realne

Diskusia a poradňa k De'Longhi Barista Pack ECKG 6821.M
Príslušenstvo pre De'Longhi Barista Pack ECKG 6821.M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi Barista Pack ECKG 6821.M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DE LONGHI ECKG 6821. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DE LONGHI ECKG 6821. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi Barista Pack ECKG 6821.M.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií