Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MORA VT 658 BX + MORA VDIT 652 FF

Zobraziť katalóg
MORA VT 658 BX + MORA VDIT 652 FF
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 71 l, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor, čistenie rúry vodou, čierna a nerez farba, 60 cm× 60 cm× 56 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet platničiek: 4, Booster, časovač, detská poistka, ukazovateľ zvyškového tepla, skosená predná hrana, bez rámika, vzhľad: čierne sklo, povrch: sklo, pripojenie 400 – 240 V, 5.4 cm× 59.5 cm× 52 cm (V׊×H), čierna farba
Kód:  MORSET090 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VT 658 BX + MORA VDIT 652 FF Predaj skončil

MORA VT 658 BX + MORA VDIT 652 FF

Vstavaná multifunkčná rúra MORA VT 658 BX

Pokukujete po novej rúre, ktorá splní všetky vaše požiadavky od efektívnych funkcií až po solídnu cenu? V tom prípade vám ponúkame vstavanú rúru Mora VT 658 BX. Okrem podareného nerezového dizajnu vás zaujme precíznym spracovaním s klenutým tvarom rúry, ktorý pripomína starú kamennú pec. Vďaka tomu zaistí rovnomerné prúdenie horúceho vzduchu okolo pokrmu a jeho dokonalé prepečenie.


Kľúčové vlastnosti rúry Mora VT 658 BX

  • Vstavaná multifunkčná rúra Mora za skvelú cenu
  • Antikorové vyhotovenie
  • Energetická trieda A+
  • Veľký vnútorný objem 71 litrov
  • Zatláčacie gombíky
  • Dotykové ovládanie hodín
  • Špeciálny program čistenia rúry Eco Clean
  • MORA VT 658 BX s komfortným zatváraním dvierok
  • Perfektná úprava povrchu proti odtlačkom prstov
  • Výsuvné teleskopické rošty (2 úrovne)
  • Príslušenstvo: 1 × pekáč, 1 × rošt, 1 × plech na pečenie

Rúra MORA VT 658 BX s 11 úžasnými funkciami

Okrem klasického pečenia rúra Mora ponúka gril s ventilátorom, teplovzdušné pečenie, funkciu rýchleho predohrevu, rozmrazovanie či ohrev tanierov. Teplovzdušné pečenie umožňuje piecť vo viacerých vrstvách naraz aj rôzne pokrmy bez toho, aby dochádzalo k vzájomnému ovplyvneniu chutí a vôní. Všetky programy boli vyvinuté na základe dlhodobých skúseností, aby vám zabezpečili maximálny komfort pri pečení.


Zatláčacie gombíky

Zatláčacie gombíky

Osvetlené gombíky so špeciálnym zatláčacím mechanizmom ponúkajú komfortné ovládanie a elegantný dizajn s čistými líniami. Tento typ ovládania uľahčuje nielen čistenie, ale rovnako je bezpečný pre vaše deti.

Komfortné uzatváranie dvierok

Komfortné uzatváranie dvierok

Dokonalý komfort zaistí tlmené uzatváranie dvierok rúry, ktoré ľahko zatvoríte jemným dotykom. Vďaka tomuto mechanizmu je zatváranie rúry MORA VT 658 BX maximálne tiché a bezpečné.

Programovateľné hodiny

Programovateľné hodiny

Súčasťou rúry MORA VT 658 BX je tiež digitálna minútka s možnosťou nastavenia času pečenia. Detské poistka umožní dotykové ovládanie dočasne zamknúť, aby nedošlo k zmene nastavení.

Veľký gril

Veľký gril rúry Mora

Kombinácia väčšieho a menšieho vykurovacieho telesa zaistí dokonalý výsledok pečenia. Inteligentné umiestnenie ohrievačov umožňuje optimálne a rovnomerné rozloženie tepla, vďaka čomu je docielené, že pokrm bude vždy pekne chrumkavý zvonku a šťavnatý vnútri.

Funkcia ECO clean

Funkcia ECO clean

Na ľahké a rýchle vyčistenie vnútra rúry MORA VT 658 BX stačí naliať pol litra vody do pekáča a zvoliť čistiaci program EcoClean. Po 30 minútach je vnútro rúry vrátane pekáčov a plechov dokonale čisté. Mastnoty či zapečené škvrny sa uvoľnenou parou zmäkčia a následne ich stačí jednoducho utrieť handričkou.

Chladné dvierka

MORA VT 658 BX a vždy chladné dvierka

Vďaka praktickému trojitému zaskleniu dvierok rúry MORA VT 658 BX je zaistená úplne bezpečná manipulácia počas pečenia. Nemusíte sa obávať popálenia a váš pokrm si tak môžete z blízka skontrolovať aj cez uzavreté dvierka.

Teleskopické výsuvy

Teleskopické výsuvy

Rúra MORA VT 658 BX je vybavená teleskopickými vodiacimi lištami, ktoré sú veľmi praktické pri kontrole, podlievaní či vkladaní a vykladaní pokrmov. Využiť môžete dve úrovne výsuvov nad sebou a tým si ešte viac spríjemniť vaše pečenie. Budete tak mať bezpečný a perfektný prehľad o vašich pokrmoch naraz.

Energetická trieda A+

Energetická trieda A+

Vďaka špeciálnej izolácii a odrazovému reflexnému sklu je vstavaná rúra MORA úsporná, ohľaduplná k životnému prostrediu a spotrebou elektrickej energie sa radí medzi najúspornejšie rúry na trhu. Vďaka úspornému ECO programu dosahuje energetickej triedy A+.


Vstavaná indukčná sklokeramická doska MORA VDIT 652 FF

Vstavaná varná indukčná doska MORA VDIT 652 FF na prvý pohľad zaujme skosenou prednou fazetou, brúsenými hranami a dotykovým ovládaním. Na uľahčenie prípravy pokrmov je k dispozícii množstvo praktických a bezpečnostných funkcií. Indukčná technológia sa postará o rýchle a úsporné varenie s minimálnym únikom tepla. Odolný sklenený povrch zaistí ľahkú údržbu varnej dosky.

Praktické funkcie pre váš komfort

Okrem známej funkcie SuperBoost pre maximálne zvýšenie výkonu varných zón si pre vás Mora pripravila funkciu StayWarm, ktorá zaistí udržanie konštantnej teploty 70 °C, vďaka čomu si pokrm zachová pôvodnú chuť a optimálnu teplotu až do okamihu servírovania. Na šetrné rozpustenie masla alebo čokolády je k dispozícii funkcia SoftMelt. Pohodlné varenie podporuje aj zabudovaný časovač s nastavením až 99 minút, ktorý má zvukový signál. Minútka TimeMinutes je nezávislá na varných zónach a upozorní vás na uplynutie nastavenej doby varenia.

Bezpečná prevádzka dosky MORA VDIT 652 FF

Pre maximálne bezpečnú prevádzku dosky Whirlpool VDIT 652 FF je každá varná zóna vybavená ukazovateľom zvyškového tepla a funkciou automatického vypnutia, ktoré sa aktivuje 1 minútu po zložení hrnca z dosky. Nechýba ani detský zámok, ktorý zabráni prenastaveniu a blokuje ovládanie dosky. Nechýba detský zámok KeyLock alebo funkcia Delete, ktorá okamžite pozastaví proces varenia bez straty nastavených parametrov.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
60 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
56 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster, Časovač, Detská poistka, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!
Prepojenie dosky s digestorom
Nie Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,4 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Skosená predná hrana Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VT 658 BX + MORA VDIT 652 FF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VT 658 BX + MORA VDIT 652 FF.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií