AlzaPlus+ pet Fitmin AlzaPlus+

Postroj Hurtta Venture koralový 40 – 45 cm

Zobraziť katalóg
Postroj Hurtta Venture koralový 40 – 45 cm
5 1 hodnotení
Postroj pre psa, typ H, nastaviteľný a reflexný, na obvod hrudníka od 39cm do 54cm, materiál: polymér, vzor: ornamenty, pre malé plemená
Kód:  CHPrk3908 Produktové číslo:  6410329336027

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Postroj Hurtta Venture koralový 40 – 45 cm Predaj skončil

Postroj Hurtta Venture koralový 40 – 45 cm

Ako správne zmerať psa

Hurtta Venture ponúka perfektný kompromis medzi funkčnosťou a športovým dizajnom. Hodí sa perfektne na vaše dlhé prechádzky, ale aj na športovanie so psom. Najdôležitejšou prednosťou postroja je rovnomerné a pre psiu anatómiu prispôsobené rozloženie tlaku. Postroj na psa je tiež veľmi ľahký – pri jeho výrobe sa totiž využíva iba moderných ľahkých funkčných materiálov. Vďaka tomu je tiež veľmi ľahko udržiavateľný. Ak vyberiete správnu veľkosť postroja a dobre ho nastavíte, nemusíte sa báť nepríjemného a pre psíka nepohodlného pretáčania.

Hlavné prednosti postroja pre psa Hurtta Venture

  • Úchyt na prichytenie
  • Jemný a priedušný materiál

Vyberte tú správnu veľkosť postroja HURTTA

Hoci je postroj nastaviteľný nielen čo do obvodu hrudníka, ale tiež aj v obvode okolo krku, odporúčame psíka pred výberom starostlivo zmerať a vybrať najvhodnejšiu veľkosť. Pre ideálne výsledky merania zmerajte obvod hrudníka vášho miláčika za prednými nohami. Používajte vždy mäkký krajčírsky meter.

A nezabudnite – tieto krásne dizajnové postroje môžete kombinovať s vôdzkami a obojkami z kolekcie Venture.






Meranie klasický postroj

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Postroj Hurtta Venture koralový 40 – 45 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Postroj Hurtta Venture korálový 40-45cm.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií