AP+ nový vizuál Aplikace

Shelly 3EM, meranie spotreby 3× 120 A, na DIN lištu vrátane 3 svoriek

Zobraziť katalóg
Shelly 3EM, meranie spotreby 3× 120 A, na DIN lištu vrátane 3 svoriek
4,9 21 hodnotení
WiFi spínač pre oblasť využitia: elektroinštaláciu, pripojenie: WiFi 2,4 GHz, kompatibilný s Amazon Alexa a Google Home, aplikácia pre Android v slovenčine a angličtine
Kód:  SHELLa2111 Produktové číslo:  SHELLY-3EM
Shelly 3EM, meranie spotreby 3× 120 A, na DIN lištu vrátane 3 svoriek Predaj skončil

Shelly 3EM, meranie spotreby 3× 120 A, na DIN lištu vrátane 3 svoriek

Shelly 3EM

PROFESIONÁLNY TROJFÁZOVÝ WIFI MERAČ SPOTREBY. 
PERFEKTNÉ RIEŠENIE NIELEN PRE FIRMY, ALE AJ DOMÁCNOSTI.


Prečo si kúpiť Shelly 3EM?

Shelly 3EM monitoruje individuálnu spotrebu akéhokoľvek domáceho spotrebiča, elektrického obvodu alebo kancelárskeho vybavenia (svetlá, bezpečnostné systémy, kúrenie, klimatizácia a podobne). Merač je navyše možné nakonfigurovať tak, aby meral tri samostatné body jednofázového elektrického systému. 

  • Tri nezávislé meracie kanály až do 120 A na kanál
  • Jedna stýkačová kontrola (alebo napätie až 10 A)
  • Interná pamäť na 365 dní v prípade, že nie je k dispozícii WiFi
  • Meranie napätia a nastaviteľné možnosti alarmu
  • Vrátane troch svoriek na meranie fáz

Pripojte sa k Shelly 3EM v priebehu minúty a majte všetko pod kontrolou

Shelly 3EM disponuje integrovaným reléovým výstupom, ktorý je možné použiť na ovládanie stýkača. Získajte historické, ale aj informácie v reálnom čase o účinnosti solárneho, alebo veterného energetického systému a o tom, koľko energie bolo vyrobené. 

Prehľady až rok spätne

Merač spotreby Shelly 3EM je vyvinutý na sledovanie spotreby energie v denných, týždenných, mesačných, alebo ročných prehľadoch. Všetky dáta sú exportované vo formáte CSV v 5-minútových intervaloch. Tieto informácie vám môžu pomôcť pri analýze a podrobných štatistikách. Všetky dáta sa ukladajú v cloude. 

Perfektné riešenie pre výrobcov

Shelly 3EM za vás môže vykonať množstvo práce – vypočítať náklady na energiu na výrobu, upozorniť vás, ak je stroj zapnutý mimo pracovnej doby, merať skutočný pracovný čas každého stroja a umožňuje taktiež diaľkové ovládanie (zapnutie/vypnutie) na optimalizáciu výkonu. 

Maximálna ochrana

Shelly 3EM sa automaticky vypne a upozorní vás pri prekročení nastaveného limitu spotreby. 

Shelly 3EM optimalizuje využitie siete

Je vaším snom žiť udržateľne, šetriť energiu, peniaze a minimalizovať tvorbu CO2? So Shelly 3EM môžete monitorovať spotrebu každého okruhu, zariadenia, alebo celého vášho domu a optimalizovať tak spotrebu energieV prípade, že máte solárne panely, alebo veternú elektráreň, môžete ihneď vidieť, koľko energie ste vyrobili a ušetrili bez toho, aby ste vynaložili nejaké úsilie. 

Podrobné informácie o spotrebe elektrickej energie

Podrobné informácie o spotrebe elektriny vo vašom výrobnom závode sú zásadným predpokladom na optimalizáciu výrobných nákladov. Shelly 3EM poskytne dokonalý prehľad o kvalite vašej siete. Monitorujte svoje zariadenia či dom, aby ste predišli výdavkom, alebo veľkým poklesom napätia, ktoré by mohli poškodiť zariadenia a stroje. 


Jedna aplikácia, bezpočet možností

Vďaka cloudovej službe, prívetivému používateľskému rozhraniu, hromadnému ovládaniu a ďalším vám aplikácia Shelly Cloud umožňuje ovládať váš domov, alebo firmu odkiaľkoľvek na svete. Do aplikácie môžete integrovať samozrejme viac meračov, alebo iných zariadení Shelly. 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android Hotovo!
Kompatibilné aplikácie
Google Home Hotovo!
Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V slovenčine Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android Hotovo!
Kompatibilné aplikácie
Google Home Hotovo!
Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V slovenčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Elektroinštalácia Hotovo!

Fungovanie

Fungovanie
Samostatne Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky inteligentné zásuvky pre Amazon Alexa


» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je nějaké aplikace pro vyhodnocování spotřeby i pro PC nebo pouze pro Android a IOS. Děkuji

Dobry den, chcem sa opytat pri manualnom stiahnuti dat zo shelly 3em v xls formate ukazuje vystup kazdu minutu pre: active energy a returned energy in Wh . Co tieto hodnoty hovoria nakolko sa to pohybuje od 0,2 - 35 . Co pri jednotlivych zatazeniach spotrebicov by sa hybalo len od 0,2W-35W za hodinu je dost cudne? Da sa to vysvetlit? Dakujem Lubo

Aky aky 3-fazovy istic musi byt produkt pripojeny - od coho zavisi velkost kedze to ma spotrebu len 1w? Dakujem

Dobrý den, umí toto zařízení poslat např. emailem alarm při nulovém odběru připojeného zařízení? Chtěl bych být informován, když je zařízení vypnuté.

Dobrý den, chci zmapovat spotřebu tepelného čerpadla, které má dva 3 fázové přívody (vnitřní a vnější jednotka), dokáže Shelly měřit součet na fází, pokud každou cívkou protáhnu dva kabely (přívody k TČ) vždy ze stejné fáze ?

Dobrý den, zakoupil jsem si Shelly 3EM, ale nikde nemohu najít aplikaci v češtině jak uvádíte v popisu. V aplikaci v nastavení tam také není možnost přepnout na češtinu. Jak tedy postupovat, aby byla aplikace v češtině? Děkuji

Dobrý den, je nějaká možnost zvýšit dosah WIFI, mám plechovou skříň v rozvaděči a tam není signál, děkuji.

Dobry den, prosim o info jestli kdyz pripojim svorky na privod domu uvidimkrome spotreby objektu i pretoky do site z FVE. Diky za info

Dobry den, shely 3em je možné nastaviť safety el.odber na každej fáze A,B,C.Moja otáska znie: Je možné nastaviť v rubrike Safety celkový odber, s poslaním upozornenia ? Ďakujem.

dostanu z App csv report nebo jen přes cloud? nemám totiž možnost shelly připojit do veřejné internet sítě... Děkuji

123
Diskusia a poradňa k Shelly 3EM, meranie spotreby 3× 120 A, na DIN lištu vrátane 3 svoriek
Príslušenstvo pre Shelly 3EM, meranie spotreby 3× 120 A, na DIN lištu vrátane 3 svoriek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shelly 3EM, měření spotřeby 3x 120 A, na DIN lištu vč. 3 svorek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Shelly 3EM - Verbrauchsmessung 3 x 120 A - für DIN-Schiene inkl. 3 Klammern. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Shelly 3EM - Verbrauchsmessung 3 x 120 A - für DIN-Schiene inkl. 3 Klammern. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Shelly 3EM, fogyasztásmérő 3x 120 A, DIN sínre, 3 áramváltóval.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií