Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S

Zobraziť katalóg
De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S
4,7 8 hodnotení
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 250 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,8 l, časovač, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, mliečny systém, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a odvápňovací program, výškovo nastaviteľný podstavec, nastavenie intenzity/množstva kávy, rozmery 34 × 23,8 × 43 cm (V׊×H), hmotnosť 9 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  EAN3346d Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  ECAM 23.460.S Stránky výrobcu
De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S 419,90 € Momentálne nedostupné

De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S


Elegantný automatický kávovar De'Longhi ECAM 23.460 S

Plnoautomatický kávovar De'Longhi ECAM 23.460 S vám pripraví prakticky akúkoľvek kávu, ale aj luxusné cappuccino. Stačí stlačiť tlačidlo a prístroj sa postará o všetko ostatné. Môžete si ľahko nastaviť ideálnu veľkosť, teplotu i arómu kávy tak, aby výsledok zodpovedal presne vašej chuti. Kávovar De'Longhi ECAM 23.460 S v striebornej farbe si poradí so zrnkovou aj mletou kávou a pripraví vám bez problémov dve šálky naraz. Milovníci mliečnych nápojov sa môžu tešiť na bohatú krémovú penu vďaka systému, ktorý vždy správne zmieša paru, vzduch a mlieko. Kávovar s dynamickým dizajnom slúži aj ako štýlový doplnok do vašej kuchyne.

Inovatívny mliečny systém LatteCrema

Automatický kávovar De'Longhi ECAM 23.460 S oplýva inovatívnym systémom na penenie mlieka. Tento systém je riadený precíznym elektronickým ovládaním, takže stlačením jediného tlačidla si pripravíte váš obľúbený nápoj.

DOKONALE HUSTÉ – Mliečny systém LatteCrema, ktorý má dokonca tri stupne regulácie napenenia, umožňuje prípravu dokonalej peny s krémovou, zamatovo jemnou konzistenciou. Bohatá štruktúra mikrobubliniek zabezpečí, že mliečna pena bude príjemne nadýchaná.
DOKONALE KRÉMOVÉ – Systém LatteCrema umožňuje dosiahnuť najlepší pomer medzi penou a mliekom, vďaka čomu vás napríklad cappuccino zaujme svojou krémovou konzistenciou.
PERFEKTNÁ TEPLOTA – De'Longhi ECAM 23.460 S vďaka LatteCrema zabezpečí úplne presné použitie teploty na prípravu šálky vašej obľúbenej kávy.
AŽ DO POSLEDNEJ KVAPKY – Systém LatteCrema vytvorí dlhotrvajúcu mliečnu penu, vďaka čomu tak rýchlo neklesne a vy si môžete svoj nápoj vychutnať do poslednej kvapky.


Kávovar talianskej spoločnosti De'Longhi

De'Longhi ECAM 23.460 S zaručí optimálny tlak prípravy nápoja

Intenzívnu a bohatú arómu kávy zabezpečuje optimálny tlak 15 barov, použitý pri príprave všetkých obľúbených nápojov ako sú napríklad espresso, alebo cappuccino.

Moderný systém ohrevu vody Termoblok

Systém hojne využívaný kávovarmi De'Longhi sa stará o ideálnu teplotu prípravy kávy, ale aj o tichú prevádzku a rýchle nahriatie celého systému.

Oceľový mlynček s trinástimi stupňami nastavenia hrubosti mletia

Tichý, napriek tomu odolný mlynček kávovaru De'Longhi ECAM 23.460 S zabezpečí individuálne možnosti nastavenia hrubosti mletia kávových zŕn a zodpovedajúci spôsob spracovania zvoleného nápoja.

Automatický kávovar De'Longhi ECAM 23.460 S

De'Longhi ECAM 23.460 S má mliečny systém LatteCrema

Systém umožňuje prípravu kávy s hustou krémovou mliečnou penou. Dýza na napeňovanie mlieka zabezpečí rôznorodosť napenenia špecifickú pre určité druhy nápojov pripravených z kávy.

Nastaviteľná výška adaptéra na kávu – šálky až do výšky 14 cm

S možnosťou prispôsobenia výšky adaptéra môžete používať rôzne vysoké šálky. Nastavenie výšky sa tiež postará, aby sa pena pri príprave nerozstrekovala do okolia.

Automatické vypnutie a program úspory energie

Funkcia automatického vypnutia šetrí energiu, keď kávovar De'Longhi ECAM 23.460 S zabudnete vypnúť. Kávovar pred vypnutím automaticky prepláchne vnútorný okruh.


Preskúmajte všetky možnosti automatického kávovaru De'Longhi

S automatickým kávovarom De'Longhi ECAM 23.460 S si v pohodlí domova doprajete dokonalú chuť, na ktorú ste zvyknutí z kaviarní. Potrpíte si na pravé talianske espresso, alebo preferujete lungo? Plnoautomatický kávovar De'Longhi ECAM 23.460 S pripraví vašu obľúbenú kávu jednoduchým stlačením tlačidla. Veľkosť kávy je možné upraviť a následne uložiť do pamäte kávovaru. Nezabudnite si na záver vybrať intenzitu kávovej arómy pomocou otočného kolieska. Kávovaru nechýba ani dýza na paru na napenenie a ohriatie mlieka. Vďaka tomu si môžete vychutnať mliečne špeciality, ako je cappuccino, alebo latte macchiato. A ako bonus ponúka kávovar De'Longhi ECAM 23.460 S funkciu horúca voda – s tou uvaríte čaj bez potreby rýchlovarnej kanvice.


Spája v sebe to najlepšie

Vnútri kávovaru De'Longhi ECAM je zabudovaný tichý, 13-stupňový mlynček z ocele na použitie zrnkovej kávy. Do zásobníka sa zmestí až 250 gramov a jeho obvod je potiahnutý tesniacou gumou. Vďaka tomu uchová nezameniteľnú arómu kávových zŕn a hotový nápoj poteší všetky vaše zmysly. Môžete samozrejme použiť aj mletú kávu, čo je vhodné najmä pre bezkofeínovú. Sparovacia jednotka kávovaru De'Longhi ECAM 23.460 S je štandardne odnímateľná, takže ju bez problémov vyčistíte. Sparovací systém bez rúrok patentovaný spoločnosťou De'Longhi a technológia predbežného sparovania garantujú hygienický komfort. Tlak kávovaru De'Longhi ECAM 23.460 S je 15 barov a do nádobky na vodu sa zmestí 1,8 l.


Automatický kávovar De'Longhi ECAM 23.460 S využíva moderné technológie 

Kávovar De'Longhi ECAM 23.460 S sa pri každom zapnutí a vypnutí sám prepláchne a upozorní vás, keď potrebuje odvápniť. V menu nájdete rozšírené možnosti – môžete nainštalovať vodný filter, nastaviť si tvrdosť vody (výber zo štyroch stupňov tvrdosti) a úsporu energie. Budete mať istotu, že sa o kávovar správne staráte a udržujete ho v dobrom stave. Do pamäti strieborného kávovaru De'Longhi ECAM 23.460 S sa navyše automaticky ukladá štatistika vydaných nápojov. Nádržku na vodu ľahko vyberiete, alebo len vysuniete a naplníte ju ručne. Odkvapkávacia tácka je vybavená ukazovateľom hladiny vody. Množstvo vody tak máte úplne pod kontrolu a v prípade nutnosti tácku jednoducho vyprázdnite. Výhodou je aj veľká kapacita nádobky na kávovú usadeninu. Plnoautomatický kávovar De'Longhi ECAM 23.460 S umožňuje skladovanie usadeniny až zo 14 šálok, alebo maximálne 72 hodín. Určite oceníte, že ovládanie je veľmi intuitívne, takže sa všetko rýchlo naučíte.


De'Longhi ECAM 23.460 S je nabitý funkciami

Automatický kávovar De'Longhi ECAM 23.460 S je vybavený novým termoblokom, ktorý udržuje správnu a konštantnú teplotu. Prístroj môžete prepnúť do režimu stand-by a nesmie chýbať ani funkcia automatického vypnutia. Ďalšou prednosťou kávovaru je funkcia úspory energie s vypínačom pre nulovú spotrebu. A rozhodne sa nemusíte obávať zložitého čistenia. Automatický kávovar De'Longhi ECAM 23.460 S sa sám čistí pri zapnutí a vypnutí a jeho jednotlivé komponenty sú nenáročné na údržbu. Napríklad odkvapávaciu mriežku s indikátorom hladiny tekutiny jednoducho vyberiete a opláchnete vodou.


Nastaviteľná výška adaptéra na kávu

Pri automatickom kávovare De'Longhi ECAM 23.460 S si môžete nastaviť výšku adaptéra na kávu, takže môžete použiť šálky a poháre v rozmedzí 86 – 142 mm. Nastavenie výšky tiež zabezpečí, že vaša šálka bude mať jednotnú cremu, čím vám kávovar De'Longhi ECAM 23.460.S zaručí dokonalý pôžitok z vašej kávy.


Príslušenstvo, ktoré si môžete dokúpiť

De'Longhi ECAM 23.460 S

Odvápňovač De'Longhi 

Nový ekologický prostriedok De'Longhi EcoDecalk odstraňuje vodný kameň vnútri kávovaru ešte účinnejšie. Je vyrobený z vysoko kvalitných, prírodných materiálov, ktoré sú biologicky odbúrateľné. Vďaka tomu neznečisťujú životné prostredie. Prípravok s objemom 500 ml vystačí na štyri cykly odvápnenia.

De'Longhi ECAM 23.460 S

Vodný filter De'Longhi

Zmäkčuje vodu a je kompatibilný s prístrojmi ECAM, ETAM, EC 680 a ESAM 5500.

De'Longhi ECAM 23.460 S

Káva Kimbo De´Longhi

Vyberte si z troch druhov v 1 kg, alebo 250 g balení:

  • Classic (60 % Robusta, 40 % Arabica)
  • 100 % Arabica
  • Prestige (65 % Arabica, 35 % Robusta)
De'Longhi ECAM 23.460 S

Poháre

Tieto ručne fúkané poháre z borosilikátového skla majú dvojité termo steny. Uchovávajú teplotu studených aj teplých nápojov a skvele vám zapadnú do ruky. K dispozícii sú tri druhy na rôzne nápoje: espresso, cappuccino a latte macchiato. Navyše všetky sú vhodné do umývačky riadu.


TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA
Rozmery (š × h × v)238 × 430 × 351 mm
Hmotnosť9 kg
Príkon

1 450 W
Napätie/Frekvencia

220/240 ~ 50/60 V ~ Hz
Kapacita zásobníka na vodu

1,8 l
Kapacita zásobníka na kávové zrnká

250 g
Priemerná spotreba v režime stand-by<0,35 W
Priemerná spotreba v režime úspory energie

<0,7 W

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 450 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,8 l Hotovo!
Objem nádoby na mlieko
0,5 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Kapacita zásobníka na kávové zrná
250 g Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Časovač, Príprava dvoch šálok naraz Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Automatické čistenie mliečnych okruhov, Automatické preplachovanie, Odvápňovací program Hotovo!

Nápoje

Typ nápoja
Espresso, Mliečne kávové nápoje Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Používateľské rozhranie
Bezdotykový displej Hotovo!
Príprava nápoja
Výškovo nastaviteľný podstavec Hotovo!
Mliečne riešenie
Mliečny systém Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
43 cm Hotovo!
Šírka
23,8 cm Hotovo!
Výška
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Mlecí systém

Materiál mlecieho mechanizmu
Keramika Hotovo!
Stupne hrubosti mletia
13 Hotovo!
Funkcie mlynčeka
Nastaviteľná hrubosť mletia Hotovo!

Receptúry

Mliečne receptúry
Caffe latte, Cappuccino Hotovo!
Nemliečne receptúry
Espresso, Double Espresso/Doppio Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Umí kávovar šlehat jen mléko v nadobce?

Dobrý den, rád bych se zeptal,jak uděláma latte machiato. V návodu se píše ve stejným odstavci ale pak už je tam psaná jen připrava Capucina ale není psáno, jak nastavit, že chci latte machiato. Děkuji za odpověď

Dobry den, prosim pekne nenasel jsem nikde v navodu kde se nastavuje mnozstvi namleti kavy? Nemyslim mnozstvi vody, ale mnozstvi namleti kavy v gramech, nekde jsem cetl, ze je to od 7g do 15g na jednu kavu, ale nevim kde se to na kavovaru nastavuje? A dalsi dotaz je Co znamena kdyz je nastaveno na provedeni napr na velkou kavu to dalsi podnastaveni: od extra jemne chuti nebo naopak po extra silnou chut. Co ten kavovar dela, resp co meni za parametry v techto pripadech? Moc dekuji za odpoved

Dobrý deň, chcem sa opýtať, aký je rozdiel medzi zánovným a použitým tovarom? ďakujem

Dobrý den, skutečně je cena tohoto kávovaru 27 990? Nejedná se jen o chybu?

Zdravím.Jak připravím i latte machiato?

Dobry den, muzu vas poprosit info jak udelat cafe latte/ latte machiato? Nebo je moznost udelat vacsi kavu jak 120 ml? Dekuji Martina

Dobrý večer. Chcel by som vedieť či je súčasťou tohto kávovaru aj filter a odvápňovač lebo sa zobrazene na fotke. Ďakujem za odpoveď

Dobry den, dnes jsem zakoupil u Vas tento kavovar a v baleni jsem nedostal vodni filtr i kdyz na fotce je ke kavoaru. d se to jeste nejak resit??? v baleni bylo EcoDecalk, coz je asi ta napln do nej.Moc dekuji za odpoved.

jaký je rozdíl mezi tímto presovačem a Magnifica S ECAM 22.360.S? Děkuji za odpověď Jana Válková

12
Diskusia a poradňa k De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S
Príslušenstvo pre De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií