Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01

Zobraziť katalóg
Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01
4,6 16 hodnotení
Tyčový vysávač – na všetky druhy podláh, doba nabíjania 5h, typ batérie Li-Ion, kapacita batérie 25.2V, doba prevádzky 80min, umývateľný filter, hlučnosť 84dB, objem nádržky 0.6l, sacia hubica 360°, integrovaná kefa, 2 v 1 mäkká kefa/nadstavec na štrbiny, hubica Aqua a mini turbokefa, vankúšik z mikrovlákna, prídavný filter, predlžovacia hadica, mäkčené kolieska, farba tmavá opálová
Kód:  PHIBV121 Produktové číslo:  XC8149/01 Stránky výrobcu

Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01

Philips Logo

Philips 8000 Series Aqua 3v1

Bezdrôtový tyčový vysávačXC8149/01

Vysáva a utiera jedným ťahom. Poriadne upratovanie domu, auta, aj po miláčikoch.

Dokončite prácu rýchlejšie s bezdrôtovým vysávačom Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01. Vyčistí viac než len prach. Špeciálne navrhnutá hubica 2 v 1 zároveň vysáva a utiera. Upratovanie tak zvládnete za polovicu času a zbavíte sa aj lepkavých nečistôt na podlahe a až 99 % baktérií*.
Jedinečný systém vysávania a vytierania vám tak ušetrí nielen prácu, ale aj čas.Výkonná 360° LED hubica dokáže zachytiť prach a špinu rýchlejšie a zo všetkých strán – každý váš pohyb tak bude mať zmysel. Či už čistíte koberec, alebo tvrdé podlahy, neunikne vám žiadna nečistota. Súčasťou vysávača je aj niekoľko druhov príslušenstva: sacia hubica 360°, mäkká kefa 2 v 1, nadstavec na štrbiny, integrovaná kefa, predlžovacia hadica, miniturbokefa, hubica Aqua, prídavný filter a vankúšik z mikrovlákna.

360° hubica s LED osvetlením

360° LED hubica

Na jedno nabitie vydrží až 80 minút

Doba prevádzky až 80 minút

3 v 1 – vysávač, mop a ručný vysávač

3 v 1: vysávač, mop
a ručný vysávač s extra príslušenstvom

Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01

Prehrať video

Zbaví vás nečistôt jedným ťahom

Vysáva a utiera jedným ťahom

Podlahy sú úplne čisté až po záverečnom mokrom utretí po vysávaní. To si vyžaduje úsilie a čas, a viac ako jeden nástroj. Čo keby ste mohli robiť obe práce súčasne s bezdrôtovou a pružnou násadou? Jedinečná hubica Aqua nielen vysáva, ale súčasne vytiera prach, nečistoty a škvrny. Systém vysávania a vytierania postupne uvoľňuje vodu a udržuje tak optimálnu vlhkosťvšetkých typov tvrdých podláh po celú dobu čistenia. Systém AquaBoost si navyše poradí i s odolnejšou špinou. Do nádržky na vodu môžete dokonca pridať svoj obľúbený čistiaci prostriedok, odstránite tak až 99 % baktérií. Vankúšiky z mikrovlákna môžete prať ručne, alebo v práčke.

Ľahko vysajete i na ťažko dostupných miestach

Vysoká variabilita

Bezdrôtový vysávač Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01 je flexibilný a ľahko sa s ním pohybuje. Prachová nádoba je hore, čo ponúka nižší uhol, a dokonca úplne prilieha naplocho k podlahe, takže sa dostanete aj pod nízky nábytok.

360° LED hubica zachytí až 99,7 % prachu a nečistôt

360° LED hubica

360° LED hubica rýchlejšie zachytí prach a špinu každým ťahom, dokonca aj späť a na okrajoch, aby sa využil každý pohyb. Prach, chumáče nečistôt, vlasy aj omrvinky sú ľahko viditeľné a jednoducho sa odstraňujú vďaka LED svetlám v hubici SpeedPro Max. Diódy v LED hubici odhalia aj skrytý prach a nečistoty, ktoré vám už neuniknú.Univerzálna 360° sacia hubica zachytí až 99,7 %* prachu a nečistôt pri každom zábere, takže na podlahe nezostane nič! Vďaka patentovanej 360° sacej technológii pozbiera viac prachu a nečistôt zo všetkých strán hubice. Žiadny váš pohyb nepríde nazmar!

Tyčový aku vysávač s integrovaným príslušenstvom

Integrované príslušenstvo

Príslušenstvo sa používa ľahko a jedným stlačením. Vďaka odnímateľnej prenosnej jednotke je Philips 8000 Series Aqua XC8149/01 tromi zariadeniami v jednom s možnosťou nasadzovania príslušenstva podľa potreby. Kefový nadstavec je integrovaný do trubice, takže je vždy poruke, alebo môžete na ručný vysávač nasadiť 360° saciu LED hubicu.

Malá turbokefa na odstránenie zvieracích chlpov z kobercov, kresiel, alebo čalúnenia

Kefa na zvieracie chlpy

Prídavná Mini turbo kefa je ideálna na odstraňovanie zvieracích chlpov vašich maznáčikov napríklad z čalúnenia, kresiel a kobercov. Je kompaktná, výkonná a efektívna.

Na jednoduchšiu údržbu tažko dostupných miest

Dlhé nadstavce

Dosiahnuť na ťažko dostupné miesta pri upratovaní vám pomôžu nadstavce nastaviteľnej dĺžky s kefou integrovanou do trubice. Predlžovacia hadica kvôli väčšej flexibilite na vysávanie nielen domácnosti, ale aj auta a iných priestorov a extra dlhý nadstavec na štrbiny priamo určený pre ťažko dosiahnuteľné miesta.

Trojitá filtrácia dokáže zachytiť až 98 % jemného prachu, alergénov a baktérií

Zachytí 98 % prachu, baktérií a alergénov**

Systém trojitej pokročilej filtrácie zachytí až 98 % jemného prachu, baktérií a alergénov už od veľkosti 2,5 µm. Do miestnosti a k motoru sa vracia iba čistý vzduch, a tak intenzívne prúdenie vzduchu vydrží dlhšie.

Doba prevádzky až 80 minút na jedno nabitie 

Dĺžka prevádzky 80 minút

Vysávať a vytierať môžete až 80 minút na jedno nabitie. S najnovšou generáciou lítium-iónových batérií dokážete na jediné nabitie vyčistiť celý dom, auto a vďaka špeciálnej kefe aj chlpy po vašich domácich miláčikoch. Ak chcete dosiahnuť najlepší výkon, používajte váš vysávač v maximálnom čistiacom režime Turbo, s ktorým zvládnetevyčistiť celý dom. Vďaka najdlhšej prevádzkovej dobe v nastavení výkonu MAX***, až na 28 minút, môžete vyčistiť na jediné nabitie viac ako 125 m2.

Prehľad toho najdôležitejšieho na digitálnom displeji

Prehľadný displej

Dômyselný digitálny displej vám uľahčí ovládanie motora a prispôsobí tak jeho rýchlosť vašim potrebám. Inteligentný displej včas ukáže, kedy je čas vyčistiť filter – indikátor čistenia filtra pomôže pri údržbe vášho výrobku a zaručí najvyšší výkon. Displej ukazuje aj rýchlosť a využitie vysoko výkonnej 25,2 V lítium-iónovej batérie.

Nádobu môžete vysypať ľahko a bez dotyku vysatých nečistôt

Bez dotyku nečistôt

Prachová nádoba sa vďaka jedinečnému dizajnu vyprázdňuje bez oblakov prachu. Jednoducho a rýchlo bez dotyku nečistôt.

Philips SpeedPro Max Aqua Series 8000 XC8149/01

Vždy poruke

Vďaka minimalistickému dizajnu a nízkej hmotnosti vám tyčový vysávač Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01 nezaberie príliš veľa miesta, ľahko sa skladuje a ukladá, takže ho máte vždy poruke pripravený na použitie.

Digitálny motor PowerBlade tyčového aku vysávača Philips SpeedPro Max Aqua Series 8000

Digitálny motor PowerBlade

PowerBlade je digitálny motor navrhnutý na bezkonkurenčné, silné a extrémne rýchle prúdenie vzduchu (>1 100 l/min), ktoré hubici umožňuje nasávať viac prachu a nečistôt zo všetkých strán, vytvára tak 360° sanie.

Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01 

Extra záruka

Využite možnosti predĺženej záruky 5 rokov na motor vysávača Philips, ktorá sa vzťahuje aj na motor tohoto produktu. Aby ste mohli využiť päťročnú záruku navyše zadarmo stačí, keď do 3 mesiacov po nákupe zaregistrujete svoj vysávač, na ktorý sa akcia vzťahuje, na stránkachMy Philips. Po registrácii dostanete potvrdzujúci e-mail, ktorý bude obsahovať aj číslo zmluvy o predĺženej záruke.

Technológia PowerCyclone 10

Bezdrôtový tyčový vysávač je vybavený najnovšou výkonnou bezvreckovou technológiou PowerCyclone 10, vďaka ktorej si hravo udrží silný sací výkon po dlhšiu dobu, a to s účinnosťou vyššou o 30 %.

Technológia PowerCyclone 10
Tyčový aku vysavač Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 XC8149
Tyčový aku vysavač Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 XC8149
Tyčový aku vysavač Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 XC8149
Tyčový aku vysavač Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 XC8149
Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 XC8149
Philips SpeedPro Max Aqua Series 8000 XC8149/01
Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 XC8149

Technická špecifikácia

Hubice a príslušenstvo

Vrátane príslušenstva

Nadstavec na štrbiny, Vankúšik z mikrovlákna, Integrovaná kefa,
2 v 1 mäkká kefa/nadstavec na štrbiny, Prídavný filter, Predlžovacia hadica

Dodatočný nadstavec

Mini turbokefa, Hubica Aqua

Bežný nadstavec

Sacia hubica 360°

Dizajn

Farba

Tmavá opálová

Filtrácia

Kapacita nádoby na prach

0,6 l

Filtračný systém

Trojstupňový cyklónový účinok

Trvalo udržateľný rozvoj

Balenie

>90 % recyklovaných materiálov

Používateľská príručka

100 % recyklovaný papier

výkon

Typ batérie

Lítium-iónová

Napätie batérie

25,2 V

Doba nabíjania

5 hodín

Doba prevádzky

80 minút

Doba prevádzky v Turbo režime

25 minút

Hlučnosť

84 dB

Prúd vzduchu

>1 000 l/min

Hmotnosť

Hmotnosť

2,7 kg

Viac špecifikácií

*Testované externou agentúrou, s použitím vody a detergentu.

**Testované testom spoločnosti Philips na čistenie hrubých nečistôt podľa normy IEC60312-1. Január 2018. Jeden záber je ťah dozadu a dopredu.

***Doba prevádzky a pokrytie sú založené na internej metóde sledovania spoločnosti Philips.


Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Typ vysávača
Bezvreckový, Tyčový, 3 v 1, Autovysávač Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na vodu, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter, Penový filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
26 cm Hotovo!
Výška
22 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi vysvači philips speedpro max aqua, nabízíte 4 druhy. Děkuji

Dobrý den, třetí rok mám vysavač Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01 a praskla mi ta dlouhá tyč (pod horním, oddělávacím dílem).Obracím se proto na vás s prosbou jak a kde je možné si ji objednat. Děkuji velmi za odpověd, s pozdravem Jana Nová.

dobry den, mam od vas vysavac philips xc8149, potrebujem do neho filter. pasuje tam aj ten, co mi hodi ako prislusenstvo k nemu- philips fc5005? v popise tohto filtra model xc8149 nie je, vdaka za pomoc

Dobrý den, platí také při zakoupení vysavače u vás, prodloužení záruky na motor zdarma na 5 let, pokud se zaregistruji u Philips do 30 dnů? Děkuji.

Aký je rozdiel medzi SpeedPro Max Aqua FC6904/01 a SpeedPro Max Aqua Series 8000 XC8149/01 ? ďakujem

Dobrý deň, je vporiadku, že na hlavici s ledkami (označenie myslím 360 suction) sa kefa začne otáčať ihneď po pripojení aj bez toho aby bol vysávač zapnutý? Alebo je to dôvod na reklamáciu tejto hlavice/kefy?

Dobrý den rád bych se zeptal jestli se prodávají i jiné koncovky k vysavačů aqua 3v1 speed pro něž které byli v balení. Dekuji

Dobrý deň. Je možné vysávač použiť na tepovanie?

Dobry den. Rad by som sa spytal, ci je mozne kupit redukciu s kruhovym koncom k tomuto vysavacu.

Dobrý deň chcel by som sa opýtať či sa dá naraz aj dobíjať a zároveň aj vysávať.

12
Diskusia a poradňa k Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01
Príslušenstvo pre Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií