Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO ARMOR POWER 6A

Zobraziť katalóg
EVOLVEO ARMOR POWER 6A
4,9 7 hodnotení
Bluetooth reproduktor - aktívny, s výkonom 30W, pasívny subwoofer, k mobilu, s hlasovým asistentom, s mikrofónom, frekvenčný rozsah od 80 Hz do 18000 Hz, 3.5mm Jack, Bluetooth 4.2, certifikácia IPX5, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android, výdrž batérie 9 h
Kód:  EVL004 Produktové číslo:  ARM-P6A Stránky výrobcu

EVOLVEO ARMOR POWER 6A


Bluetooth reproduktor EVOLVEO ARMOR POWER 6A je kompaktnejší variant svojho predchodcu s typovým označením 6. Pri používaní reproduktora oceníte praktickú funkciu powerbanku, ktorý využíva batériu s kapacitou 2 000 mAh (7,2 V). Bluetooth reproduktor EVOLVEO ARMOR POWER 6A je ako stvorený na cesty, pretože bez ťažkostí odoláva nepriaznivým podmienkam. Na maximálnu ochranu má reproduktor zosilnenú konštrukciu a vyniká vysokou odolnosťou proti vode podľa štandardu IPX5. Na ľahké a rýchle prichytenie Bluetooth repráka EVOLVEO ARMOR POWER 6A na tašku alebo batoh je k dispozícii praktický remienok.

Kľúčové vlastnosti reproduktora EVOLVEO ARMOR POWER 6A

  • Výstupný maximálny výkon: 30 W (2× 15 W)
  • USB-C na nabíjanie a dátový prenos
  • Bluetooth 4.2, spätne kompatibilný so staršími verziami Bluetooth (verzia 2.0, 3.0, 4.0 alebo 4.1)
  • Reproduktor EVOLVEO ARMOR POWER 6A s funkciou power banku
  • Podpora TWS (True Wireless Stereo)
  • Doba prehrávania 6 – 9 hodín
  • Doba nabíjania 4 – 5 hodín
  • Vysoká odolnosť Bluetooth reproduktora proti vode vďaka špecifikácii IPX5
  • Podpora USB kľúča, 3,5 mm zvukový vstup AUX
  • Formát hudby: MP3, WAV, WMA, APE, FLAG
  • Reproduktor EVOLVEO ARMOR POWER 6A má 2 pasívne subwoofery
  • Dosah Bluetooth až 15 metrov
  • Bluetooth hands-free telefonovanie
  • Reproduktor EVOLVEO ARMOR POWER 6A má hmotnosť 1 240 g
  • Rozmery 251 × 95 × 95 mm

EVOLVEO ARMOR POWER 6A má 2 reproduktory a duálne pasívne subwoofery

Na sprostredkovanie plného a silného zvuku v každej situácii je Bluetooth reproduktor EVOLVEO ARMOR POWER 6A vybavený 2 aktívnymi reproduktormi a 2 pasívnymi subwoofermi. Či sa rozhodnete počúvať hudbu doma, na záhrade, na kúpalisku alebo na prechádzke v prírode, reproduktor EVOLVEO ARMOR POWER 6A vám vďaka svojmu kvalitnému spracovaniu a použitým technológiám poskytne dokonalý hudobný zážitok v každej situácii.

Technológia True Wireless Stereo

Na dokonalé ozvučenie priestoru možno pripojiť k sebe 2 Bluetooth reproduktory EVOLVEO ARMOR POWER 6A, vďaka čomu sa vám naskytne možnosť využiť funkciu bezdrôtovej technológie TWS (True Wireless Stereo). Obidva pripojené reproduktory následne jednoducho prepojíte do stereo režimu, takže vám sústava poskytne dvojnásobný výkon v stereo kvalite.

Bezdrôtový reproduktor EVOLVEO ARMOR POWER 6A sa ľahko ovláda a ešte jednoduchšie sa páruje

Bezdrôtový reproduktor EVOLVEO ARMOR POWER 6A je vybavený prehľadne umiestnenými ovládacími prvkami na jeho hornej časti, ktoré umožňujú veľmi jednoduché používanie v každej situácii. LED dióda vás informuje o kapacite batérie a statusu reproduktora. Na bezproblémové používanie reproduktora EVOLVEO ARMOR POWER 6A slúži jednoduché a rýchle párovanie s väčšinou Android telefónov, tabletov, či zariadením so systémom Windows, Apple iOS a ďalšími, ktoré využívajú technológiu Bluetooth.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!
Výstupy
3,5 mm Jack Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
30 W Hotovo!
Frekvencia od
80 Hz Hotovo!
Frekvencia do
18 000 Hz Hotovo!
Impedancia
4 Ohm Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S hlasovým asistentom, S mikrofónom Hotovo!
Ovládanie
iOS, Android Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Pasívny Hotovo!

Stupeň krytia

Stupeň krytia
IPX5 Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
2 000 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
9 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
25,1 cm Hotovo!
Hĺbka
9,5 cm Hotovo!
Výška
9,5 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
1,24 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vzhladom na to že výrobca neodpovedal na otázku ohľadom zmeny EQ (ekvalizéru), by som sa rád znova opýtal. Je možné funkciu aktivovať ? alebo nie ? Mne dlhé podržanie tlačidla "PLAY" Nerobí nič len po pustení sa aktivuje pauza ako obvykle.

Můžu spojit více reproduktorů spolu ? :)

??? powerbank?

Где powerbank?

Ještě jeden doplněk k předešlému dotazu. Prošel jsem několik nabídek prodejců, hlavně parametry. Všude je uváděn slot na mikro SD karty. U mého kusu jej marně hledám, ne že by mě to vadilo, protože kartu nebudu používat, stačí USB flash. Jak to tedy je, má mít slot na karty a nebo nemá, to kvůli ostatním zájemcům a nebo můj kus je nějaký jiný model pod stejným označením, už vzhledem k tomu, že nejde nastavit ani zmiňovaný EQ. Děkuji za informaci. Jara K.

Dnes jsem u vás zakoupil repro Evolveo Armor 6A a mám jeden dotaz. V přiloženém návodu(česky) je uvedena možnost změny EQ prostřednictvím tlačítka přehrávání. Zatím se mně nepodařilo změnu aktivovat. V jakém režimu můžu změnu provést a je vůbec u tohoto modelu (oproti jiným) nastavení EQ možné? Zkoušel jsem různé kombinace.

Diskusia a poradňa k EVOLVEO ARMOR POWER 6A
Príslušenstvo pre EVOLVEO ARMOR POWER 6A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO ARMOR POWER 6A.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií