AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SIEMENS SR65ZX16ME

Zobraziť katalóg
SIEMENS SR65ZX16ME + 10 rokov na prorezavění vany a doživotná záruka AquaStop
5 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu – úzka (45 cm), vstavaná a plne integrovaná, energetická trieda C, umyje až 10 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, AquaStop, senzor naplnenia, pripojenie teplej vody, rýchle umývanie, premietanie informácií na podlahu, výmenník tepla, extra sušenie, dotykové ovládanie a svetelná signalizácia fázy umývania, rozmery 81,5 × 44,8 × 55 cm (V׊×H), čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky
Kód:  SIEMY82 Produktové číslo:  SR65ZX16ME Informačný list Stránky výrobcu

SIEMENS SR65ZX16ME

Hľadáte úzku vstavanú umývačku riadu, ktorá splní všetky vaše očakávania? Potom je umývačka riadu SIEMENS SR65ZX16ME pre vás ideálna. Spotrebič pojme až 10 súprav riadu (program ECO) a patrí do úspornej energetickej triedy C, takže šetrí nielen energiu, ale aj vaše financie. Vďaka praktickej funkcii VarioSpeed Plus on Demand dokáže umývačka umývať a sušiť riad až trikrát rýchlejšie. Na jednoduchšie ovládanie môžete použiť bezplatnú aplikáciu Home Connect, ktorá vám umožní umývačku riadu SIEMENS SR65ZX16ME zapnúť odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Indikátor LED TimeLight premieta na podlahu zostávajúci čas alebo fázu umývacieho cyklu. Takže máte vždy všetko pod kontrolou. Za zmienku stojí aj výkonný a spoľahlivý motor umývačky, ktorý zaručuje tichú prevádzku a dokonalé výsledky umývania vášho riadu. 



TOP 5 funkcií vstavanej umývačky SIEMENS SR65ZX16ME

  • Umývačka riadu SIEMENS s funkciou VarioSpeed Plus on Demand, ktorá zaručuje až trikrát rýchlejšie umývanie riadu, aktivovaná kedykoľvek a kdekoľvek vďaka aplikácii Home Connect
  • Nastaviteľný horný kôš RackMatic v troch úrovniach
  • Užitočné osvetlenie TimeLight premieta na podlahu zostávajúci čas alebo fázu umývacieho cyklu
  • Inteligentná aplikácia Home Connect (dostupná pre iOS a Android) umožňuje ovládať umývačku riadu odkiaľkoľvek a kedykoľvek
  • Kombinácia programu a doplnkovej funkcie na rýchle a pohodlné ovládanie obľúbeného programu

Inteligentné prepojenie s aplikáciou Home Connect

Nech ste kdekoľvek, inteligentná vstavaná umývačka riadu SIEMENS SR65ZX16ME sa dá ovládať veľmi pohodlne, kedykoľvek to potrebujete. Prepojenie domácich spotrebičov je v dnešnej dobe nevyhnutnosťou. Spoločnosť SIEMENS má aplikáciu Home Connect, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do svojho inteligentného zariadenia. Pomocou aplikácie môžete úzku umývačku riadu SIEMENS SR65ZX16ME spustiť alebo skontrolovať jej stav odkiaľkoľvek. V aplikácii nájdete aj praktické rady alebo informácie o stave umývacích tabliet a mnoho ďalšieho.

Jedinečná technológia Zeolith na rýchle a účinné sušenie

Vstavaná úzka umývačka riadu SIEMENS SR65ZX16ME je vybavená jedinečnou technológiou Zeolith®, ktorá rýchlo a energeticky účinne suší riad, čím šetrí nielen váš čas, ale aj energiu. Technológia obsahuje prírodný materiál pohlcujúci vlhkosť – zeolit. Tú potom dokáže premeniť na tepelnú energiu. Toto teplo vysuší váš riad a zaručí dokonalé výsledky a krásne lesklý a suchý sklenený riad. Rovnako účinne sa postará aj o plasty. 

Výkonný a spoľahlivý motor umývačky riadu 45 cm SIEMENS SR65ZX16ME

Mimoriadne tichú prevádzku umývačky riadu 45 cm SIEMENS SR65ZX16ME vám zaručí vysokokvalitný a účinný motor iQdrive, ktorý sľubuje rovnaký výkon aj pri nižšej spotrebe energie. Výsledkom bude dokonale umytý riad a príjemne tichá prevádzka. Umývačka riadu vás nebude rušiť pri vašich obľúbených činnostiach. Veľkou výhodou motora iQdrive je minimálne opotrebovanie, čím vám zaručuje dlhú životnosť. 


Vedeli ste, že vstavané umývačky riadu SIEMENS majú mnoho svetelných prvkov, ktoré indikujú ich prevádzku? 

Nemecké umývačky riadu SIEMENS, ktoré nemajú externý displej, premietajú na podlahu informácie o ukončení umývacieho procesu. Premietanie je v podobe zostávajúceho času TimeLight alebo modrého bodu InfoLight. Vždy budete mať úplný prehľad o aktuálnom stave umývačky riadu. Umývačka riadu riadu Siemens SR65ZX16ME sa môže pochváliť novinkou v podobe bočného ukazovateľa prevádzky SideLight. Modrý pruh osvetľuje ľavú štrbinu medzi umývačkou riadu a priľahlým nábytkom.Vďaka tomu ľahko zistíte, či je umývačka v prevádzke a kedy práve skončila. Vnútri umývačky riadu SIEMENS SR65ZX16ME je efektívne svetlo EmotionLight. 


Dávkovací asistent zabezpečuje rovnomernú distribúciu umývacej tablety

Umývačka SIEMENS SR65ZX16ME je vybavená praktickým dávkovacím asistentom, vďaka ktorému umývacia tableta padá priamo do malej záchytnej misky v prednej časti horného koša umývačky. Prúd vody účinne a rýchlo rozpúšťa tabletu, takže umývací prostriedok je rovnomerne rozmiestnený po celom vnútornom priestore umývačky riadu. 

VarioSpeed Plus on Demand skracuje čas umývacieho programu

VarioSpeed Plus on Demand je užitočná funkcia, vďaka ktorej bude váš riad umytý a usušený až trikrát rýchlejšie a dôkladnejšie. Toto skvelé zrýchlenie môžete zapnúť kedykoľvek, dokonca aj počas umývania. Na aktiváciu môžete použiť aplikáciu Home Connect, ktorá vám umožní ovládať umývačku riadu SIEMENS SR65ZX16ME odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Po návrate domov nájdete v umývačke krásne čistý a suchý riad. 

Vstavaná umývačka riadu SIEMENS SR65ZX16ME s doživotnou zárukou AquaStop

Vstavaná úzka umývačka riadu SIEMENS SR65ZX16ME vám zaručuje úplnú bezpečnosť a doživotnú záruku proti poškodeniu vodou. Umývačka riadu je vybavená bezpečnostným systémom AquaStop – ten zabraňuje poškodeniu, ktoré by mohla spôsobiť voda na prívodnej hadici alebo v dôsledku netesností v spotrebiči. Na umývačku riadu SIEMENS sa vzťahuje aj 10-ročná záruka na prehrdzavenie vnútorného plášťa. 

Váš obľúbený program jedným stlačením tlačidla

Ovládanie vstavanej umývačky riadu SIEMENS SR65ZX16ME nikdy nebolo jednoduchšie. Môžete pohodlne nastaviť najpoužívanejšiu kombináciu umývacieho cyklu a prídavných funkcií. Potom stačí stlačiť jedno tlačidlo a spustíte svoj obľúbený program. Obľúbené položky môžete samozrejme spustiť aj pomocou aplikácie Home Connect.


vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
C Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
59 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
10 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,5 h (210 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla, Extra sušenie Hotovo!
Programy umývania
Rýchly Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Dotykové ovládanie, Svetelná signalizácia fázy umývania, Premietanie informácií na podlahu Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
44,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dnes nám tato myčka SR65ZX16ME byla dovezena a nainstalována (placená služba v objednávce Alza). Jak mám postupovat, když se dvířka po umytí neotevřou? Dvířka drží otevřená jen při cca 80-90 stupních, pokud je otevřu míň, dvířka se sami zavřou (a to dost rychle). Je možné, že se myčka po ukončení programu otevře a hned zavře. :-( V návodu jsem aktivaci funkce Auto Open Dry nikde nenašla. Děkuji za pomoc.

Dobrý den, dle jedné odpovědi zde na webu Alza.cz umožňuje model Siemens SR93EX28ME instalaci do IKEA Metod. Proč tedy tento model není s IKEA Metod kompatibilní?

Dobrý den. Má tato myčka nábytková dvířka namontována napevno, nebo je má při zavíraní a otevírání posuvná? Děkuji.

co to znamená automaticky otvírané dveře u vestavěné myčky? U této nejsou, co to obnáší SIEMENS SR65ZX16ME+ doživotní záruka AquaStop? díky

Diskusia a poradňa k SIEMENS SR65ZX16ME
Príslušenstvo pre SIEMENS SR65ZX16ME Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS SR65ZX16ME iQ500.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií