PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MORA VT 433 BX

Zobraziť katalóg
MORA VT 433 BX
5 6 hodnotení
Vstavaná rúra farba: nerez, horný ohrev, okrúhle výhrevné teleso, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, ventilátor a ohrev tanierov, 2-vrstvové sklo dvierok, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, tlmené zatváranie dvierok a vnútorné osvetlenie, energetická trieda A, objem 71l, V׊×H: 60×60×56cm
Kód:  MORTR010 Produktové číslo:  728947 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VT 433 BX

Rúra ako z rozprávky

Elegantná vstavaná antikorová rúra Mora VT 433 BX yniká mnohými funkciami, pekným vzhľadom aj jednoduchým používaním. Okrem vydareného dizajnu vás zaujme precíznym spracovaním s klenutým tvarom rúry, ktorý pripomína starú kamennú pec. Vďaka tomu zaistí rovnomerné prúdenie horúceho vzduchu okolo pokrmu a jeho dokonalé prepečenie.


Kľúčové vlastnosti rúry Mora VT 433 BX

  • Energetická trieda A
  • Veľký vnútorný objem 71 l
  • Praktické zatláčacie gombíky
  • Závesy KOMFORT umožňuje tichú a šetrné zatváranie dvierok rúry
  • Funkcia EcoClean uľahčuje čistenie rúry
  • Digitálne programovateľné hodiny
  • Bezpečnostná detská zámka
  • Príslušenstvo: 1× XXL pekáč, 1× rošt, 1× plech na pečenie

8 úžasných funkcií

Okrem klasického pečenia rúra ponúka funkcie teplovzdušného pečenia, rýchleho predhrevu, rozmrazovanie či ohrevu tanierov. Teplovzdušné pečenie umožňuje piecť vo viacerých vrstvách naraz aj rôzne pokrmy bez toho, aby dochádzalo k vzájomnému ovplyvneniu chutí a vôní. Všetky programy boli vyvinuté na základe dlhodobých skúseností, aby vám zabezpečili maximálny komfort pri pečení.


Jednoduché čistenie pomocou funkcie EcoClean

Funkcia EcoClean vám uľahčí čistenie rúry. Stačí naliať pol litra vody napríklad do pekáča, spustiť program a po cca 30 minútach vnútro rúry vrátane pekáčov a plechov bude žiariť dokonalou čistotou. Mastnota a zapečené zvyšky sa uvoľnenou parou zmäkčia, takže ich stačí jednoducho utrieť handričkou a vaša rúra bude opäť pripravená k ďalšiemu pečeniu v úplnej čistote.



Zatláčacie gombíky

Vtláčacie gombíky

Gombíky so špeciálnym vtláčacím mechanizmom ponúkajú komfortné ovládanie a elegantný dizajn s čistými líniami. Tento typ ovládania uľahčuje nielen čistenie, ale rovnako je bezpečný pre vaše deti.

Minútka

Programovateľné hodiny

Súčasťou rúry je tiež digitálna minútka s možnosťou nastavenia času pečenia. Detské poistka umožní dotykové ovládanie dočasne zamknúť, aby nedošlo k zmene nastavenia.

XXL pekáč

XXL hlboký pekáč

Praktický XXL pekáč vám umožní pohodlné a bezpečné pečenie. Pekáč bol vyvinutý priamo pre rúry MORA, takže dokonale sedí vo všetkých typoch vedenia plechov, čo zaisťuje jeho maximálne jednoduchú a bezpečnú manipuláciu.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
60 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
56 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
2-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak u této trouby poznám, že je již nahřáta na nastavenou teplotu?

Dobrý den, lze troubu instalovat do skříňky Ikea Metod s rozmery 60x60x80 Děkuji

Dobrý den, zakoupili jsme tuto troubu a chceme registrovat prodlouženou záruku. Bohužel ze štítku, který je nalepený na kuponu, nepoznám, co je sériové číslo a co artikel number. Mohu poprosit o info? Děkuji

Prosím o informaci zda lze el. troubu napojit na zásuvku 230 V a jaké je minimální jištění jističe. Případně zda mě můžete doporučit vhodnou el.troubu na 230 V. Děkuji.

Dobrý den ,dnes jsem zapojil troubu poprvé a nefunguje jde nastavit jen čas nic víc nevíte co může být špatně děkuji

Dobrý den ,dnes jsem zapojil troubu poprvé a nefunguje jde nastavit jen čas nic víc nevíte co může být špatně děkuji

Dobrý den, Tato trouba má v současné době záruku zdarma na 5 let? Stačí se jen zaregistrovat na stránkách Mora? Děkuji za odpověď.

Dobrý den Má tato trouba vyjíždějící kolejnice? Děkuji za idpoved

Diskusia a poradňa k MORA VT 433 BX
Príslušenstvo pre MORA VT 433 BX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VT 433 BX.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií