AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 biely

Zobraziť katalóg
OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 biely
Ochladzovač vzduchu – príkon 65W, 3 rýchlosti, prietok vzduchu 360m³/h, objem nádržky na vodu 8l, s displejom, diaľkové ovládanie, zvlhčovač, časovač a ochladzovač, biela farba
Kód:  KLOCO041 Produktové číslo:  4260486153041
OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 biely Predaj skončil

OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 biely

OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 je dokonalým pomocníkom do domácnosti, ktorý ponúka príjemnú klímu 365 dní v roku. Kým v horúcich letných dňoch ho môžete využiť pre ochladenie miestnosti, v chladnejších dňoch prinesie do miestnosti teplý vzduch. Inteligentná kombinácia zariadenia pre chladenie a kúrenie sa postará o čistý vzduch vďaka integrovanému filtračnému systému. Funkcia ochladzovača OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 prináša do miestnosti prúd studeného vzduchu. Chladenie sa pritom dosahuje odparovaním vody, prípadne ľadu, zo zásobníka s objemom 8 l. Pomocou 3 úrovní výkonu a možnosti horizontálneho či vertikálneho rozvodu vzduchu sa dokonale prispôsobí aktuálnej vonkajšej teplote aj veľkosti priestoru. Zaiste vás poteší aj jeho energetická účinnosť, vďaka ktorej je šetrný nielen k vašej peňaženke, ale aj životnému prostrediu.

Kľúčové vlastnosti ochladzovača OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 bieleho

  • Praktický ochladzovač v modernom dizajne
  • Vzduch ochladí aj ohreje
  • Chladenie pomocou odparovania vody či ľadu
  • S tromi úrovňami výkonu
  • OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 s tromi prevádzkovými režimami
  • Integrovaný časovač
  • So systémom filtrovania vody
  • Integrovaný HEPA filter pre čistenie vzduchu
  • Pohodlné ovládanie pomocou dotykového panelu a diaľkového ovládača
  • Jednoduchá manipulácia vďaka podlahovým kolieskam a držadlu na každej strane
  • Farebné vyhotovenie: biele

Vzduch ochladí aj ohreje

Okrem chladiacej funkcie slúži OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 tiež ako silné vykurovacie zariadenie, ktoré môžete využiť predovšetkým v chladnejších dňoch. Vďaka výkonu 2 000 W dosiahne príjemnej izbovej teploty. Pomocou ochladzovača sa teplý vzduch rýchlo a efektívne šíri v miestnosti.

Tri prevádzkové režimy ochladzovača OneConcept

Ochladzovač OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 disponuje tromi prevádzkovými režimami, ktoré môžete zvoliť presne podľa potreby a situácie. Okrem normálneho režimu, ktorý je vhodný predovšetkým v priebehu dňa, môžete zvoliť prírodný režim, ten simuluje silnejúci a slabnúci prirodzený vietor, a režim spánku, ktorý v noci postupne znižuje činnosť zariadenia. Ochladzovač OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 je vybavený aj integrovaným časovačom vypnutia s možnosťou nastavenia maximálne 15 hodín. Vďaka tomu môžete zaspávať za jeho prevádzky a po vami zvolenej dobe sa automaticky vypne.

Komfortné ovládanie 

Všetky funkcie môžete pohodlne nastavovať na dotykovom ovládacom paneli s LED podsvietením. Pre ešte komfortnejšie ovládanie môžete použiť diaľkový ovládač. Pre pohodlnú manipuláciu je ochladzovač vybavený podlahovými kolieskami a držadlom na každej strane pre jednoduché prenášanie. Ochladzovač OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 je jednoducho skvelým pomocníkom, ktorý vzduch ochladí či zahreje, presne podľa potreby.

Rozmery:
81,5 × 38,8 × 29,5 cm

Hmotnosť:
7 kg


Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!
Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!
Objem nádržky na vodu
8 l Hotovo!
Príkon
65 W Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!

Ocenenie

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!

Vlastnosti

Objem nádržky na vodu
8 l Hotovo!

Základné informácie

Príkon
65 W Hotovo!
Funkcie
Diaľkové ovládanie, Zvlhčovač, Časovač, Ochladzovač Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
displej
Áno Hotovo!
Prietok vzduchu
360 m3/h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť produktu

Výška
81,5 cm Hotovo!
Šírka
38,8 cm Hotovo!
Hĺbka
29,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
7 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, objednal jsem si tento produkt. Hned jsem si ho pustil a asi po 10 minutach jsem si všiml, že box na vodu je prasknuty na hoře. Nevim jestli prasknul kvuli studene vodě nebo již takhle přišel. Mužete mi ho prosim vyměnit? Grance plati, produkt přišel 6.06.2019

Dobrý den, klimatizace potřebuje na odvod tepla hadici, kam odvádí teplý vzduch tento typ.Děkuji

Dobrý den, po zapnutí přístroje, asi za 10 min., začne pípat a pak se vypne. V nádržce je dostatek vody. Co to znamená a jaká může být příčina. Děkuji za odpověď.

Jaká je prosím hlučnost tohoto výrobku?

Hci se zeptat jak to fouká když tam není ventilátor.

Diskusia a poradňa k OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 biely
Príslušenstvo pre OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si oneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OneConcept CTR-1 Heat 4 az 1-ben.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií