Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SENCOR SRV 9250BK

Zobraziť katalóg
SENCOR SRV 9250BK Garancia 60 dní na vrátenie peňazí
4,7 9 hodnotení
Robotický vysávač – automatické dobíjanie, funkcia proti zamotaniu káblov, predvoľba miestností na upratovanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobytí, senzor proti pádu zo schodov, odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, senzor proti nárazu a vysatie viacerých miestností, objem nádoby 0.475l, počet bočných kief 2, prekoná prekážku do 1.5cm, spôsob navigácie gyro, BLDC motor, typ ovládania na tele, spôsob čistenia: kefy a mopovanie, doba nabíjania 4h, typ batérie Li-Ion, doba prevádzky 2h, HEPA filter, hlučnosť 60dB, mobilná aplikácia, nabíjacia stanica, diaľkové ovládanie, bočná kefa, držiak na stenu, mop, nádobka na vodu na mokré čistenie a zberač na suché satie, farba tmavomodrá
Kód:  SENRV401 Produktové číslo:  SRV 9250BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SRV 9250BK

SRV 9250BK

Robotický vysávač

Som výkonný robotický vysávač od Sencoru

Robotický vysávač SENCOR SRV 9250BK

Ako nový robotický vysávač SENCOR SRV 9250BK poteším mnohými užitočnými funkciami, režimami, ale predovšetkým silným a výkonným motorom  typu BLDC, ktorý sa pýši dlhou životnosťou. Spoločne s motorom tvorím super robotického spoločníka pre každú domácnosť a pre všetky typy podláh. Odpočiňte si od večného vysávania s krásnym robotickým vysávačom od Sencoru.

Ponúkam pohodlné ovládanie mobilnou aplikáciou

Sencor mi umožnil ovládanie pomocou mobilnej aplikácie. Aplikácia je prehľadná a môžete v nej nastavovať funkcie i režimy a dokonca tiež sledovať súčasnú aktivitu robotického vysávača, akou je spotreba batérie alebo proces upratovania. Ovládajte ma z pohodlia domova alebo v práci! Vďaka smartfónu budete mať ovládač priamo vo svojom vrecku alebo kabelke. Mojou neodmysliteľnou súčasťou je aj spoľahlivé diaľkové ovládanie, ktoré môžete využívať v pohodlí domova.

SRV 9250BK
SRV 9250BK

Objavte výhody laserovej navigácie

Medzi robotickými vysávačmi od Sencoru som prvý, kto má tú česť pracovať s laserovou navigáciou. Umožňuje mi čítať v priestore, ktorý sa chystám vysať, aby som zvolil tú najefektívnejšiu cestu, vyhol sa prekážkam a pokryl čo najväčšiu možnú plochu počas jedného vysávania.


Odvádzam starostlivé upratovanie s 5 prednastavenými programami

Je super vedieť vysávať s niekoľkými režimami. Vďaka nim sa dokážem postarať o bežný každodenný aj jednorazový neporiadok – s 5 režimami to ide ako po masle. Mojimi dobrými kamarátkami, ktoré mi pomáhajú pri upratovaní, sú tri rotačné kefy, jedna hlavná a dve bočné. Spoločne s nimi sa starám o dôkladné upratovanie všetkých nečistôt, či už ide o vlasy, chlpy, omrvinky, nite alebo prach. Po skončení upratovania sú kefy čisté a nemusíte z nich nič vymotávať.

SRV 9250BK
SRV 9250BK

Upratujem s režimami

1. Režim automatického upratovania

2. Režim maximálneho výkonu

3. Režim tichého upratovania

4. Režim automatického pohybu

5. Režim intenzívneho upratovania

S funkciou GYRO MAPPING sa dobre orientujem v priestore počas upratovania

Spolupráca s gyroskopickou navigáciou Smart GYRO je veľmi výhodná! Pomáha mi byť ešte účinnejším robotickým vysávačom. Počas upratovania mi Smart GYRO zaobstaráva výbornú orientáciu v priestore.

SRV 9250BK

Chválim sa funkciou vytierania

Dokážem vysávať a zároveň vytierať namokro aj nasucho. Suchým vytieraním zabezpečím ešte lepší výsledok a po napustení nádržky s vodou automaticky navlhčujem mop na vytretie aj prilepených/zaschnutých nečistôt.

Sencor SRV 9250BK
SRV 9250BK

Povysávam aj keď nie ste doma

Funkcia plánovaného upratovania sa vždy zíde! Nebudem vás rušiť pri relaxácii alebo vo voľnom čase. Jednoducho mi nastavte čas a režim upratovania na dobu, kedy vám to najviac vyhovuje.

Sencor SRV 9250BK

Vytýčte mi priestor na upratovanie magnetickou páskou

Je to veľmi jednoduché! Stačí umiestniť okolo miesta, kde nechcete, aby som upratoval, magnetickú pásku. Moje senzory ma na ňu včas upozornia a danému miestu sa jednoducho vyhnem. Ohraničte priestor deťom na hranie alebo pokojne aj celú miestnosť umiestnením pásky medzi zárubne dverí.

Sencor SRV 9250BK

S HEPA filtrom nebudete kýchať

Pod mojou vrchnou časťou sa ukrýva objemná zberná nádoba na nečistoty. Tá ukrýva vyberateľný vysokokvalitný HEPA filter na zachytenie tých najmenších častíc alergénov a prachu. Nádobku stačí pravidelne vysypávať a filter očistiť štetcom. Už nemusíte myslieť na výmenu a kúpu vrecka do vysávača!

Sencor SRV 9250BK

Infračervené senzory ma varujú pred pádom zo schodov

Veľmi dobre viem, že pád zo schodov by mi práve dvakrát neprospel a opakované vrážanie a zhadzovanie predmetov by mi prácu neuľahčilo. Preto mám spoľahlivé infračervené senzory, ktoré mi umožňujú bezproblémový pohyb po celej ploche.

Sencor SRV 9250BK

Vždy sa vrátim späť do nabíjacej stanice

Nabíjacia stanica je môj domov, odkiaľ vyrážam na upratovacie dobrodružstvo na 120 min. Vraciam sa k nej zakaždým, keď sa moje upratovanie skončí alebo zistím, že je moja batéria slabá. Vo chvíli, keď mi dôjde energia a moje upratovanie nie je úplne dokončené, zapamätám si dané miesto upratovania a po dobití batérie sa k nemu automaticky vrátim, aby som upratovanie dokončil. Ako robotický vysávač mám jednoducho dobrú pamäť a pokryjem neobmedzenú plochu!

Dôležitá špecifikácia

  • GYRO MAPPING
  • Batéria 2 600 mAh
  • Infrared senzory
  • Nabíjacia stanica
  • 120 min výkonu
  • HEPA filter
  • Funkcia mopovania
  • WiFi aplikácia
Sencor SRV 9250BK


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,8 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Funkcia proti zamotaniu káblov Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele, Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie, Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Nádobka na vodu, Držiak na stenu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Lze z vysavače vyjmout rotační kartáč v případě že bude jezdit pouze po plovoučce a linu? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaký objem má nádržka na vodu?

Dobrý den jak mám vypnout angličtinu. Podle návodu mačkat současne PLAN a HOME na dálkovém ovládaci a pořád mluví anglicky. Děkuji za odpověď

Dobrý den, zakázanou zónu lze určit pouze magnetickými páskami nebo lze toto nastavit i vaplikaci? Děkuji.

Dobrý den, vysavač mam od začátku spárovaný s aplikací. Najednou přestal přijímat WiFi. Pořád bliká modře. Vypnout a zapnout nefunguje, ani dlouho podržet Ikonu Wifi. Restartovali jsme i router. Je nějaký stisk tlačítek pro celkové resetovani robota? Nebo jak máme postupovat, na dálkové ovládání neposloucha tak, jak chci přes aplikaci. Děkuji.

Nemôžem ho ovládať mobilom. Ako postupovať? Ďakujem za skorú odpoveď.

Dobrý den, mám takový problém s vysávačem, z ničeho nic mi přestal přejíždět s chodby do dvou pokojů, vždy se zastaví před nízkým kobercem a nejede dál, přitom při zakoupení nebyl žádný problém. Prosím o radu. Děkuji

Dobry den, mam problem s vysavačem, vysavač mi prestal jezdit do koupelny a do pokoje, celou dobu normálně fungoval a z ničeho nic se zastaví na chodbě u koberce, který tam je pořád otočí se a skončí s vysáváním.

Dobrý den, kde lze koupit magnetickou pásku k vymezení prostoru? Děkuji.

Dobrý den, porouchal se mi motor na pumpovani vody pri mytí. Je možnost zakoupit jen tento díl - nádobu s pumpou a zasobnikem vody? Děkuji

123
Diskusia a poradňa k SENCOR SRV 9250BK
Príslušenstvo pre SENCOR SRV 9250BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SRV 9250BK 2v1 Active AllFloor LASER WiFi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SRV 9250BK.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií