Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LEGO Stranger Things 75810 Upside Down

Zobraziť katalóg
LEGO Stranger Things 75810 Upside Down
5 6 hodnotení
LEGO stavebnica pre deti a dospelých, vhodné od 16 rokov, téma: domy, Polícia a stavby, rok uvedenia: 2019, počet dielikov: 2287ks
Kód:  LO75810 Produktové číslo:  5702016468953 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Stranger Things 75810 Upside Down

S úspechom populárneho amerického hororového seriálu Stranger Things prichádza aj jeho Lego verzia. Lego Stranger Things vás poteší množstvom autentických detailov, stretnete hlavných hrdinov Mika, Lucasa, Dustina, Willa, Jedenástku i ďalších hrdinov a pozriete sa na známe miesta, a to ako v našom svete, tak aj v dimenzii Upside Down. Rozviňte svoju kreativitu, fantáziu aj jemnú motoriku a venujte sa ako zostaveniu hŕby Lego kociek, tak spomienkam na svoj obľúbený seriál.

Kľúčové vlastnosti Lego Stranger Things Upside Down

  • Lego je inšpirované kultovým hororovým seriálom Stranger Things
  • Príbeh štvorice kamarátov aj ďalších postáv
  • Autentické detaily, starostlivé spracovanie
  • Podporuje fantáziu, kreativitu aj jemnú motoriku
  • Do stavania sa môže zapojiť celá rodina
  • Lego je vhodné pre deti i dospelých od 16 rokov
  • Stavebnica Upside Down obsahuje 2 287 dielikov

Lego Stranger Things 75810 – Upside Down

Stavebnica Lego Upside Down urobí radosť všetkým nadšeným fanúšikom. Jej návod je špeciálne napísaný tak, aby sa dom dal pohodlne stavať s rodinou či kamarátmi. Model domu Byersových zároveň obsiahne normálny svet aj dimenziu Upside Down, pri stavaní aj při hre sa teda rozhodne nebudete nudiť. Verzia z reality Upside Down je vernou kópiou normálnej reality, vyzerá však schátrano a strašidelne, porastená lianami a v temných farbách, presne ako v seriáli.

Lego Upside Down zaujme detailmi

V Lego dome Byersových nájdete veľa autentických detailov. Prejdite si Willovu izbu, jedáleň, obývačku aj prednú verandu s nábytkom. Nechýbajú rôzne detaily, v obývacej izbe nájdete svetelnú abecedu na stene, ktorú možno rozsvietiť, gauč, stolík, telefón či plagát s nezvestným. Vo Willovej izbe sa nachádzajú originálne kresby, plagáty, rádio, posteľ aj stôl. Samozrejmosťou je vozidlo šerifa Jima Hoppera s odnímateľnou strechou na ľahký prístup do auta.

Obsah balenia:
Kocky na zostavenie domu Byersových s normálnou realitou aj realitou Upside Down, vrátane obývacej izby s nábytkom a svetelnou abecedou na stene, Willovej izby s nábytkom a plagátmi, jedálne s kreslom a škatuľou a verandy s nábytkom
Policajné vozidlo
Ozdobná tekvica
Lucasov prak a baterka
Dustinova vysielačka a kompas
Mikova baterka a vysielačka
Hopperov hrnček na kávu
Baterka Joyce
Obrázok Willa Múdreho
Vafle Jedenástky
Návod

Veľkosť modelu:
32 × 44 × 21 cm


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
16 rokov Hotovo!
Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Rad
LEGO® Stranger Things Hotovo!
Rok uvedenia
2019 Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
16 rokov Hotovo!

Detailné informácie

Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Rad
LEGO® Stranger Things Hotovo!
Rok uvedenia
2019 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Stranger Things 75810 Upside Down Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Stranger Things 75810 Upside Down. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Stranger Things 75810 Die andere Seite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Stranger Things 75810 Die andere Seite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Stranger Things 75810 The Upside Down.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií