AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země - lokálka

STR8 RED CODE Deo sprej 150 ml + sprchovací gél 250 ml

Zobraziť katalóg
STR8 RED CODE Deo sprej 150 ml + sprchovací gél 250 ml
5 4 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: deo sprej 150ml + sprchovací gél 250ml
Kód:  VBAL409 Produktové číslo:  8592297008361

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

STR8 RED CODE Deo sprej 150 ml + sprchovací gél 250 ml Predaj skončil

STR8 RED CODE Deo sprej 150 ml + sprchovací gél 250 ml

Pánska kozmetická sada STR8 Red Code Set II. predstavuje skvelú kombináciu dvoch voňavých darčekov pre mužov. Sadu tvorí dezodorant v spreji a sprchový gél, ktoré spája vôňa z rovnakej série. Prípravky Red Code od značky STR8 vás zaujmú už len svojím jednoduchým, čistým a štýlovým dizajnom. Dezodorant vám poskytne účinnú ochranu pred potom až na 48 hodín. Vďaka nemu môžete mať svoju obľúbenú vôňu stále poruke. Pánsky sprchový gél z radu STR8 Red Code sa zase postará o vašu pokožku počas sprchovania alebo pri kúpeli. Okrem čistoty vám zaistí aj pocit sviežosti a potrebnú hydratačnú starostlivosť. S darčekovou kazetou STR8 Red Code získate dva skvelé parfumované doplnky pre mužov.

Kľúčové vlastnosti pánskej kozmetickej sady STR8 Red Code Set II.

  • Elegantná darčeková kazeta s 2 parfumovanými doplnkami pre mužov od značky STR8
  • Sadu tvorí dezodorant v spreji a sprchový gél z parfumového radu STR8 Red Code
  • Kozmetika s výraznou drevito-ovocnou vôňou pre mužov od renomovanej značky
  • Vôňa STR8 určená moderným, energickým mužom, ktorí sa neboja pocitov a emócií
  • Dezodorant STR8 Red Code zaistí pocit sviežosti a energiu na celý deň
  • Použitie sprchového gélu z rovnakej série poteší obľúbenou vôňou i počas kúpeľa
  • Osviežujúci sprchový gél STR8 Red Code stará o pokožku celého tela, vďaka úžasnej vôni dodá energiu
  • Darčeková sada dvoch štýlových parfumovaných pánskych doplnkov

Užite si nielen ochranu pred potom, ale aj mužnú vôňu STR8 Red Code

Dezodorant v spreji STR8 Red Code vám poskytne ochranu pred potom spojenú s obľúbenou pánskou vôňou, a to až na 48 hodín.Vďaka praktickému a ľahko prenosnému baleniu, ktoré vás zaujme svojím jednoduchým, čistým a štýlovým dizajnom, môžete mať obľúbenú vôňu stále poruke. Výrazná, drevito-ovocná vôňa je určená pre moderných, energických mužov, ktorí sa neboja pocitov a emócií. Vôňa sa otvára sviežimi ovocnými a korenistými tónmi, ktorým dominuje ananás a kardamóm. Srdce rozochvieva príjemná levanduľa s pelargóniou a aromatickým jazmínom. Mužný ráz dodáva bylinný tymián. Základ sa nesie v znamení jedle, jantáru a Tonka fazule. Užívajte si dlhotrvajúcu ochranu aj neodolateľnú, mužnú vôňu.

Zloženie parfému:
Hlava (vysoké tóny) – ananás, morské tóny, grapefruit, kardamóm
Srdce (stredné tóny) – levanduľa, pelargónia, jazmín, tymián
Základ (nízke tóny) – jantár, jedľa, fazuľa Tonka

Spôsob použitia:
Pred použitím dobre pretrepte. Sprej držte kolmo a aplikujte 15 cm od podpazušia krátkymi strekmi. Nepoužívajte na podráždenú pokožku.
Optimálne používajte v kombinácii s toaletnou vodou STR8 Red Code, aby ste lepšie udržali intenzitu vône počas celého dňa.

Zloženie:
Alcohol denat., Isobutane, Propane, Butane, Isopropyl palmitate, Parfum, Pentylene glycol, Ethylhexylglycerin, Triethyl citrate, BHT, Alpha isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Rozvoňajte vašu pokožku vďaka sprchovému gélu STR8 Red Code

Pánsky sprchový gél STR8 Red Code poskytne mužskej pokožke skvelú starostlivosť, hydratáciu, pocit sviežosti a čistoty. Rovnako ako ostatné produkty od značky STR8 aj sprchový gél Red Code vás zaujme už len svojím jednoduchým, čistým a štýlovým dizajnom. Pocit osvieženia po použití tohto sprchového gélu navyše ešte umocní príjemná, drevito-ovocná pánska vôňa, ktorá jemne parfumovaný sprchový gél spája s pánskou toaletnou vodou z rovnakej série. Použitie tohto sprchového gélu je preto ideálne práve pred aplikáciou toaletnej vody STR8 Red Code, aby prevoňaná pokožka celého tela vôňu parfumu dokonale podporila. Nechajte sa uniesť vôňou pre moderných, energických mužov a zároveň rozmaznávajte vašu pokožku.

Spôsob použitia:
Primerané množstvo sprchového gélu naneste na vlhkú pokožku, krúživými pohybmi vytvorte nadýchanú, jemnú penu, ktorou umyjete pokožku celého tela, prípadne aj vlasy. Po umytí všetku penu dôkladne opláchnite teplou vodou. Optimálne používajte spoločne s toaletnou vodou STR8 Red Code, aby ste lepšie udržali intenzitu vône počas celého dňa. Ideálne je vždy používať kozmetické prípravky z rovnakého radu. Obsahujú rovnaké alebo vzájomne sa podporujúce účinné látky a spája ich aj rovnaká vôňa.

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium lauryl sulfate, Sodium chloride, Parfum, Cocamidopropyl betaine, Magnesium nitrate, Citric acid, Magnesium chloride, Disodium EDTA, Sodium benzoate, Benzoic acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium sulfate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 61570, CI 19140, CI 47005

Darčeková kazeta obsahuje:
1× dezodorant v spreji STR8 Red Code (150 ml)
1× sprchový gél STR8 Red Code (250 ml)

Zloženie

Telový dezodorant: alcohol denat., izobután, propane, butane, izopropyl palmitate, parfum, pentylene glycol, etylhexylglycerín, triethyl citrate, BHT, citronellol, limonene, linalool Osviežujúci sprchový gél: aqua, sodium laureth sulfate, sodium chloride, sodium lauryl sulfate, parfum, citric acid, kokamidopropylbetaín, disodium EDTA, magnézium chloride, magnézium nitrate, PEG-4 rapeseedamide, sodium sulfate, benzoic acid, methylchloroisothiazolinone, metylizotiazolinón, benzoan sodný, citronellol, linalool, CI 19140, CI 61570

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STR8 RED CODE Deo sprej 150 ml + sprchovací gél 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 RED CODE Deo sprej 150 ml + Sprchový gel 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STR8 RED CODE Deo spray 150 ml + Tusfürdő zselé 250 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií