AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Samsung PowerBot VR20R7250WC

Zobraziť katalóg
Samsung PowerBot VR20R7250WC
3,0 2 hodnotení
Robotický vysávač Robotický vysávač – na všetky druhy, koberce tvrdé podlahy, na zvieracie chlpy, vysaje až 320 m2, Cyclone Force™ dvoj komorová filtracia špiny so stálym sacím výkonom na kefe, umývateľný filter, funkcia zvýšenie sacieho výkonu na kobercoch, systém navigácie Visionary Mapping Plus s automatickým vrátením do základne, pokročilý 3-osy senzor pre rýchlejší pohyb v miestnosti a jedinečné čistenie rohov a hrán miestností s vysúvacou lištou Edge Clean, automatické čistenie širokej 280 mm rotačnej semišovej a antibakterialnej kefy s obsahom strieborných vlákien, ovládanie cez mobilnú aplikáciu Wifi, plán vysávania, diaľkové ovládanie so svetelným navádzaním Point Cleaning, FullView Sensor 2.0 zabezpečuje obchádzanie predmetov s eliminaciou narážania, 7-segmentový LED dislej , 21.6V Li-Ion batéria, čas nabíjania 160 min, 90 min čas prevadzky, výkonný 130 W motor, výška 97 mm, Vhodný pre SMART domácnosť ovladateťný cez Samsung SmartThings, iOS, Android
Kód:  SAMVR086 Produktové číslo:  VR20R7250WC/GE Stránky výrobcu

Samsung PowerBot VR20R7250WC


Skutočne dôkladné vysávanie

Robotický vysávač od spoločnosti Samsung sa postará o dôkladné vyčistenie akéhokoľvek povrchu. A to aj vďaka vysoko efektívnej kefe Soft Action Brush, ktorú tvorí až 1,5 milióna textilných vlákien. Ľahko sa tak zbavíte ako prachu z podlahy, tak aj odolných nečistôt v rozličných kútoch vašej domácnosti. Navyše vysávač Samsung PowerBot VR20R7250WC hravo povysáva aj srsť, ktorú v byte nechávajú vaši domáci miláčikovia.

Kefa, ktorá sa neupcháva

Nemusíte sa viac báť upchatia vašej kefy veľkým množstvom prachu či iných nečistôt. Kefa robotického vysávača je v strednej časti a na bokoch vybavená špeciálnou technológiou, ktorá rozloží vniknuté vlasy a zabráni tak ich zamotávaniu a následnému upchatiu zariadenia. Už žiadne ručné vyťahovanie zaseknutej srsti z vysávača!

Zvolí rýchlu trasu a skvele povysáva

Vysoká efektivita robotického vysávača Samsung PowerBot VR20R7250WC je zabezpečená hneď niekoľkými riešeniami. Technológia Visionary Mapping™ perfektne zmapuje vašu domácnosť a na vysávanie tak zvolí optimálnu trasu, čím ušetrí množstvo drahocenného času. Precíznosť vysávania určuje aj sofistikovaná kefa Wide Brush, ktorá je široká neuveriteľných 278 mm. Dokáže tak za krátky čas vyčistiť skutočne rozsiahlu plochu.

Nízky a efektívny

Vysávač Samsung PowerBot VR20R7250WC sa síce vyznačuje širokou kefou, no výška zariadenia činí iba 97 mm, čo ešte zefektívňuje jeho úžasný výkon. Vďaka tomu, že je prístroj nízky, dokáže sa šikovne dostať napríklad aj pod posteľ, kde efektívne odstráni všetok prach. To všetko s mimoriadne silným sacím výkonom, ktorý sa okamžite podpíše na výsledkoch práce vysávača.

Nikdy sa nestratí

O orientáciu vysávača Samsung PowerBot VR20R7250WC sa stará riešenie FullView Sensor™ 2.0, ktoré má dokonalý prehľad o vysávanom priestore, vďaka čomu sa zariadenie dokáže vyhnúť všetkým prekážkam a navyše vyčistí rohy miestnosti s ešte vyšším sacím výkonom. A ak už vysávač nemá dostatok energie, presunie sa vďaka funkcii Automatic Charge rovno do dokovacej stanice, kde sa dobije. Následne sa zase vráti na miesto, kde naposledy prestal vysávať a pokračuje vo svojej skvelej práci. 

Široké možnosti prispôsobenia

Pre jednoduchšie používanie sa vysávač vyznačuje WiFi konektivitou a možnosťou ovládania smartfónom prostredníctvom aplikácie SmartThings. Vysávač si navyše môžete dokonale prispôsobiť vlastným predstavám. Môžete si vybrať, či chcete dostávať hlasové alebo iné audio notifikácie – teda v zásade zvoliť si, či chcete, aby ná vás vysávač rozprával alebo nie. Je tu takisto možnosť vybrať si z množstva režimov upratovania, vďaka ktorým vysávač dôkladne vyčistí vašu domácnosť napríklad aj v časoch, kedy nie ste doma. 

Vyčistí každý kút

Sofistikovanému riešeniu Edge Clean Master neuniknú ani nečistoty v rohoch a pri stenách. Postarajú sa o to špeciálne štetiny umiestnené v prednej časti vysávača. A navyše je tu aj špeciálna lišta Auto Shutter, ktorá sa v rohoch automaticky vysunie a pozbiera usadený prach.

Rôzne povrchy, vždy skvelý výkon

Inteligentný robotický vysávač od spoločnosti Samsung dokáže prispôsobiť svoj sací výkon povrchu, ktorý práve vysáva. Riešenie Intelligent Power Control rozpozná, či ide o tvrdú podlahu alebo koberec a následne zvolí optimálny režim, z ktorého dokáže vyťažiť maximum. Zbavíte sa tak aj veľmi silno usadených nečistôt.

Efektivita po dlhú dobu

Silnejší sací výkon a dlhšia životnosť. Aj to patrí medzi hlavné prednosti robotického vysávača. Technológia CycloneForce sa postará o to, aby bol filter dlhodobo čistý a neupchával sa. Využíva na to odstredivú silu, ktorá prach a nečistoty oddeľuje do špeciálnej vonkajšej komory. Vďaka tomu sa môžete na vysávač Samsung PowerBot VR20R7250WC spoľahnúť aj z dlhodobého hľadiska.

Vyberte mu trasu

Je síce ohromne samostatný, no stále ste jeho pánom iba vy. Stačí využiť praktický systém Point Cleaning™ a vysvietiť vysávaču pomocou ovládača vami požadovanú trasu upratovania. Zariadenie následne splní všetko, čo po ňom požadujete. Vysávač bude automaticky nasledovať svetelný lúč a na vami zvolenom povrchu vyčistí každý prach a nečistotu, ktorú na svojej ceste stretne.

Špeciálne kolieska na efektívnejší pohyb

Nechajte vysávač pracovať aj v čase, keď nie ste doma. Dokáže sa totiž samostatne pohybovať po vašej domácnosti a vyhnúť sa akýmkoľvek prekážkam. Disponuje praktickými kolieskami Easy Pass™ s priemerom 80 mm – samotné telo vysávača je zase o 15 mm vyvýšené. Vďaka tomu sa môžete spoľahnúť na to, že sa bude po vašej domácnosti zariadenie šikovne pohybovať a popritom spoľahlivo vysávať.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Počet bočných kief
0 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov Hotovo!
Typ ovládania
Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
0 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
DC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Kefy
Rotačná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Filter Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter Hotovo!

Príkon

Príkon
130 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
34 cm Hotovo!
Výška
9,7 cm Hotovo!
Hĺbka
34,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
9,7 cm Hotovo!
Šírka
34 cm Hotovo!
Hĺbka
34,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Caute, skusali ste niekto tento powerbot s novym kartacom? Cital som o tom, ze staticky sa vsetky necistoty viazu na kartac a potom ich vysavac vysaje a zaroven, ze je ten kartac samocistiaci+ bezudrzbovy a nerobi mu problem ani dlhy vlas, lebo vlasy a chlpy na kartaci sa vobec nenanasaju. Dakujem

Dobrý den, chci se zeptat, jak tento robot vysává a vytírá v jednom kroku? Jak to funguje? nemůžu k tomu najít více podrobností. Děkuji za info.

Dobrý deň, Prosím viem si u tohoto robota vybrať diaľkovo cez aplikáciu miestnosť, ktorá bude povysávaná? Disponuje apliácia ukážkou mapy, trasy vysávania?

Mám otázku...mám robotický vysavač Samsung Novibod...jsem moc spokojená,jenže v poslední době při nabíjení vydává vysavač zvuk ,,pípání"...je to velice nepříjemné,do té doby se vysavač vždy nabíjel v tichosti...Je nějaký důvod proč tento zvuk vydává,je to nějaký problém, kterým by se měl opravit...špatná baterka atp.Děkuji

dobrý den, chci se optat, zda musí mít robot nějaký speciální prostor pro nabíjecí stanici? jedná se mi o to, že bychom ho umístili do nějaké stěny, kde by měl prostor cca 60x60 cm a mohl by vždy vyjet, ale zdá tím není nějak limitován?

Dobrý den, rozpozná a objede vrhnute chomáče chlupů od kočky? Nebo to rozjezdi.

Dobrý den, má tento robot systém rozpoznání schodů nebo se musí řešit nějakou elektronickou závorou? Umí si poradit i se 2 patry - ručně přenesu do patra a pustím? Po vybití baterie přenesu k dokovací stanici. Děkuji. Jaroslav Fleško

dobry den, da sa vysavat aj kazda miestnost zvlast? teda ze si nastavim len povysavanie detskej izby alebo obyvacky atd cez appku

Dobrý den, je ovládání v češtině?

Dobry den, jaky nejvyssi prah tento vysavac prejede? Dekuji. Jarek

12
Diskusia a poradňa k Samsung PowerBot VR20R7250WC
Príslušenstvo pre Samsung PowerBot VR20R7250WC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung PowerBot VR20R7250WC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung PowerBot VR20R7250WC.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií