AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Štartovacia sada C2N s odsávačkou

Zobraziť katalóg
Štartovacia sada C2N s odsávačkou
4,4 5 hodnotení
Štartovacia sada pre novorodenca - sada obsahuje manuálnu odsávačku materského mlieka closer to nature, 50 ks vložiek do podprsenky, 2× dojčenskú fľašku 150ml closer to nature, 4× nádobku na skladovanie materského mlieka, 4× viečko na nádobku, 2× silikónový cumlík PURE 0-3 m
Kód:  FOB249 Produktové číslo:  5010415235688

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Štartovacia sada C2N s odsávačkou


Tommee Tippee štartovacia sada je určená pre čerstvé mamičky aby im a ich malým anielikom uľahčila priebeh kojenia a kŕmenia z fľaše. Toto výhodné balenie obsahuje všetko, čo potrebujete v prvých mesiacoch po narodení bábätka.


Ľahko a pohodlne

Doprajte svojmu dieťaťu všetky dôležité živiny z materského mlieka s C2N manuálnou odsávačkou. Táto odsávačka sa skladá z troch častí aby uľahčila aplikáciu a čistenie. Jemná silikónová pumpička nasáva mlieko, ktoré následne stečie do dojčenskej fľaštičky. Kŕmenie je potom veľmi jednoduché a rýchle, pretože už nemusíte mlieko znova prelievať. Stačí nasadiť cumlík a mlieko je pripravené.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Manuální odsávačka

Manuálna odsávačka

Všetko čo potrebujete

Dojčenská fľaša s unikátnym cumlíkom, ktorá svojim špeciálnym tvarom napodobňuje matkinu bradavku, poskytuje dieťaťu prirodzený pocit, rovnaký ako pri dojčení. Cumlík je vyrobený z mäkkého, jemného silikónu, ktorý je šetrný k detským ústam. Tommee Tippee fľaštičky vám umožnia úspešne a ľahko kombinovať dojčenie s kŕmením z fľaše. Súčasťou balenia sú nádoby na mlieko, slúžiace na uchovanie kŕmenia pre ďalšie použitie.

Tommee Tippee cumlíky boli navrhnuté dentálnymi špecialistami aby vyhovovali detským potrebám a zamedzili dentálnym problémom v neskorom veku. Iste oceníte aj vložky do podprsenky s jemnou podšívkou, ktoré sú veľmi priedušné a zaistia vám pocit čistoty a bezpečia. Produkty neobsahujú bisfenol.

Obsah balenia:

1 × manuálna odsávačka
50 ks vložiek do podprsenky
2 × kojeneckú fľašku 150ml
4 × nádobku na skladovanie materského mlieka
4 × viečko na nádobku
2 × silikónový cumlík PURE 0 - 3 m

 

 

 

 

Parametre a špecifikácia

Objem
150 ml Hotovo!
Typ
Manuálna Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Bez BPA, Ergonomický dizajn Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Typ

Typ
Manuálna Hotovo!

Funkcie

Vlastnosti a funkcie
Bez BPA, Ergonomický dizajn Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, obsahuje sada také sterilizační box do mikrovlnné trouby? Nebo co je ten velký plastový box na obrázku?

Diskusia a poradňa k Štartovacia sada C2N s odsávačkou
Príslušenstvo pre Štartovacia sada C2N s odsávačkou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tommee Tippee Startovací sada C2N. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: C2N Mellszívó Kezdőcsomag.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií