Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS čierny

Zobraziť katalóg
KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS čierny
4,6 210 hodnotení
Kávovar na kapsuly tlak 15 bar, príkon 1600 W, objem nádržky na vodu 0.8 l, druh kapsúl: Dolce Gusto, funkcia horúcej vody, výškovo nastaviteľný podstavec, odkvapkávací systém, odvápňovací systém, automatické vypnutie a režim úspory energie, šírka 13.6 cm, výška 27.6 cm, hĺbka 26.6 cm, hmotnosť 2.1kg, farba čierna
Variant
Kód:  KRUKP607 Produktové číslo:  KP1A0831 Stránky výrobcu
KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS čierny Predaj skončil

KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS čierny


Kávovar na kapsuly NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo XS v elegantnom čiernom vyhotovení kombinuje minimalistický dizajn a kompaktné rozmery. Profesionálny tlak až 15 barov umožní prípravu perfektnej kávy s hustou zamatovou cremou. Vďaka širokému sortimentu kapsúl KRUPS v priebehu okamihu pripravíte jeden z 30 horúcich aj studených nápojov. Obsluha kávovaru je veľmi jednoduchá, stačí vložiť kapsulu, stlačiť páčku a o všetko ostatné sa už postará kávovar sám.


Teplé aj studené

Kapsulový systém od Dolce Gusto je jediný na trhu, ktorý dokáže pripraviť teplé aj studené nápoje.

Uzavreté kapsuly

Na uchovanie čerstvosti a jedinečnej arómy sú kapsuly hermeticky uzavreté. Vďaka tomu si môžete svoju kávu vychutnať kedykoľvek.

Profesionálny tlak

Vďaka profesionálnemu tlaku kávovaru 15 barov pripravíte vynikajúcu kávu so zamatovou a hustou cremou.

Jednoduchá príprava

Do kávovaru stačí vložiť kapsulu a jediným pohybom páčky si pripravíte v priebehu len 30 sekúnd svoj obľúbený nápoj.


Prednosti kávovaru na kapsuly NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo XS – čierny

  • Elegantný dizajn v čiernej farbe
  • Kompaktné rozmery 14 × 28 × 27 cm
  • Výber z 30 nápojov
  • Profesionálny tlak kávovaru až 15 barov
  • Hermeticky uzavreté kapsuly
  • Kapsulový systém NESCAFÉ Dolce Gusto dokáže pripraviť teplé aj studené nápoje
  • Energeticky úsporný režim

Káva podľa vášho gusta

S kávovarom KRUPS Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS pripravíte veľké množstvo lahodných nápojov, ktoré vám spríjemnia váš deň.

Dvojročná záruka

Nescafé na kávovary Dolce Gusto poskytuje záruku 2 roky.

Úsporný režim

Po jednej minúte nečinnosti dôjde k automatickému vypnutiu kávovaru. Týmto sa zaraďuje do kategórie energetickej spotreby A+.

Upozornenie na odvápnenie

Pokiaľ nastane čas na odvápnenie vášho kávovaru Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS, tlačidlo sa rozsvieti na oranžovo.


Veľké množstvo nápojov pre každého s kapsulovým kávovarom NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo XS

S kapsulovým kávovarom Dolce Gusto Piccolo XS si svoj obľúbený nápoj nájde naozaj každý. Celkovo je na výber až z 30 rôznych nápojov. Vybrať si môžete z niekoľkých variantov prémiových čiernych a bielych káv, lahodných čokoládových nápojov či čajov. Nápoje si vďaka hermeticky uzavretým kapsulám zachovávajú jedinečnú chuť a arómu. Doprajte si chvíľu pokoja a vychutnajte si vynikajúcu kávu podľa svojho gusta.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 600 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
0,8 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Automatické vypnutie Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Kapsuly

Druh kapsuly
NESCAFÉ Dolce Gusto Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
26,6 cm Hotovo!
Šírka
13,6 cm Hotovo!
Výška
27,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento kávovar vhodný na Kávové kapsle Lavazza BLUE Intenso 100 porcí (KAV0056) ? Případně nabízíte nějaký kávovar k těmto kapslím? Děkuji

Dobrý den, zakoupil jsem kávovar s tím že byl v akci s 96 kusy kapslí. Dnes jsem kávovar obdržel, a po rozbalení jsem zjistil že kapsle tam nejsou? Tet nevím jestli je problém v objednávce a nebo je zde uvedena akce pouze klamání zákazníka???

Dobrý den, mám zájem o koupi kávovaru Nescafe Dolce Gusto, ale rád bych kávu z tohoto druhu kávovaru ochutnal. Je možné u Vás na některé z poboček (Například v Showroomu v Holešovicích) kávu při nějaké příležitosti ochutnat? Děkuji

Dobrý den, při ohřevu vody, kdy má ohřev trvat 40sekund se kontrolka ohřevu (červené světlo) zhasne a po několika opakování vysunutí a zasunutí kapsle (trvá i několik minut) rozsvítí zelená kontrolka. Káva se začne napouštět, ale jen pár vteřin a kávovar sám vypne. Káva se nepřipraví. Kontrolky zhasnou. Co s tím? Dcery mi kávovar pořídily k Vánocům přes internetový obchod Alza.cz bohužel si nestaly fakturu a teď bychom chtěli reklamovat. Jak situaci řešit? Děkuji za odpověď. Krocová Renata.

Dobrý den, prodává se samostatně mistička na kapsle?omylem jsme ho vyhodili i s prázdnou kapslí.

Nejde mi vytáhnout zasobník na kapsli. Co mám udělat?

Môžu sa používať aj kapsule Dolce Vita?

Dobrý den, lze u tohoto kávovaru nastavit množství vody na různé kapsle? Měli jsem předtím jiný model. děkuji Lenka Nyklová

Dobry den , prosim vas su kompatibilne aj kapsule Tossimo do dolcegusto kavovaru??

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda na tento kávovar jdou i kapsle Starbucks. Pokud ne, do jakého kávovaru jdou, děkuji moc

12
Diskusia a poradňa k KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS čierny
Príslušenstvo pre KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií